• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Eduk ya kiz sen mailini gecen vermistin ya.. ama bir harf eksik..
az once iste ayni isimli biri girdi.. sen zanettim..
kizz naberrrr falan dedim..
sen kimsin diyo.. fotografda bir doktor belli ama senden farkli
alla alla dedim.. neoluyoz dedim.. sen kimsin yaa dedi..
engelledi galiba.. megersem o yanlis ekledigim kisi..
oda doktor hahahaha

Ben mailimi vermeden birine 3 kere kontrol edim bari ya..Manyak karı konuşmasın benim yerime:) Rezil olarım:D

Eduk dogru yaaa.. hahah akilda kalmadi.. ne bilim tuhaf oldu iste anla yaww =)

Melike.. vallaha ne diyecegimi bilmiyorum.. :S

Mehser.. iyilik kiz senden naber.. askimi ozledim aramasini bekliyorum napim.. bide biraz photoshop falan derken =)

Eduk dogru yaaa.. hahah akilda kalmadi.. ne bilim tuhaf oldu iste anla yaww =)

Melike.. vallaha ne diyecegimi bilmiyorum.. :S

Mehser.. iyilik kiz senden naber.. askimi ozledim aramasini bekliyorum napim.. bide biraz photoshop falan derken =)

iiim canım bende çok şükür Rabbim'e...
uğraşacak iş arıyorsun kendini oyalamak için dimi bende öyleydim deli gibi bulmaca yapardım sökük olmayan şeyleri söker dikerdim sökükler bitince odama girer dolapları düzeltirdim daha neler neler ama yetmiyo ki aklım hep tlfdaydı boshayallersmile

mahşer hoşgeldin,dertlenip dertlenip oturuyoz biz napalım:) sen neler yapıyorsun?

ablam yaa mahşer değil yaa her gören ilk mahşer diyor sanki ben cehennem zebanisi kaydirigubbakcemile3 ismimi değişcem en sonunda yahuuu :gitme:
aman ne dertleniyonuz yahuu hayat kısa güzel sevdikleriniz uzakta olsada iyi yönlerinden bakın olaya bitti diye böyle konuşmuyrum ukalalık olarak algılansın istemem sakın ola sadece rahatlayın die diyorum olumunekankayizsmile
bende iyiyim çok şükür Rabbim'e nasıl olayım işte

ablam yaa mahşer değil yaa her gören ilk mahşer diyor sanki ben cehennem zebanisi kaydirigubbakcemile3 ismimi değişcem en sonunda yahuuu :gitme:
aman ne dertleniyonuz yahuu hayat kısa güzel sevdikleriniz uzakta olsada iyi yönlerinden bakın olaya bitti diye böyle konuşmuyrum ukalalık olarak algılansın istemem sakın ola sadece rahatlayın die diyorum olumunekankayizsmile
bende iyiyim çok şükür Rabbim'e nasıl olayım işte

:)) kız ne bilim ilk öyle okunuyo:D
hem ben gördüğümü anlıyom mu sor bakim kafa kaldımı:)

Sanki beni anlattin mehser aynen oyleee

Allah'ım hepinize bol sabır versin sabrınızın sonunda tez zamanda sağ sağlim teskere ile ödüllendirsin inşallah...:Saruboceq:turkbayragi

bazen diyorum ki hayatımda yaşadığım en güzel ayrılıktı sonunda o zaman bittiğinde sevdiğim bana tekrar geri gelecekti Allah'ın izni ile varsın son ayrılığımız böyle olsun inşallah...
:Saruboceq::nazar:

Back
X