Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

thanks cnm ben luxell borekcı dusunuom davlumbazda almaıycam ama bılmıom sımdılık bulasık makınası camasır oncelıkve luxell ketıl tost mak.ütü alıcam

küçük ev aletlerinde philips ve tefal i tek geçerimm.. onlarıda bi düşün derimm

özellikle ütü olarak tefall 10 numaraaa

Son düzenleme:

Sen maşallah hafifletmişsin canım ya bizde başındayız ben bir yıldır ufak tefekleri almaya başladım bitecek gb durmuyor şu ara ara verdim borçlarım hafiflesin devam etmeyi düşünüyorum Allah nasip ederse

Öyle gerekiyordu canım... çalışıyorum paramı boşuna harcıyacağıma eksiklerimi alıyorum en güzeli...
Kayınvalidemlere kalsaa evi bile tutacaklar eşyları oraya yerleştirelim falan diyorlar yok dedimm daha erken.. heöm görkem gelmeden birlikte beğenmeden tutmam ben ev fln dedimm

saol cnmmm ay bız safak topıgı bıanda ceyız topıgıne dondu

ee en büyük zaafımız çeyizzz

ayneeeeeeeeeeeeeeeeeeen benım evım bnm esyalarım kulaga cok hos gelıo ve evlı mutlu gezıo olucam

Canım sen ütünü aldın mı?Aldıysan tefal mi aldın philips i de çok övüyorlar.

Evet canım aldım Tefal...
Benim en sevdiğim ev işi ütüdür bayılırım... Ve şimdiye kdr çoğu ütü markasını denedimm ve Tefal den çok çok memnunum.. çeyizimede Tefal aldım.. Şiddetle tavsiye edebilirmm...

Yemeğimi yedim geldim eeee çeyizciler :82:

Hoşgeldin üstadd

ayneeeeeeeeeeeeeeeeeeen benım evım bnm esyalarım kulaga cok hos gelıo ve evlı mutlu gezıo olucam

evett süperrr bişeee

Nasıl ama yatak odası bayıldım ama fıyatı cook yuksek

Son düzenleme:
herkezee merabalarrr kızlarrr :79::79:yinee sohbettlerr edılmıss bıg gunun dahaa yarısı bıtırılmıss hadıı bakalımmm şafak 184

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…