• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

bütün uyuyan prensesler,tatlı rüyalar...rüyanızda sizinkileri görün,koklatın ama ileri gitmeyin:P töbe töbe,uyuz oldum ya diğer topice eheheh:)

inşallah..benim baya kalıyo senden sonra ya olsun,seninki gelince benimkide yarıya yakın olar:) ano sen de evliymişin kız,Allahım bakıyom ama görmüyom ya:)

inşallah..benim baya kalıyo senden sonra ya olsun,seninki gelince benimkide yarıya yakın olar:) ano sen de evliymişin kız,Allahım bakıyom ama görmüyom ya:)

sırayla şafakları doğan güneş yapıcaz inşallahhh:Saruboceq:
evet evliyim arkadaşımma.s

görüşürüz edukcuummmopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
sırayla şafakları doğan güneş yapıcaz inşallahhh:Saruboceq:
evet evliyim arkadaşımma.s

görüşürüz edukcuummmopuyorumnanaktan

iyi uykular canım,rüyanda eşini gör,sana serbest istediğini yapabilirsin:)
inşallah biticek bu şafaklar..şafak programı vardı altta paso karanlık yazıyo başlarım senin gibi programa dedim saymıyom artık şafak:) programın ne haddineymiş de karanlık diyomuş yaf:)
neyse canım iyi geceler tekrar,görüşmek üzere...

iyi uykular canım,rüyanda eşini gör,sana serbest istediğini yapabilirsin:)
inşallah biticek bu şafaklar..şafak programı vardı altta paso karanlık yazıyo başlarım senin gibi programa dedim saymıyom artık şafak:) programın ne haddineymiş de karanlık diyomuş yaf:)
neyse canım iyi geceler tekrar,görüşmek üzere...

tam gidiodum,gördüm mesajını..
bence sende 'onutek.com' tezkere 2003 indir kur pcne..
çok güvenilir bi şafak sayacıdır o ve ayrıca moral de bozmaza.s

öpüorum seni canımm,sana da aklinialirimsmileaskerinle dolu rüyalı uykulaaarrrkaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan

Selam kizlarrrrrrrr...
Nasilsinizzz?
Hazirlanip birasdan i$e gidecemmm..

site45xc5.gif

BıTEN 20.. :nazar:

KALAN 434.. :enbuyukkk:

ÇOĞU GıTTı AZI KALDI BıTANEM.. :dance:

ALLAH'IM SENı KORUSUN ASKERıM.. MELEĞıM BENıM.. :asigim:

SENı ÇOOOOOOOOKKKKKK SEVıYORUMMMMMMMMMMMMM

Back
X