Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

sağolasın Ümmüşümmopuyorumnanaktan
yarın laflarız artık,net gitmişti gelemedim daha erken..
olsun canım ne edek yaa başım feci ağrıyo dayanamıyorum artık durıyım laflayalım dicem ama gözlerime vuruyo çok stres yaptım bugün andan böle oldu heralde...
heye anam darisi basimiza bea:-) hade eyi gecüler anam sanada sìzede kislar hepicigimis askimizi görelim rüyamìsta insallah amin:-) babykem bugün ii dinlen ha yarin gece edukte olur cikarris bu gecenin acisini bea:-) :-) :-) seker rüyalar fistuklar:-)

ahh yaa edukun yerine koydumda bi an kendimi aaaaaaah ahhhh...
ii geceler dadlum sende aşkitonu gör rüyanda bol bol sarıl öp okşa...yarın görüşürüz inşallah canım ii geceler ii uykularr...opuyorumnanaktan

ben kaçıyom gacılar öpüyorum sizi çok çok ii geceler Allah rahatlık versin hepimize aşklarımızı görelim rüyalarımızda inşallah malum onları görebiliceğimiz tek yer orası artık bi müddet... hadin ii gecelerrrrr....opuyorumnanaktan

ben kaçıyom gacılar öpüyorum sizi çok çok ii geceler Allah rahatlık versin hepimize aşklarımızı görelim rüyalarımızda inşallah malum onları görebiliceğimiz tek yer orası artık bi müddet... hadin ii gecelerrrrr....opuyorumnanaktan

iyi uykulaaaarrr:1hug:

askkoyardimqe6.gif

:nazar: $afak 352 :nazar:
turkbayragi Allah korusun Askerimi turkbayragi

!!! ¡¡¡ Bir gün gelecek, Bir gün kalacak
İşte O gün Güneş Bizim İçin Doğacak ¡¡¡ !!!

/(,")\ ♥ (",)
./♥\. & ./█\. Sen & Ben = ♥AşK♥

196nf9.gif

Son düzenleme:
Günaydın kızlar tatlı kızım o nasıl şafak turkbayragi

günaydın canım şimdi eğer izine gelirse 216dan düşücem gerçi 188 üzerine edkleyebilirimde ne bilim böle yazdım:roflol:

dün konuştuk büyük ihtimal bu hafta istanbula gelirim dedi bnde gelme dedi gelmemi istemiomuusn dedi senin için bnim içinde zor oluo dedim oda gelirsem bidaha hiç dönmücem hastane işlerinde koşuşturup duruo canım bakalım

günaydın canım şimdi eğer izine gelirse 216dan düşücem gerçi 188 üzerine edkleyebilirimde ne bilim böle yazdım:roflol:

dün konuştuk büyük ihtimal bu hafta istanbula gelirim dedi bnde gelme dedi gelmemi istemiomuusn dedi senin için bnim içinde zor oluo dedim oda gelirsem bidaha hiç dönmücem hastane işlerinde koşuşturup duruo canım bakalım

Anladım canım kaydirigubbakcemile3
bırak ne istiyosa yapsın canım ya
benimki de sınavlara gelicek yemin töreninden 1 hafta sonra
yemin törenine de gidiyorum Allah izin verirse kaydirigubbakcemile2

Anladım canım kaydirigubbakcemile3
bırak ne istiyosa yapsın canım ya
benimki de sınavlara gelicek yemin töreninden 1 hafta sonra
yemin törenine de gidiyorum Allah izin verirse kaydirigubbakcemile2

hehehe hımm aslında bi yandanda gelmesini sitiorum bakalım canım seninkide mi açıköğretim okuıo??

Back
X