- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
yeter kızım yeteer
4*4 lük oldu çeyizin daha ne alıcan ayol
hepimiz yaşayacağız allah izin verirse şekerim
hem ağlar hem oynar giderim
Hay maşşallhhh
Fazlası var eksiği yokkk[/B]
hay maşşallhhh
fazlası var eksiği yokkk
burcumm hoşgeldinn... Nasıl oldunn sen bakimm?
ne biliyim bişeyler vardır eksik
Aynen hem ağlarım hemde gider evlenirim:76:
sağol canım sanki bişeyler unutulmuş gibi geliyor :85:
Çok heveslendirdin beni devremm akşama kendimi yorgun hissetmezsem denicemmm bakalım nasıl olucakkk...Maşallah yok yokk sendee cnmm... doldur o siteyide gözümüz gönlümüz açılsınnn:97:
bende heycanlanmak istiyorum
diğerlerini zamanla tadıcam sanırım. şimdi nikah işlemleri, mobilya derken bunaldım.
haftaiçi bi akşamda dr gidicem. :85:
edacım bir sen gördün benii hoşbuldum canım iyiyim biraz başım ağrıyor ve hastayım sen nasılsın
bu arada kurabiyeler çok güzel görünüyorr karnım acıktı valla:)
evdeki fırın bozulmamş olsaydı denerdim ya
çokk güzell yaww bu ben yedımm daha öncee bundannnescafelisi ve sütlüsü var çalıstıgım yerın yanında tatlı fırın varr ordaa nee ararsann varr cokk güzel tadıı brownii gıbıı oluyoo ama tercıhımm nescafelii tekk bısı vardıı tarıff ararstırmamıstımm sagoll pisssycimm benımm ellerın dert görmesinn
ne biliyim bişeyler vardır eksik
aynen hem ağlarım hemde gider evlenirim:76:
sağol canım sanki bişeyler unutulmuş gibi geliyor :85:
hoşbuldum durum braz daha iyiyim ama başım zonkluyor ya benim
senin şu listeni görünce yemin ederim gözüm korktuu herşeyi nşanlandığımda alırım diyorum ama zor olucak almam sanırım o zaman şu listeye bak ya
ooo kırmızı kırmızı yakıcaksın ortalğı spaydim
ne doktoru cnm hayırdır?.
yorgun olmazsan dene devrem
sizde gönderin aldıklarınız fotoğraflarını arkadaşlar, ben sitede yayınlarım. nasıl foruma ekliyoruz bende siteye eklerim. eğer göndermek isteyen olursa bana özelden yazsın
ne doktoru cnm hayırdır?
bizdede kaç yıllık fırın var ama güzel pişiriyor meret bi türlü atamadık
nescafeli güzel olur bencedetarifi not et sende cnm pratik kolay olan bi kurabiye. yanlışz eğer kalabalık olacaksınız ölçüleri biraz fazla tut.
bu kadar şey arasında muhakkak öyle düşünmen normal... kalmışsada ufak tefek şeylerdirr.. onlarda alınır zaten...evin yerleşince resimlerini ekleyecekmisin kk ya .. ben çok merak ediyorumm[/B]
sizde gönderin aldıklarınız fotoğraflarını arkadaşlar, ben sitede yayınlarım. nasıl foruma ekliyoruz bende siteye eklerim. eğer göndermek isteyen olursa bana özelden yazsın[/B]
sizde gönderin aldıklarınız fotoğraflarını arkadaşlar, ben sitede yayınlarım. nasıl foruma ekliyoruz bende siteye eklerim. eğer göndermek isteyen olursa bana özelden yazsın
ne doktoru cnm hayırdır?
bizdede kaç yıllık fırın var ama güzel pişiriyor meret bi türlü atamadık
nescafeli güzel olur bencedetarifi not et sende cnm pratik kolay olan bi kurabiye. yanlışz eğer kalabalık olacaksınız ölçüleri biraz fazla tut.
bu kadar şey arasında muhakkak öyle düşünmen normal... kalmışsada ufak tefek şeylerdirr.. onlarda alınır zaten...evin yerleşince resimlerini ekleyecekmisin kk ya .. ben çok merak ediyorumm
neyse az kaldı mesai bitimine cnm azıcık daha dayan.. sonrada git yat hemen.. ben senin yerine izlerim Yer Gök Aşkı
off öyle deme yaw yapılıyorbende diyordum nasıl yaparım diye ama oldu bitti
kadım doğum.
malum evlenicem yaa bari onun için bişeyler yapayım :89::89::89:
ben ailemin takıcağı takıalrıda ayarlamak istiyorumm mobilyalarımı kendim almak istiyorum nişan için o dönemde para biriktirmem gerekiyor.nişan yerive davetiyeler için
annemler biz senin herşeyini yaparız diyorlar ama ben hepsini kendim yapmak istiyorum onları borca sokmak istemiyorum canım
ben kk hiç söz nişan albumumıu eklemedim.
ama mobilyalarımı ekledim evimide genel olarak eklerim tabikide
mutlaka benim göremediğim eksikler vardır yardımdı olur kkdaşlar
Mobilyalarını görmüştüm cnmm.. beyaz mobilyaydı.. sade ve şık... ama ben herşey yerleştikten sonraki halini çok çok merak ediyorum...
İsteriz isterizzzz resim isterizzz
mobilyalar hariç nişanım dahil herşeyimi ben kendim yaptım. :82:
bende yük olmamak istedim ama bektım şimdi onlarda kızları için bişeyler yapmak istiyor.
eee bende maaşımı harcıyorum onlar bişeyler yapıyor zaten çoğu da bitti.
o zaman gelsin eklerim tabi canım album yapmam belki ama forumda ekler haber veririm :90:
HIMM umarım bende senin gibi yapabilirim ya.
evet evet isteriz forumda eklee haberini bekliyoruz artk:)
öle yapıcam artıkk yarın özetini geçersin buraya[/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?