nedir fikrin bebem
Buyrun susu hanım sizi dinliyoruzzz :82:
diyorumki biz asker yarenleri olaraktann kendi aramızda çekiliş yapalım hem yılbası cekılısı olur :78::78:ne dersınızkı:86:
Günaydın kızlarrr
Mehabbettim devomm gözün aydın bitanemm.. Yedin bitirdin sende şafağını.. İnşallah artık evlilik için şafak sayarsın canım benimmm
gunaydın kızlar cok mutluyum bılemessınız askıma kavustum 20 gunlukte olsa cok ozlemısız bırbırımızı butun gece bırbırımızı sewdımızı soledık cok mutluyum allah herkeze nasıp etsın buarada ebnı duygulandıran bısı oldu ben askıma kargoyla kalplı bır cıkolata ıcınde daraje ve cıkolata vardı bılmem hatırladınızmı aynım kutuya tekrar cıkolata yaptırıp bana verdı askım cok duygulandm romantık kocam bıde ben kalplı buyuk bır cıkolata vardı onuda yememıs dıokı bozulmadıysa beraber yıyelım
:90::90: benimde hürgenarelim ankarada acemilik yaparken malum orda rütbeli çok derdi gökteki yıldızlar kadar yerde komutan var:86:
olmayan bişey için varsayımlarla canını sıkma bence canımdün bi konu açıldı. burda olan bi eğlence yerinden bahsettim. bilet satılıyordu oraya girmek için. bilet parasını verince içki sınırsızdı sanırım. 2 hafta falan olmuştur bu eğlencenin olması. dün bişey söyledim gülüştük. okuduğum şehir küçük bi şehir. aaa burda böyle böyle bi yer varmış diye bahsettim. o da ben olsam giderdim içki sınırsızmış falan dedi. canım çok sıkıldı.
normalde sene en fazla 2-3 kez içiyo. o da çook samimi 1-2 arkadaşı var onunla. içtiği de sarhoş olcak kadar değil. yani ne konuştuğunu hatırlicak kadar.
ama böyle söylemesi beni üzdü ne bileyim. ne yani dedim arkadaşların sana böyle bişey teklif etse gidicekmisin dedim. giderdim herhalde dedi. sinirlendim ama pek belli etmedim. ben senden önce gitmiştim ama öyle canlı müzik olan mütevazi bi yerdi öyle düşündüğün gibi değildi falan dedi. bende benden öncesiyle ilgilenmiyorum dedim. yanlış yerlere gitmeyeceğini biliyorum ama canım sıkıldı gene de.
sonra tamam gitmicem öylesine söyledim falan dedi.
gidersek bi gün senle gideriz dedi.
bende bir gün şimdikinden daha fazlasını içmesinden korktuğumu söyledim. o da en fazla evde olur dedi
yanlış bişey yapmam sana karşı bi arkadaşlarımla oluyo o da sınırlı zaten. öyle yerlere de gitmicem merak etme falan dedi. -ki 2 yıldır da hiç gitmedi. içtiği zamanlardan haberim var ve hiç sarhoş olcak kadar içmedi.
canım sıkkın gene de ya taktım
Aaaaaaaa süper olur susuum ama nasıllllllllllllllllll:82::81:
günaydın zuzumm
dostulugumuzu pekiştirelimm:81:
hediyeleşmek güzeldiir zevkli olur hemde:92:
katılmak ısteyenlerın listesiini yaparız
günaydın hatunlarrr:78:
sağol devremmm gece gelmedin üzdün beninese sende pazar gecesi hakiki depüğü atarsın bana
devommmmmevtt kızlar güne hürgenaralimin sesiyle uyandım
bitti bücürüğüm bitti diye bağırıyodu:90:
sonra beni uyuttu gözünü açtığında ben istanbulda olucam dedi uçağa bindi şimdi
ama gelde uyuu uyuyabilirsen öğlende artık sesi daha yakınlardan gelicekk:118::124:
evtt kızlar güne hürgenaralimin sesiyle uyandım
bitti bücürüğüm bitti diye bağırıyodu:90:
sonra beni uyuttu gözünü açtığında ben istanbulda olucam dedi uçağa bindi şimdi
ama gelde uyuu uyuyabilirsen öğlende artık sesi daha yakınlardan gelicekk:118::124:
devommmmmsabah çok üzüldüm ya kaçırdıımaa varyaa yarın akşamm gitmiom bi yere seni depüklicemm inşallahh :92: hadi gözün aydın yaa çokk çok mutlu oldum senn adına inşallah askerinlede geldkten sonra herşey ama herşey yoluna girer devremmm
evet yaa güzel olabilirr..
ama nasıl olcak ne alcaz ne etçezz
devommmmmsabah çok üzüldüm ya kaçırdıımaa varyaa yarın akşamm gitmiom bi yere seni depüklicemm inşallahh :92: hadi gözün aydın yaa çokk çok mutlu oldum senn adına inşallah askerinlede geldkten sonra herşey ama herşey yoluna girer devremmm
evet yaa güzel olabilirr..
ama nasıl olcak ne alcaz ne etçezz
:90::89::79:hiçteeeee kıskanmadımmm kiiibenn siziii
Şaka bi yanaa çokk mutlu oldum vallahi bigün bizimde biticekk demekki
Buluşma olayına dönmesinnn
Buluşma olayına dönmesinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?