• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ya öle demeyin be valla ben çok korkommm yaaa evlensek bacı bacı yasak olmamı :icecream::icecream:

yahu canım ciddi ciddi büyütme bu olayı kafanda büyüttükçe sonra başka sorunlar çıkar.

yani ilk kez bilmediğin birşeyi yaşayacağın için ve bu konuda acır falan gibi çok fazla laf dolandığından tedirgin oluyosun ama sonuçta sevdiğin adamın güvenli kollarındasın yani,biliyosunki seni incitecek bişi yapmaz...Hiç öyle korktuğun gibi bişi olmuyor yani...Aboww amma konuştum:D

bende öle diodum ama öle olmuyo işte bitanem biz izne geldiğinde hallettik o işi...yüzyüze bende utanırdım ama Allahtan mesaj var gidiceği son gece sabaha kadar hiiiç uyumadan mesajlaştık bu konular hakkında ve o kadar ii olduki anlatamam o açtı konuyu ve konuştuk....
ama kızlar bu gerçekten olması gereken bişimiş çok daha ii anladım sizin bizim bildiğimiz kişilerle yatakm odasındaki kişiler çok başka onların o yönlerinide bilmek gerekiyomuş ve kendini ona göre hazırlamak gerekiyomuş ben çok daha ii anladım bunu o gece....boshayallersmile

dogurusnu soylemek gerekırse bazıları buna karsı cıkabılır ama bende herseyı acıkca konustum
bızde de konuyu o actı ama ıyıkıde konusmusuz hıc pısman olmadım

yahu canım ciddi ciddi büyütme bu olayı kafanda büyüttükçe sonra başka sorunlar çıkar.

yani ilk kez bilmediğin birşeyi yaşayacağın için ve bu konuda acır falan gibi çok fazla laf dolandığından tedirgin oluyosun ama sonuçta sevdiğin adamın güvenli kollarındasın yani,biliyosunki seni incitecek bişi yapmaz...Hiç öyle korktuğun gibi bişi olmuyor yani...Aboww amma konuştum:D

dogurusnu soylemek gerekırse bazıları buna karsı cıkabılır ama bende herseyı acıkca konustum
bızde de konuyu o actı ama ıyıkıde konusmusuz hıc pısman olmadım

hımm tmm da sonucta o sizin nişanlısınız benim sadece sevgilim yani tmm benimle çok ciddi düşünüo gerçekten istesem askerlik biter bitmes gelir istemeye ama bizim şimdi konusmamıs ne kadar uygun düşerki hem ben de çok utangacım bu konularda hafif acmaya çalıssa bile ne dicemi şaşırıorum kıpkırmızı oluorum yaa bi kere ark öle espri yaptı bunla telde konusurken bu duydu yerin dibine girmiştim sadece ona yani düşünün ki ben bu çocua daha utanmadan sarılamıorum bile çıktık ama çogu askerde telle geçti konusmamıs topu topu izinlerle birlikte 10 kere bile bulusmamızdır siz düşünün artık kızlar

hımm tmm da sonucta o sizin nişanlısınız benim sadece sevgilim yani tmm benimle çok ciddi düşünüo gerçekten istesem askerlik biter bitmes gelir istemeye ama bizim şimdi konusmamıs ne kadar uygun düşerki hem ben de çok utangacım bu konularda hafif acmaya çalıssa bile ne dicemi şaşırıorum kıpkırmızı oluorum yaa bi kere ark öle espri yaptı bunla telde konusurken bu duydu yerin dibine girmiştim sadece ona yani düşünün ki ben bu çocua daha utanmadan sarılamıorum bile çıktık ama çogu askerde telle geçti konusmamıs topu topu izinlerle birlikte 10 kere bile bulusmamızdır siz düşünün artık kızlar

canım bız nısanlanmadan önce konusmustuk bıle bunları ama bızım ılıskımız ılk gunden berı cıddı ıdı o yuzden konusmakta sakınca gormedım
ama sanada cok hak verıyorum ılıskınız hemen hemen hep telfon ıle gecmıs o askerden geldıgınde sankı hersye yenı baslıyo gııb olacak

selam kizlar.. arabadayim halaaaaa... 1.5 saat surer daha ooof.. sizin konustugunuz konu hakkindA.. Hic korkmayin... Esinize guveniyorsaniz bisey olmaz.. Millet abartiyoooo.. Dinlemeyinnn..

bi kere sordum ama ondan değil evlenmeği gene actı bu aşkım 7 sene sonra evlenelim tmmı dedim :D oda asşkım saçmalama yaaa dedi bana kalsa sen iste yarın evlenelim dedi :D sen anla artık uffffffffff:sinifsinif::sinifsinif:

tatlım bak aslında sen onla daha yenisin die böle zaman getikçe ona iice alışıcaksın ve ondan eskisi kadar korkmıcaksın onu tanıdıkça biliceksinki o sen incitmez mümkü olduğunca senin canını yakmak istemez ve şöyle düşün bak herkes evleniyo kim ölmüş ondan benim bi arkadaşım vardı çok korkuyodu ağlamış zırlamış ilk gece eşi illa olsun istemiş sinek ısırığı kadar bişi hisettim dio öle korkulcak kadar deil yani eskiden herkes bilinçsiz hareket ediyodu ve tabiri caize hayvan gibi dalıyolardı ama şimdi öle deil herkes bilinçli ve neyin nası olması gerektiğini bilio yani bu çok acıyo muhabbeti tamamen eskilerin yaşantılarından kalma bi laf şimdi böle şeyler yok artık hayatım ben onla konuştuktan sonra çoooook daha rahatladım ve ona karşı hiçbi korku yok içimde sende zamanla öle olcaksın tatalım...sen korkup kuruntu yaptıkça başka başka sorunlar çıkar Allah korusun en iisi şöle düşün herkes evleniyo ve herkes o ilk geceyi yaşıyo ama kimse ne ölüyo ne sancıdan geberiyo adet ağrısı gibi oluyomuş en fazlası oda ne kadar ağrıyoki zaten....

Back
X