Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

saol canım benim
iş bakıyor hala bie işe giricem dedi bakalım ya zaten bunun sıkıntısını yaşıyor ya canım bir işi olsa hemen gelicek zaten öle konuştuk canım 1 sene felan nişanlı kaırız o sırada herşeyimizi alır yaparız dedik birbirimize gider geliriz dedik o şekilde konuştuk. bakalım.hatta herkes diyomuş 2 sene oldu ne zaman evlenmeyi düşünüyorsun d,yomuş herkes.anneside hatta ilk efa seni böle ciddi görüyıorum demiş

olsun tatlım üzülme o azaman telde söyle hırka almıştım neyse az kaldı gelince giyersin kış bitmeden de hem moral olur canm

en güzeli canım bir an önce iş bulsun gerisi gelir canım hakkında hayırlısı neyse o olsun canım

saol canım ya ilk zamanlar zorlandık ama çok şükür artık iyiyiz
bu arada şafağına kurban olim gelsin plakalar

İNŞALLAH bütün hayallerin gerçek olur canım kına geceni de kk da beraber yaparız

inşallah canım ya burda yapacağım kesin zate canım her felekten çalarız

iyiyim tatlım pazartesi sendromu var azcık o kadar canım

duru hoşgeldin canım ben iyiyim bomba gibiyim sen nasılsın

çok şükür iyiyim bitanem sen nasılsın bakalım şafağın çok aydınlık görünüyor

kızlar dün 7 kasımdı aşkımla bizim tanışma yıldönümümüz 4. yılıda bitirdik hala dün gibi aklımda söyledikleri yanına gidecektim ama istemedi masraf etme bayramda ablamlarla gelirsin dedi tek başıma da gelmemi istemiyormuş ilk defa ayrı bir 7 kasım geçirdik biraz buruktu bugün kargo göndercem kazak falan aldım mektup yazdım çikolatayı çok sever çeşit çeşit aldım başka ne yapsam ki var mı istediğin bişey diyorum herşeyim var diyor orda masraf etme burası daha uygun gelince bakarız diyor ne yapsam başka kızlar

Canim benim, agrilari cok fazla.. ama elden bisey gelmiyo..
Haplarla ayakta durmaya calisiyo melegim..
Bide ben enerji vermeye calisiyorum, annesi vs..
Genede sükürler olsun..

Sen nasilsin cnmm:92:

inşallah bir an önce atlatır tatlım sağlığına kavuşur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…