• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Hastayım ölüyommmm tavuğummmmm sen iyisin ama dimiiiiiii sen iyi olmıycanda ben mi olcam kalmı 11 gün yaaa allah nazarlardan saklasın

hasta mı :ecrin_bebek: tabi okadar ağlarsan üzülürsen kafaya takarsan habire hastada olursun başka şeyde :1closedeyes: yavrum benim ya tuncelide tabi işin zor elbet aklın kalıcak. sende haklısın senağlama ama güzelim kendini bedenen ve beyin olarak fazla yorma bak 19 yaşındayım demişsin ama daha büyük gösteriyorsun.. gözlerin yorgun bakıyor daha bu yaşta senağlama kıyamam sana..

benimde 11 kaldı dediğin gibi yavru kuşum allahhh nazarlardan saklasın inşallah... engel olmadan dönsün yarabbim. aminnnnn:Saruboceq: 11 diye daha sayılmaz oldu :delphin: neyse inşallah tatlım seninde 11 gün olacagın zamanların çabuk gelsin :Saruboceq:

gamzecim aşkım baktım linkine harika şeyler yaaaa benim çeyizim tam olmasaydı isterdim ama annemede gösterdimm var senin herşeyin dedi ama bayıldım yaa maşşallah sana ne işler çıkıyo o ellerden yaa,fiyatlarıda çok ii canım hiç bi abartısı yok gayet normal, kaynanan nası kıymetini biliyomu bari...

benimde 11 kaldı dediğin gibi yavru kuşum allahhh nazarlardan saklasın inşallah... engel olmadan dönsün yarabbim. aminnnnn:Saruboceq: 11 diye daha sayılmaz oldu :delphin: neyse inşallah tatlım seninde 11 gün olacagın zamanların çabuk gelsin :Saruboceq:[/QUOTE]

oooooh on bnir gün demek heee ay maşallah maşallah:nazar: Allahım bizide tez zamanda o günlere ulaştır inşallah nolur yaa...:Saruboceq:
Şafak=381:çok üzgünüm:

benimde 11 kaldı dediğin gibi yavru kuşum allahhh nazarlardan saklasın inşallah... engel olmadan dönsün yarabbim. aminnnnn:Saruboceq: 11 diye daha sayılmaz oldu :delphin: neyse inşallah tatlım seninde 11 gün olacagın zamanların çabuk gelsin :Saruboceq:

oooooh on bnir gün demek heee ay maşallah maşallah:nazar: Allahım bizide tez zamanda o günlere ulaştır inşallah nolur yaa...:Saruboceq:
Şafak=381:çok üzgünüm:[/QUOTE]

11 olana dek neler çektim ben bilion mukine sen :delphin: anam ağladı babam garib kaldı bee delikafadulden çilekeş oldumm.. şimdi daha beterim kocaman 1.5 sene bitti biticek nerdeyse :delphin: hey gidi günler heyy. geçmez dediğim zaman yüzümü kara çıkarttı be

neyse kızlar size doyum olmuyo gönül istiyoki sabaha kadar muhabbet edelim ama malum iş var yarın, sizi seviyoru kendinize ii bakın bol bol dua edin askerlerimize,ben dualarımda unutmuyorum sizleri sizde beni unutmayın hadi öptüm sizi kocaman..:1hug:

Ben büyük gösteriyom demi.goca garılara döndüm yaaa dert keder çökertti beni genç yaşımda walla...ümmü sağol canım ben sana al die bak demedimki yanlış anlamayın sakın fiyat belirlememde yardımcı olun die verdim linki ....bende gidiyom artıkın duramıycam daha fazla walla...BU MESAJDA BENıM 2009 UNCU MESAJIMMIŞ WALLA BU SENEYı BULDUM YAZA YAZA

Ben büyük gösteriyom demi.goca garılara döndüm yaaa dert keder çökertti beni genç yaşımda walla...ümmü sağol canım ben sana al die bak demedimki yanlış anlamayın sakın fiyat belirlememde yardımcı olun die verdim linki ....bende gidiyom artıkın duramıycam daha fazla walla...

tamam canım rüyanda aşkını muhammetini gör emi :delphin: kendine ii bakasın tatlım . a.e.o ... arada bir rüyanda tunceliye git yerimseniben 2. memelektimdir orası sırnaşık şey

Sağol cnm senide tek bıraktım .hasta olmasam daha sabah dek otururdum walla.çok oturdum öyle hava aydınlanana kadar saat 8de yattım sabah ....ama hastayım affet canım ...tunceliye bi gidebilsem param olsada bi gidebilsem çok össssledim eniğimiiii çokkkkkkk ...biz anca rüyada görürüz zaten ....iyi geceler sende a.e.o. öptüm

çok büyük bi tartışma yaşadık. ilk defa telefonu küs kapadık dün akşam.. 460 günün en zor zamanlarını yaşıyorum bu günlerde senağlama
Cnm şafak azaldıkca askerlerin huysuzlaştığını okumuştum internette şafak sıkıştırdıkca sabırsızlanıyolar ve o son günler daha zor geliyormuş bunun etkisi olsa gerek tatlım üzülme düzelir sen guclu dur senyerimseniben
Ben 19 eşim 21 uyarmı iyi miyiz

Anammm nan kendimi yaşlı hissettim beni gören 19 sanıyo 22 yim diom şaşırıyolarsırnaşık şey valla ben seni 23 fln sanıodumşutarafagitti

Günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ŞAFAK 101 HA GAYRETTTTTTT Ihhh Ihhhhhdelikafaduldendelikafadulden

Back
X