Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

toplu alıntı yapmıyım dedim çok şükür iyiyim bomba gibiyim dün sevgilimle b.köy sahile gittik çok güzeldi fakat heryanım tutulmuş durumda
süper gidiyor kızlar ben seninle evlenmek istiyorum ciddiyim dedi:) annesine sölemiş işte burcuyu getircem tanıştırmaya diye opda olur demiş dün konuştuk dışarda biyerde oturur tanışırsınz hatta sende anneni getir hem ben annenle sen annemle hemde anneler tanışmış olurlar konuşurlar dedi ne hayaller kurduk sözlendik,nişanlandık ev baktık kredi çekitk evi düzdk süşünün yani
saçma mı kızlar bu sizce

çok güzel tatlım ya... inşallah herşey çok güzel olur sizin için..

günaydın fıstıklar
şafağımız 128

çok güzel canım bu hayaller nesi saçma olsun ki sonuçta siz birbirinizi seviyorsunuz ve bigün bu hayaller olacak sonuçta

günaydın kızlarr hoşgeldiniz

hadi bakalım buurcum hayırlısı.. :92:
Varsayalım ki oldu evlilik için planınız ne zman peki.. :80:

saol canım
dün hepsini konuştuk canım hemen resmiyete dökücek işi ve 2 sene sonra anca evlenmişm oluruz canım öle konuştuk evlendşiğimizde borcumuz az olsun ve bir evimiz olsun istiyoruz tatlım.

Hoşgeldin flowerimmm maşallah kızz şafağına
2 gün sonra benim listedesinn

Günaydin canim..
ben süperim ya sen?
Nasil gidiyo? askerin nasil?

maşşallah plakalar kapıya dayanmış canım

biz iyiiyiz sen nasılsın

heyecan bastı kızlar yaaa sanki şafak 81 değil de 1 gibi inanamıyorum plakaların bu kadar yakında olmasına maaşallah yaa geçiyo zaman bundan sonrası da geçsin de kavuşalım artık deliricem özlemekten sabretmekten
haftasonu çok şık bi hırka aldım nişanlıma, kalın örgü siyah içi de kuzu postu gibi yumuşacık peluş, mont gibi hırka, kapişonu falan da var.. süpriz gönderecektim ya, abisiyle konuştum bence süpriz yap ama bişey göndereceğini söyle dedi, gitmezse haberi olur en azından dedi.. ben de söyledim sana bişey göndericem süpriz ama sadece geleceğini bil ne oldugunu sorma dedim tamam ama giyecekse nolur gönderme dedi, kaldım böyle, yerin mi aşkım ben de düşündüm onu dedim, hem yerim yok hem de öanta patlatan çok burda zor başediyorum bi de senin yolladığına bişey olursa delirirm ben burda dedi, yani hevesim kursağımda kaldı kızlar, gardrobuma koydum hırlayı gelince vericem :86: :76:

çok güzel canım bu hayaller nesi saçma olsun ki sonuçta siz birbirinizi seviyorsunuz ve bigün bu hayaller olacak sonuçta

saçma olarak şunu belirteyim aileler bir anda tanışması ddışarda bu konuda acaba saçma mı olur dedim?inşallah canım bu arada şunuda söledi kendi aramızda yüzük mevzusu vardı bilen bilir askerdeyken konuşmuştuk ben düşündüm ama bi anlamı olmucakki yine kendimiz bilcez o kadar kendi aramızdan ziyade ben işi resmiyete dökmek istiyorum dedi

günaydın canım nasılsın

iyiyim canım çok şükür sen naıslsın

saol canım
dün hepsini konuştuk canım hemen resmiyete dökücek işi ve 2 sene sonra anca evlenmişm oluruz canım öle konuştuk evlendşiğimizde borcumuz az olsun ve bir evimiz olsun istiyoruz tatlım.

tatlıkısım bak ne güzel gelişmeler bunlar gözünaydın canım..
ama sakın işi olmadan birşeylere girişmeyin nasıl olsa seninkinin yaşıda küçük
yavaş yavaş yaparsınız herşeyi...

günaydın fıstıklar
şafağımız 128

günaydın devreeeemmmm naber nasılsın

günaydın burcuum bak sanırım zamanla toparlıyo düşüncelerini kaan, askerlik psikolojisi geçiyo, hadi bakalım hayırlısı olsun

günyadın kızlar..

günaydıııınnnnn :87:

fılawırımm senin şafağı görünce ben bile heyecan yapıyorum tertibimm
maşallah ya..
bencede gönderme nasıl olsa az kaldı buraya geldiğinde verirsin yine sürpriz olur
bende sürpriz yapıcam aşkıma kazak alıcam
birde birsürü mektup yazdımm ona çok mutlu olucak
bayramda o da bana mektup göndericek şimdiden çok heyecanlıyım ne yazdı aceba

saol canım

İNŞALLAH bütün hayallerin gerçek olur canım kına geceni de kk da beraber yaparız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…