Günaydin canim..hepinize kocaman günaydınlar iyi haftalar canlarıııımmmmm :86:
şafak 83
naber nasılsınız?
Günaydin canolar...
Nasilsiniz?
Günaydin canolar...
Nasilsiniz?
hepinize kocaman günaydınlar iyi haftalar canlarıııımmmmm :86:
şafak 83
naber nasılsınız?
toplu alıntı yapmıyım dedim çok şükür iyiyim bomba gibiyim dün sevgilimle b.köy sahile gittik çok güzeldi fakat heryanım tutulmuş durumda
süper gidiyor kızlar ben seninle evlenmek istiyorum ciddiyim dedi:) annesine sölemiş işte burcuyu getircem tanıştırmaya diye opda olur demiş dün konuştuk dışarda biyerde oturur tanışırsınz hatta sende anneni getir hem ben annenle sen annemle hemde anneler tanışmış olurlar konuşurlar dedi ne hayaller kurduk sözlendik,nişanlandık ev baktık kredi çekitk evi düzdk süşünün yani
saçma mı kızlar bu sizce
çok güzel tatlım ya... inşallah herşey çok güzel olur sizin için..
günaydın fıstıklar
şafağımız 128
günaydın kızlarr hoşgeldinizgünyadın kızlar..
inşallah canım ya annesi kabul etmiş dün bend ebiracık anlattım öğlen iyice annemle konuşucam:) bakalım kbl ederse h.sonu tanışıcaz
toplu alıntı yapmıyım dedim çok şükür iyiyim bomba gibiyim dün sevgilimle b.köy sahile gittik çok güzeldi fakat heryanım tutulmuş durumda
süper gidiyor kızlar ben seninle evlenmek istiyorum ciddiyim dedi:) annesine sölemiş işte burcuyu getircem tanıştırmaya diye opda olur demiş dün konuştuk dışarda biyerde oturur tanışırsınz hatta sende anneni getir hem ben annenle sen annemle hemde anneler tanışmış olurlar konuşurlar dedi ne hayaller kurduk sözlendik,nişanlandık ev baktık kredi çekitk evi düzdk süşünün yani
saçma mı kızlar bu sizce
günaydın fıstıklar
şafağımız 128
günaydın kızlarr hoşgeldiniz
hadi bakalım buurcum hayırlısı.. :92:
Varsayalım ki oldu evlilik için planınız ne zman peki.. :80:
Hoşgeldin flowerimmm maşallah kızz şafağına
2 gün sonra benim listedesinn
Günaydin canim..
ben süperim ya sen?
Nasil gidiyo? askerin nasil?
maşşallah plakalar kapıya dayanmış canım
biz iyiiyiz sen nasılsın
çok güzel canım bu hayaller nesi saçma olsun ki sonuçta siz birbirinizi seviyorsunuz ve bigün bu hayaller olacak sonuçta
günaydın canım nasılsın
saol canım
dün hepsini konuştuk canım hemen resmiyete dökücek işi ve 2 sene sonra anca evlenmişm oluruz canım öle konuştuk evlendşiğimizde borcumuz az olsun ve bir evimiz olsun istiyoruz tatlım.
günaydın fıstıklar
şafağımız 128
saçma mı kızlar bu sizce
günyadın kızlar..
heyecan bastı kızlar yaaa sanki şafak 81 değil de 1 gibiinanamıyorum plakaların bu kadar yakında olmasına maaşallah yaa geçiyo zaman bundan sonrası da geçsin de kavuşalım artık deliricem özlemekten sabretmekten
haftasonu çok şık bi hırka aldım nişanlıma, kalın örgü siyah içi de kuzu postu gibi yumuşacık peluş, mont gibi hırka, kapişonu falan da var.. süpriz gönderecektim ya, abisiyle konuştum bence süpriz yap ama bişey göndereceğini söyle dedi, gitmezse haberi olur en azından dedi.. ben de söyledim sana bişey göndericem süpriz ama sadece geleceğini bil ne oldugunu sorma dedimtamam ama giyecekse nolur gönderme dedi, kaldım böyle, yerin mi aşkım ben de düşündüm onu dedim, hem yerim yok hem de öanta patlatan çok burda zor başediyorum bi de senin yolladığına bişey olursa delirirm ben burda dedi, yani hevesim kursağımda kaldı kızlar, gardrobuma koydum hırlayı gelince vericem :86: :76:
saol canım
dün hepsini konuştuk canım hemen resmiyete dökücek işi ve 2 sene sonra anca evlenmişm oluruz canım öle konuştuk evlendşiğimizde borcumuz az olsun ve bir evimiz olsun istiyoruz tatlım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?