• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

HOŞGELDİN CANIM...
yaa aynen katılıyorum sana yaa bende düşünüyorum bi banamı zor benmi abartıyorum yoksa diodum ama deilmiş bitmiyo canım yaa şu 60 lar bitmek bilmedi yaa onca zaman geçti 69 dan aşağısı geçmiyo yaa...:çok üzgünüm:

HOŞBULDUK CANIM
OKADAR GÜN GEÇTİ AMA BU SON GÜNLER YERİNDE SAYIO SANKİ YA :sinifsinif:100E KADAR DAHA KOLAY GEÇİOMUŞ DEMEKKİ AZALDIKÇA BUNALTIO TATLIM HEP DERLERDİ PLAKALR DAHA ZOR DİE İNANMAZDIM DOĞRUYMUŞ.SABIR CANIM SAĞ SALİM GELSİNLER İNŞALLAH :Saruboceq:

evet canım yaa... amiinn amiiinnn inşallahh...:Saruboceq::çok üzgünüm:

HOŞGELDİN CANIM...
yaa aynen katılıyorum sana yaa bende düşünüyorum bi banamı zor benmi abartıyorum yoksa diodum ama deilmiş bitmiyo canım yaa şu 60 lar bitmek bilmedi yaa onca zaman geçti 69 dan aşağısı geçmiyo yaa...:çok üzgünüm:

HOŞBULDUK CANIM
OKADAR GÜN GEÇTİ AMA BU SON GÜNLER YERİNDE SAYIO SANKİ YA :sinifsinif:100E KADAR DAHA KOLAY GEÇİOMUŞ DEMEKKİ AZALDIKÇA BUNALTIO TATLIM HEP DERLERDİ PLAKALR DAHA ZOR DİE İNANMAZDIM DOĞRUYMUŞ.SABIR CANIM SAĞ SALİM GELSİNLER İNŞALLAH :Saruboceq:

ümmücümm ve kübracımm,duymıcam bu lafı bidaa hee sizden,moralimisi bosuyosunusssalsanaalsanasmile
daa çabuk geçiyo diyin bakiiiiimmm:1hug:

askerimm.jpg

:nazar::nazar::nazar:.....ŞafaK=62 TUNCELİYE Selamm.....:nazar::nazar::nazar:

:nazar::nazar::nazar:.....BiteN=383.....:nazar::nazar::nazar:

:nazar::teytey::nazar:...MÜHÜRLÜKADERİM ARTIK TESKERECİ DEVRE...:nazar::teytey::nazar:

:nazar::asigim::teytey:.....GEÇEN HER GÜN ÖLÜM,YAKLAŞAN HER GÜN SENSİN GÜLÜM....:nazar::asigim::teytey:

Sana Yaklaştığım Her Gün Zaman biraz daha uzuyo sanki aşkım ama biticek geride kalan sensiz 383 gün gibi bugünlerde biticek... senağlama

Back
X