Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

İlk ıspartaya gıtdımde 3bucuk hafta önce evci iznınde otelde kaldık.Otelın de eglencelı alkollü cafesı vardı ünv özel.Gıtdık askerım Bira ıctı 1 tane,bende kola çerez mısır öle dozunda eglendık mesela.Dozunu aşmadığı surece problem yok.Fakat tabıkı cok ama cok gunah o ayrı mesele..

günaydın hatunlarrr:78:
Günaydın kızlarrr

Mehabbettim devomm gözün aydın bitanemm.. Yedin bitirdin sende şafağını.. İnşallah artık evlilik için şafak sayarsın canım benimmm

sağol devremmm gece gelmedin üzdün beni nese sende pazar gecesi hakiki depüğü atarsın bana

maşallah canım gidişi son ayrılığınız olur inş iznin tadını çıkarın

:90::90: benimde hürgenarelim ankarada acemilik yaparken malum orda rütbeli çok derdi gökteki yıldızlar kadar yerde komutan var:86:

olmayan bişey için varsayımlarla canını sıkma bence canım

evtt kızlar güne hürgenaralimin sesiyle uyandım
bitti bücürüğüm bitti diye bağırıyodu:90:
sonra beni uyuttu gözünü açtığında ben istanbulda olucam dedi uçağa bindi şimdi
ama gelde uyuu uyuyabilirsen öğlende artık sesi daha yakınlardan gelicekk:118::124:

Kızlar ders calısıım dıe kalktım az calıştım,uykum cok vallla az kestireyımm Aşkım arıyor sık sık uyanıırım kesın ama canı saolsun Mehtap:8 az kaldı bitanem az.3 kez Mehtap saydım acemılıkte ALLAHIM bana o şansı tanıdı Çok şükür RABBİME...öPüldünüzzzzzz güzelller:98:

günaydın hatunlarrr:78:

sağol devremmm gece gelmedin üzdün beni nese sende pazar gecesi hakiki depüğü atarsın bana
devommmmm sabah çok üzüldüm ya kaçırdıımaa varyaa yarın akşamm gitmiom bi yere seni depüklicemm inşallahh :92: hadi gözün aydın yaa çokk çok mutlu oldum senn adına inşallah askerinlede geldkten sonra herşey ama herşey yoluna girer devremmm
dostulugumuzu pekiştirelimm:81:
hediyeleşmek güzeldiir zevkli olur hemde:92:
katılmak ısteyenlerın listesiini yaparız

evet yaa güzel olabilirr..
ama nasıl olcak ne alcaz ne etçezz

hiçteeeee kıskanmadımmm kiiibenn siziii
Şaka bi yanaa çokk mutlu oldum vallahi bigün bizimde biticekk demekki

canım isteyenleri liste yapıcaz sonra çekilişle eşletirme yaparız hepsini ben veya isteyen bi başka kişi..
kim kime cıktıysa özel mesaj yoluyla bıldırılır.

evt kendi dopiğimde de cvp verdim zati sana
neseki yarın devrederken listeyi hakiki depüğü atarsın
hiçteeeee kıskanmadımmm kiiibenn siziii
Şaka bi yanaa çokk mutlu oldum vallahi bigün bizimde biticekk demekki
:90::89::79:
biticek tabi bitmeye mahkummm

hadiii yokmu artıraaannn
2kişi olduk susu sıyahıncı:92:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…