Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
erkenmiş bayramdan öncee çıkmış aradan iyi olmuş aslındaa bizimkiler iki hafta sonra canım..ben okul öncesi öğretmenliği okuourmm canım 4.sınıftayım.senin bölümün ne:13:İnşAllah canım=) İyidi çok şükür. Vizeydi evet bugün başladı işte. Senin bölüm neydi![]()
erkenmiş bayramdan öncee çıkmış aradan iyi olmuş aslındaa bizimkiler iki hafta sonra canım..ben okul öncesi öğretmenliği okuourmm canım 4.sınıftayım.senin bölümün ne:13:
varya yemek bile yiyemiyorum heee inş pazartesine açlıktan ölmemaynen öle canım benim beklemedeyimmmm![]()
benimde başladı ama çalışamıyorum askerimi düşünmektenİnşAllah canım=) İyidi çok şükür. Vizeydi evet bugün başladı işte. Senin bölüm neydi![]()
el birliğiylenn sıkı bir depük atın banaaaaaohhh senindee hiç bişi kalmıokiii
![]()
canım psikolojide çok güzell okul öncesi okumasaydımm pdr okurdum herhaldeEvet bayramdan önce bitcek çok şükür iyi oldu böyle:) Güzelmiş bölümün :81:
Bende psikoloji 3.snıftayım =) :98:
varya yemek bile yiyemiyorum heee inş pazartesine açlıktan ölmem
benimde başladı ama çalışamıyorum askerimi düşünmekten
atıcazz atıcazz
Biraz çalış kız için rahat etsin![]()
Rüyada gibisindir şimdi sen :86:
acımasın sonraa totişinnnnel birliğiylenn sıkı bir depük atın banaaaaaohhh senindee hiç bişi kalmıokiii
![]()
Diyet mi yapıyosun caanee![]()
![]()
canım psikolojide çok güzell okul öncesi okumasaydımm pdr okurdum herhalde![]()
okuyorumda bi satırı dönüp dönüp 5 kere okuyorum girmiyo aklımaaa offf vizelerim berbat geçicek lisans gibide değilki zorr yaaa:84:
Senin bölüm ne canım :87:
acımasın sonraa totişinnnn![]()
yok rengimm yapmıom yaa karın yanlarındaki lanett olası fazlalıklar var onlardan kurtulmak istiyorum
ortaçağ tarihi yüksek lisans
Hadi ya=) tebrik ederim yüksek lisans yapıyosun demek=) hangi üniversite de yapıyosun![]()
,,,,,,,,,,bebeğim
hala 3 kişimiyiz susumm :26:kızlar varmı cekılıse katılan başka???
ortaçağ tarihi yüksek lisans
İyimiş dadlum
Azcık zorlasak tanıdık çıkcaz gibi geldi nedense :79: :90: