Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Evet malesef çok var.. sizin yazdıklarınızı okuyup heycanınızı görüp iç geçiriorum darısı benimde başıma

speedy-gonzales mobilyalarına bayıldım çok şıkkk güle güle kullanın

Evet çok beğenerek aldım inşallaj evimde de güzel durur

Hepsi birbirine çok uyumlu... zaten trend renkler hepsi... Güzel durmaması imkansızz..Küçük biblo süs eşyaları ıvır zıvırlar falan da eklenince miss olur misss

Evet malesef çok var.. sizin yazdıklarınızı okuyup heycanınızı görüp iç geçiriorum darısı benimde başıma

sipitcim mobilyalarına yemn ederim bayıldımmm bayıldım ve özendim

sipitcim mobilyalarına yemn ederim bayıldımmm bayıldım ve özendim

bayıldımm süperr olmuss allahh huzurla saglıklaa oturmayaa nasıpp eglesınn speedyyymm cokk güzeş ve çokk şıkk zewkınee bayıldımm dogrusuu MUTLULUKLARRRR

çok çok daha iyileri sizin olsun inşallah canım :86:
bende çok beğenerekl aldım darısı evime götürüp yerleştirmeye

ÇOKK GÜZELLLERR ve şıklarr tatlımm gule gulee kullann evınedee yugunn olurr merak etmee saglıkla ve huzurlaa kullanın insallahh hee degmesınn nazr mazarr

ÇOKK GÜZELLLERR ve şıklarr tatlımm gule gulee kullann evınedee yugunn olurr merak etmee saglıkla ve huzurlaa kullanın insallahh hee degmesınn nazr mazarr

amin canım benim inşallah
kızım darısı başınıza desene

naan daha iyileri sizin olsun dedik yaaa deli manyak

neden almadınn?
Yani çok fazla cicili bicili şeyleri bende sevmiyorum ama şık biblo falan hoşuma giderr...
Mobilyalarına yakışırr al bencee

yok sona bıraktım işte.
bide hangi renk tonlarını kullanmam lazım onları düüşnmeliyim..
salonum gri-beyaz-siyah olacak renkli bi ton katmam lazım. ne biliyim morlu biblolar alabilirim.
böyle değişik bişey görürsem alırım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…