Kasma canım ya azcık fazlalıktan bişe olmazz :94:![]()
öle olmuo işte grim yaaa pantolonu giyiyorum düşük belden taşıyo yan tarafa nefret ediyorum bu durumdann :84:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kasma canım ya azcık fazlalıktan bişe olmazz :94:![]()
hala 3 kişimiyiz susumm :26:
vovvvv![]()
severim tarihiii :87:
sende ordansın yoksamm hee![]()
yokta lise zamanım o civarlarda geçmişti:97:
öle olmuo işte grim yaaa pantolonu giyiyorum düşük belden taşıyo yan tarafa nefret ediyorum bu durumdann :84:
güzel çevresi severimmmm ben
Tertom bizde teskere alalım artık yaaa bak pazartesi aşkım gidiooo :97:Tamam terttoooomm![]()
![]()
güzel çevresi severimmmm ben
selam cnm nasılsınKızlarrrrrrrrrr sızden sonra cıktıktan sonra bı uymusum 3bucuk ta caglar uyandırdı hağla uyuyonmu sen dıyeeeeeee selam bu arada asker fıstıklarrrrrrrrrrrı
![]()
Tertom bizde teskere alalım artık yaaa bak pazartesi aşkım gidiooo :97:
çevresini seveceğim adam akıllı bi okulum olmadı hiçç nerde dağ da tepede yer var oralarda okumak kısmet oldu.. Okuduğum myo da şehir dışında otoban kenarındaydı :100:
az mı kaldı tertom yaa bana çok gibi gelio ama :84::84:Evet ya terto sıra bize de gelsin artık :97:
Plakalara az kaldı diye avutuyorm kendimi terto :93:
çevresini seveceğim adam akıllı bi okulum olmadı hiçç nerde dağ da tepede yer var oralarda okumak kısmet oldu.. okuduğum myo da şehir dışında otoban kenarındaydı :100:
Kızlarrrrrrrrrr sızden sonra cıktıktan sonra bı uymusum 3bucuk ta caglar uyandırdı hağla uyuyonmu sen dıyeeeeeee selam bu arada asker fıstıklarrrrrrrrrrrı
![]()
Iyııım adaşımmmmm sen nasılsınselam cnm nasılsın:92:
hoşgeldin uyuyan güzel :79:
az mı kaldı tertom yaa bana çok gibi gelio ama :84::84:
plakalara daha anam bnm tam 111 gün var
ohh maşallah kızzzz :97:Kızlarrrrrrrrrr sızden sonra cıktıktan sonra bı uymusum 3bucuk ta caglar uyandırdı hağla uyuyonmu sen dıyeeeeeee selam bu arada asker fıstıklarrrrrrrrrrrı
![]()
olsun canım önemli olan eğitim çevresi değil
ıyııım adaşımmmmm sen nasılsın
hb tatlımmmm![]()