herkese kocaman merhabaaaa naber nasılsınız kızlaaaar
tv dizi olmaınca geliom ben liste yapıom çünkü[/B]
Çeyiz Serme Hatırasıkızım özendim len
al sana çeyiz serme işte. belediye çöplüğü gibi çok karışık
hangisi mi diye soracaksın sanırım.
Tefal sanırım bu konu da daha iyidir benim arçelik lal serisi kırmızı aşkına
iYİ şükür canımcımm nolsun işte şafak çürütmeye devamm... askerimde iyi çok şükürr.. çarşıdaydı dünöyle işte... sende ne var ne yok? Yine nerelere kayboldun bakim senn?
heheh yani diyosun zaten gidiciyim vicdan yaptım aileye vakit ayırayımne biliyim bide akşam zaman geçirmeyim diyorum ailemle geçiriyim zaman :44:
evet bence de hadi kadınlar emek vermiş tamam da erkeklerin o pozu nedir yabizde çekilelim böyle
hemde yatak odasında çok romantik yahuuu
heheh yani diyosun zaten gidiciyim vicdan yaptım aileye vakit ayırayım
çok içli ayol
evet bence de hadi kadınlar emek vermiş tamam da erkeklerin o pozu nedir ya
anneminde şuanda evde kullandığımız arçelik memnun annemde.
bosch uzun tefal kare gibi. fiyatları çok yakın birbirine bosch daha pahalı ama.[/B
oooo hürgeneralim hoş geldin
naber nasılsın haberler sende sen anlat
kızlar bu arada hafta sonu ıslak kurabiye yaptım öyle bi lezzetli oldu ki. ben ilk kez denedim. Sitemde paylaştım, askerlerinize yapıp göndermek isterseniz sizde deneyebilirsiniz. Benim nişanlım kakaolu şeyleri çok sevdiğinden bundan onada yapıp göndereceğim.
Kakaolu Islak Kurabiye | Modapark
Çeyiz Serme Hatırası
kızım özendim len
cnm işler bi anda yoğunlaşıyor selam veriyorum bazen sonra giremiyorum.
çok şükür iyiyim bende bu hafta nişanlıma kargo göndericem yine, traş makinası vardı onu göndericem bide dealextreme sitesinden çok ucuza saatler aldım onları göndericem. sende bak mutlaka çok uygun fiyata free shipping geliyor.
oooo hürgeneralim gelmişşşş kuzum yhaaa napıosun
kızlar bu arada hafta sonu ıslak kurabiye yaptım öyle bi lezzetli oldu ki. ben ilk kez denedim. Sitemde paylaştım, askerlerinize yapıp göndermek isterseniz sizde deneyebilirsiniz. Benim nişanlım kakaolu şeyleri çok sevdiğinden bundan onada yapıp göndereceğim.
dengesiz bir ruh halinde olur insan heraldeçaktırma işte. azcıık acitasyn yaptım arada kafama dank etsin diye yapıyorm yoksa hiç evlenecek gibi değilimm :)
ne bilim erkekler bi alem yaw
ooy allah bozmasın canım benimİyilik nolsun işte iş-güç-mücadele, hayat devam ediyorctesi hoşgeldin partisi yaptık, arkadaşlarla kuzenlerle falan, baya güzel geçti maaşallah
onun dışında bir değişiklik yok
yarın doğumgünüm ondan bi heyecan bi mutluluk var nedense
off çok nefisgörünüyor kızım yakızlar bu arada hafta sonu ıslak kurabiye yaptım öyle bi lezzetli oldu ki. ben ilk kez denedim. Sitemde paylaştım, askerlerinize yapıp göndermek isterseniz sizde deneyebilirsiniz. Benim nişanlım kakaolu şeyleri çok sevdiğinden bundan onada yapıp göndereceğim.
e yuhh artıkkkk
Hoşgelmişsinnn begüm
kız daha yeni yolladınya kargo:)
benim aldığım saatın kordonunu koparmış nişanlım... yok bidaha sana saat fln dedim... hem oda bende çok fazla saat takmaktan hoşlanmıyoruzz....
hem biraz geçsinn daha yeni yolladımmm... Bu kadar şımartma devrem sendee
iyim çok şükür canıııım, senden nbaer nasılsııın?
dengesiz bir ruh halinde olur insan heralde
bir dakika önce gülerken bir dakika sonra ağlayabilme potansiyeli görüyorum yakın çevremde
sende oluyor mu böle şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?