• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Evet canım ekledim msnde değilim ekledim kapattım çıkıyorum çünkü çok geç olmuş farkında değilim walla sabah bankaya gidicem eşime para göndericem çok erken kalkmam lazım yarında pztesi çok kalabalık olur yaaa offf neyse kızlar kaçtım ben kütahyam sonra konuşuruk artıkın olma mı gülüm nasılsa günler bizim iyi geceler sürmelim kütahyam askerli rüyalarrrr

Evet canım ekledim msnde değilim ekledim kapattım çıkıyorum çünkü çok geç olmuş farkında değilim walla sabah bankaya gidicem eşime para göndericem çok erken kalkmam lazım yarında pztesi çok kalabalık olur yaaa offf neyse kızlar kaçtım ben kütahyam sonra konuşuruk artıkın olma mı gülüm nasılsa günler bizim iyi geceler sürmelim kütahyam askerli rüyalarrrr

iyi geceler canım kolay gelsin şimdiden Allah a emanetsiniz öptüm sizi bende uyuyayım artıka.s.

siz kimi bekliyonuz kocanızımı sevgilinizimi nışanlınızı mı?
merak ettim :))
tekrardan allah kavuştursun diim ben .........

SEN ARADA Bİ VER BANA KUZUM YAAAA REP ALINCA ACAYİP MUTLU OLUYOM BENNN CUKLATA YEMİŞ GİBİİİ......BEN GOCAMI BEKLİYOMMM 8 AY BİTTİ ŞAFAK 185 KALDI TUNCELİDE KOMANDO ONBAŞI AÇIKLAYABİLEBİLDİMMİ ACEPPP:uhm:

Back
X