• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

korkuyorum devommm annem herkes sanki bişiler yapıcak ve bizi ayırıcaklar:5:
ahh canım benm ya bu yola girerken daha ne kadar zor olduğunu görerek girdiniz zaten bitanem...
cnm bnm kocamın tayını doguya cıkmasın dıe boyle oldu tabı bızde oyle ıstedık ole ıste suan resmı kocam anlıyacan:86:

heee anladım şimcikkk :28:

iyiyizz millettttttttttt :86:

hu huuuu ıslıkkkkk :64: hosgeldin dewomm sarılalemmm :81:
hoşbuldummm tatlım incimm:16:bugün aşkımmm son çarşısınaaa çıktıı birdaha uzun bi müddet ankara topraklarına ayak basmayız heraldee iyice gezsin artık:10:sen nasılsın canımm napıosunuz bakim:54:

Hoşgeldinn hatunn =D :79: sen depüklenki sıra bize bir adım daha yaklaşsınn
:36: :36:
hoşbuldum canım benimm:54:sıramı savmak için sabırsızlanıorumm..şafağımın bir elin parmaklarından bile az inanamıorum halaaa:10:herkes birer birer gidicek burdan hiç merak etme canım sen:38:sınavın nasıl geçti bu aradaa?vizeler mi bunlar...erken başlamış sanki ya da bizimkiler geç olucakk:33:

hoşbuldum canım benimm:54:sıramı savmak için sabırsızlanıorumm..şafağımın bir elin parmaklarından bile az inanamıorum halaaa:10:herkes birer birer gidicek burdan hiç merak etme canım sen:38:sınavın nasıl geçti bu aradaa?vizeler mi bunlar...erken başlamış sanki ya da bizimkiler geç olucakk:33:

İnşAllah canım=) İyidi çok şükür. Vizeydi evet bugün başladı işte. Senin bölüm neydi :28:

Back
X