günaydın canım nasılsın
iyiyim canım çok şükür sen naıslsın
tatlıkısım bak ne güzel gelişmeler bunlar gözünaydın canım..
ama sakın işi olmadan birşeylere girişmeyin nasıl olsa seninkinin yaşıda küçük
yavaş yavaş yaparsınız herşeyi...
heyecan bastı kızlar yaaa sanki şafak 81 değil de 1 gibiinanamıyorum plakaların bu kadar yakında olmasına maaşallah yaa geçiyo zaman bundan sonrası da geçsin de kavuşalım artık deliricem özlemekten sabretmekten
haftasonu çok şık bi hırka aldım nişanlıma, kalın örgü siyah içi de kuzu postu gibi yumuşacık peluş, mont gibi hırka, kapişonu falan da var.. süpriz gönderecektim ya, abisiyle konuştum bence süpriz yap ama bişey göndereceğini söyle dedi, gitmezse haberi olur en azından dedi.. ben de söyledim sana bişey göndericem süpriz ama sadece geleceğini bil ne oldugunu sorma dedimtamam ama giyecekse nolur gönderme dedi, kaldım böyle, yerin mi aşkım ben de düşündüm onu dedim, hem yerim yok hem de öanta patlatan çok burda zor başediyorum bi de senin yolladığına bişey olursa delirirm ben burda dedi, yani hevesim kursağımda kaldı kızlar, gardrobuma koydum hırlayı gelince vericem :86: :76:
saçma olarak şunu belirteyim aileler bir anda tanışması ddışarda bu konuda acaba saçma mı olur dedim?inşallah canım bu arada şunuda söledi kendi aramızda yüzük mevzusu vardı bilen bilir askerdeyken konuşmuştuk ben düşündüm ama bi anlamı olmucakki yine kendimiz bilcez o kadar kendi aramızdan ziyade ben işi resmiyete dökmek istiyorum dedi
günaydın devreeeemmmm naber nasılsın
günaydın burcuum bak sanırım zamanla toparlıyo düşüncelerini kaan, askerlik psikolojisi geçiyo, hadi bakalım hayırlısı olsun
günaydıııınnnnn :87:
İNŞALLAH bütün hayallerin gerçek olur canım kına geceni de kk da beraber yaparız
iyiyim canım çok şükür sen naıslsın
tatlıkısım bak ne güzel gelişmeler bunlar gözünaydın canım..
ama sakın işi olmadan birşeylere girişmeyin nasıl olsa seninkinin yaşıda küçük
yavaş yavaş yaparsınız herşeyi...
Idare eder canim... evde ama. annesi ii bakiyor cnm..iyidir tatlım sen nasılsın eşin nasıl oldu iyimi biraz daha
Anoww ben görmedimbabyke sen nie benim selamımı almadın bakıymm
Günaydin Tertogünaydın fıstıklar
şafağımız 128
Günaydin cnmgünyadın kızlar..
en güzeli canım bir an önce iş bulsun gerisi gelir canım hakkında hayırlısı neyse o olsun canım
Günaydın İyi haftalar kızlarrrr:80:
Nasılsınız?
Idare eder canim... evde ama. annesi ii bakiyor cnm..
Anoww ben görmedimNasilsin canim?
Günaydin Terto
Günaydin cnm
günaydın devreeeemmmm naber nasılsın
günaydın burcuum bak sanırım zamanla toparlıyo düşüncelerini kaan, askerlik psikolojisi geçiyo, hadi bakalım hayırlısı olsun
günaydıııınnnnn :87:
Canim benim, agrilari cok fazla.. ama elden bisey gelmiyo..naber tertoo enişte nasıl
Günaydınnnnnn
Canim benim, agrilari cok fazla.. ama elden bisey gelmiyo..
Haplarla ayakta durmaya calisiyo melegim..
Bide ben enerji vermeye calisiyorum, annesi vs..
Genede sükürler olsun..
Sen nasilsin cnmm:92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?