cnm kusura bakma ya aşkımı uyandırmaya çalışıom arıom arıoaşkım bnmm uyanmıo yaaa gece 4e kadar msn de konuştuk hem uyandır beni dio hem de uyanmıo uykusuz kaldı yaaa
ii etmişsinn o zmannzabahtan işleri toparladım hop damladımhemencik
Selaaam kızlaaar, bugün işe gitmedim
sevgilim msne gircekk heyecanla bekliyooorum :)))
Selaaam kızlaaar, bugün işe gitmedim
ii etmişsinn o zmann
günaydın tatlımm ohh hadi iisin askerini görcen ben 27 sine kadar göremicem aşkımı.. perşembe günü çıkabilmek için tüm çarşısını kilitletmiş bebeğim yaaaa
büşüm kankam nbrrrrrSelaaam kızlaaar, bugün işe gitmedim
iyi etmişim dimi :97:
27sine kadar çıkamıakmıüzüldüm bak şimdik
bayramda çırakmazlarmıki
tatlım 27 sinde terhis oluo aşkımmm
bayramda çıkartırlarmı hiç bilmiyorumm :26:
uuuu benim tertiplerim burda bu sabah .. kızlarrrrrr nabersiniz görüşmeyeliiiii:))) uzun zamandır yoktum hatırladınız mı beni?
Amann zaten geliyooo kızz çıkartmasalarda boşverrr takmaaaa
tatlım 27 sinde terhis oluo aşkımmm
bayramda çıkartırlarmı hiç bilmiyorumm :26:
Unuturmuyuz kız niye girmiyosun hiç bakimm
unuturmuyuz seniuuuu benim tertiplerim burda bu sabah .. kızlarrrrrr nabersiniz görüşmeyeliiiii:))) uzun zamandır yoktum hatırladınız mı beni?
uuu dayağıda yedim sabah sabah :92: canım işlerin yoğunluğundan giremedim çok uzun zamandır,inşh kış ayı tamamen geldiinde hep sizinleyimözlemişim ama ya baya vakit olmuş.. bak şafaklarımızda güzelleşmiş:) ilk günü hatırlıyorumda:S
unuturmuyuz seni
nerelerdesin sennnn
uuu dayağıda yedim sabah sabah :92: canım işlerin yoğunluğundan giremedim çok uzun zamandır,inşh kış ayı tamamen geldiinde hep sizinleyimözlemişim ama ya baya vakit olmuş.. bak şafaklarımızda güzelleşmiş:) ilk günü hatırlıyorumda:S
aah şu iş yoğunluklarıı
arada gell özletme kendini
:92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?