var var cnm da dönüşe de daha 193 gün var ama yaaaaaaaher gidin bi dönüşü var gözdemmm üsülmeeee
İşte en kötü yanı buuu izne gelmelerinin
ayyyyyyy cnm bnm ne güzel yaaaaaaaakızlar selamlar hepinize
rüyamda nişanlımı gördüm hımm pek bi güzeldi rüyam hiç uyanmak istemedim :98: :78:
h.g grimssimmmmMeraabaa millleett:) :126:
ayyyyyyy cnm bnm ne güzel yaaaaaaaa
Meraabaa millleett:) :126:
evet çok güzeldi gözdem, uyanındaca upuzun bi günaydın mesajını gördüm içim huzurla doldu :78:
ne yazmış kızzzzzzz
evet çok güzeldi gözdem, uyanındaca upuzun bi günaydın mesajını gördüm içim huzurla doldu :78:
merhaba cnm hoşgeldin
slm kızlar şimdi havalimamnın sitesinden uçağı indimi ona bakıyorum
ayyy çok heycanlı yaa:)
ne yazmış kızzzzzzz
heycan doruktttaaaa :81::81:
ruhumu okşamış pek güzel:78:
şimdi yanında olup ona sımsıkı sarılmayı ne çok isterdim :98:
süper cnm yaa bitti işte Allah'ım bizlerede nasip etsin inşallah tez vakit
siz niye pazartesi günü görüşceksiniz cnm?
evt canlar heycan dorukda baya
inş darısı sizin başınıza
bizim dağıtımda sürekli görüştüğümüz mekan var okulumun orda ve illa bu kavuşmada orda olsun dedik aslında yarın azda olsa görme şansım var ama hem benim annem baya bi şüpheleniyo dikkat çekmek istemiyoruz hemde kendi mekanımızda buluşalım diye takıntılarımız çoktur bizim[/B]
heyecanı iyice tavan yaptırıyorsunuz valla
geç olsun güç olmasın şekerim
ruhumu okşamış pek güzel:78:
şimdi yanında olup ona sımsıkı sarılmayı ne çok isterdim
bende bende bende
selamm canım hoşgeldinn.. ohh ne güzel ya aşkımda beni hep bisürü msj la uyandırırrrkızlar selamlar hepinize
rüyamda nişanlımı gördüm hımm pek bi güzeldi rüyam hiç uyanmak istemedim :98: :78:
selamlar olsunn faworimm grimmMeraabaa millleett:) :126:
ohhh devom ya ne güzel bizim bi mekanımız bile yok.. ilk tnaıştığım yer var ama oraya bi dhaa hiç gitmedikevt canlar heycan dorukda baya
inş darısı sizin başınıza
bizim dağıtımda sürekli görüştüğümüz mekan var okulumun orda ve illa bu kavuşmada orda olsun dedik aslında yarın azda olsa görme şansım var ama hem benim annem baya bi şüpheleniyo dikkat çekmek istemiyoruz hemde kendi mekanımızda buluşalım diye takıntılarımız çoktur bizim[/B]
selamm canım hoşgeldinn.. ohh ne güzel ya aşkımda beni hep bisürü msj la uyandırırrr
selamlar olsunn faworimm grimm
ohhh devom ya ne güzel bizim bi mekanımız bile yok.. ilk tnaıştığım yer var ama oraya bi dhaa hiç gitmedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?