- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
- #28.201
ümmümmmmmmmmmmm tmm dır yavru kusum yapıverdim![]()
canım benim çok saol bitanemm...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ümmümmmmmmmmmmm tmm dır yavru kusum yapıverdim![]()
duyguuu duyy bunları duyyyyyy :roflol:
yok be tatlm sana ne sinirlencemmm olurmu öle şeyyyaaaaaa gırgırına yapıorum ben hem sana değil ben aşkıma kızmıstım ona dedim uyusluk paraylamı die opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:icecream::icecream:
delikafadulden
len freddymi bu elm sokağına mı gidiyon ne korkacan:)
canım benim çok saol bitanemm...
ya oaraya gitsem daha hayırlı adama yoksun die kaybol lan dangoz derim aha yokama vedat a yok ol desem aşkım evlenek yok olak der ayhhhhhhh netcem ben yavvv
delikafaduldendelikafadulden
fundammm sende bunları işittt hade bakem![]()
he anladım şeker
anam dedim bana mı kızdı yoksaamm
:icecream:
benim de sevgilim öyle çok kıskanmazdaa bende biraz daha kıskansa derimm yani akrep burcu aslında o çok kıskanırda içi içini yerde çatlarda ama bana kalkıp bağırmazz şunu bunu yapma demezz hep kısa geçer belkide bana çook güvendiğindendir..
ama son günlerde fazla takılma geç oldu demeye başladı -tatlicadiarzu-
:roflol::roflol::roflol: ay sen ölme emi nasıl anlattı olayı şuraya bak yaaa ay koptum yaaa :roflol::roflol::roflol:
amaaaaaaannnnn ne korkcam beeeeee o korksun benden.....:roflol:
:roflol::roflol::roflol: ay sen ölme emi nasıl anlattı olayı şuraya bak yaaa ay koptum yaaa :roflol::roflol::roflol:
amaaaaaaannnnn ne korkcam beeeeee o korksun benden.....:roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol:
anammmmmmm
neler duyuyoruzzzzzzzzz :roflol: :CüvCüv:
kız ben nasıl konuscam onla geberirim utancımdan bi sene oldu daha öpüşmedik bilemgel gör bide konuscam aboooooooooo
![]()
Evlenince gerdekte konuşursun boşver yaf,o zaman utansan da konuşursun sıkılsan da konuşursun
Kız zaten ilk gece yorgunluktan ölürsünüz,sarılıp mis gibi uyursunuz horul horul:)
sabah konuşursunuz artık![]()
Evlenince gerdekte konuşursun boşver yaf,o zaman utansan da konuşursun sıkılsan da konuşursun
Kız zaten ilk gece yorgunluktan ölürsünüz,sarılıp mis gibi uyursunuz horul horul:)
sabah konuşursunuz artık![]()
kız ben nasıl konuscam onla geberirim utancımdan bi sene oldu daha öpüşmedik bilemgel gör bide konuscam aboooooooooo
![]()
ya öle demeyin be valla ben çok korkommm yaaa evlensek bacı bacı yasak olmamı :icecream::icecream:
ayy ne guzel sevdıgınle koun koyuna uyumak bırden okurken gozumun opnunde canladı resmenn opuyorumnanaktan