• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

yok be tatlm sana ne sinirlencemmm olurmu öle şeyyy :D aaaaaa gırgırına yapıorum ben hem sana değil ben aşkıma kızmıstım ona dedim uyusluk paraylamı die opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:icecream::icecream:

he anladım şeker
anam dedim bana mı kızdı yoksaamm
:icecream:

benim de sevgilim öyle çok kıskanmazdaa bende biraz daha kıskansa derimm yani akrep burcu aslında o çok kıskanırda içi içini yerde çatlarda ama bana kalkıp bağırmazz şunu bunu yapma demezz hep kısa geçer belkide bana çook güvendiğindendir..

ama son günlerde dışarda fazla takılma geç oldu demeye başladı -tatlicadiarzu-

he anladım şeker
anam dedim bana mı kızdı yoksaamm
:icecream:

benim de sevgilim öyle çok kıskanmazdaa bende biraz daha kıskansa derimm yani akrep burcu aslında o çok kıskanırda içi içini yerde çatlarda ama bana kalkıp bağırmazz şunu bunu yapma demezz hep kısa geçer belkide bana çook güvendiğindendir..

ama son günlerde fazla takılma geç oldu demeye başladı -tatlicadiarzu-

yok ya bizimki takılmıcak gibi değilki öle böle bi kıskançlık yok benim herifte :oklava::oklava:

kız ben nasıl konuscam onla geberirim utancımdan bi sene oldu daha öpüşmedik bilem :D gel gör bide konuscam aboooooooooo :utangac::utangac:

Evlenince gerdekte konuşursun boşver yaf,o zaman utansan da konuşursun sıkılsan da konuşursun:P

Kız zaten ilk gece yorgunluktan ölürsünüz,sarılıp mis gibi uyursunuz horul horul:)
sabah konuşursunuz artık:P

Evlenince gerdekte konuşursun boşver yaf,o zaman utansan da konuşursun sıkılsan da konuşursun:P

Kız zaten ilk gece yorgunluktan ölürsünüz,sarılıp mis gibi uyursunuz horul horul:)

ayy ne guzel sevdıgınle koun koyuna uyumak bırden okurken gozumun opnunde canladı resmenn opuyorumnanaktan

ya öle demeyin be valla ben çok korkommm yaaa evlensek bacı bacı yasak olmamı :icecream::icecream:

kız ben nasıl konuscam onla geberirim utancımdan bi sene oldu daha öpüşmedik bilem :D gel gör bide konuscam aboooooooooo :utangac::utangac:

bende öle diodum ama öle olmuyo işte bitanem biz izne geldiğinde hallettik o işi...yüzyüze bende utanırdım ama Allahtan mesaj var gidiceği son gece sabaha kadar hiiiç uyumadan mesajlaştık bu konular hakkında ve o kadar ii olduki anlatamam o açtı konuyu ve konuştuk....
ama kızlar bu gerçekten olması gereken bişimiş çok daha ii anladım sizin bizim bildiğimiz kişilerle yatakm odasındaki kişiler çok başka onların o yönlerinide bilmek gerekiyomuş ve kendini ona göre hazırlamak gerekiyomuş ben çok daha ii anladım bunu o gece....boshayallersmile

Back
X