- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
- #29.961
bende kaçar ii geceler tatlı rüyalar kızlar askerlerimizi görürüz inşallah rüyamızda opuyorumnanaktan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende kaçar ii geceler tatlı rüyalar kızlar askerlerimizi görürüz inşallah rüyamızda opuyorumnanaktan
performans süpper bu gece ama heeekaydirigubbakcemile3
bütün uyuyan prensesler,tatlı rüyalar...rüyanızda sizinkileri görün,koklatın ama ileri gitmeyintöbe töbe,uyuz oldum ya diğer topice eheheh:)
megcim senin ne kadar kaldı,az galiba?
inşallah..benim baya kalıyo senden sonra ya olsun,seninki gelince benimkide yarıya yakın olar:) ano sen de evliymişin kız,Allahım bakıyom ama görmüyom ya:)
sırayla şafakları doğan güneş yapıcaz inşallahhh:Saruboceq:
evet evliyim arkadaşımma.s
görüşürüz edukcuummmopuyorumnanaktan
iyi uykular canım,rüyanda eşini gör,sana serbest istediğini yapabilirsin:)
inşallah biticek bu şafaklar..şafak programı vardı altta paso karanlık yazıyo başlarım senin gibi programa dedim saymıyom artık şafak:) programın ne haddineymiş de karanlık diyomuş yaf:)
neyse canım iyi geceler tekrar,görüşmek üzere...
Günaayydınnn kızlaaaaaaarr =) zemuszemus
Selam kızlar ben geldiiim zemuszemus
Selam kızlar ben geldiiim zemuszemus
Günaydın canıımm ben yazana kadar tünaydın oldu ama olsun opuyorumnanaktangunaydınnnnnnnnnnnnnn kaydirigubbakcemile5
hoşbuldum canım nolsun bir gün daha geçti mutluyum sen nasılsın :1hug:Hoşgeldinn canımm, nasılsınn _?