Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Günaydın ben geldim :81:

Şafak Osmaniye
hoşgeldin tertoo :13:
Yengec ime şiddetle katılıyorummmm....
Bende 6yıldır birlikteyim nişanlımlaa... ve onsuz geçirdiğim bi an bile yoktu...
ahh ahh çeken biliyo iştee

ben tahmin ederim tertibim hem de çok iyi bilirim ne demek olduğunu
4. yılımızı bitiriyoruz, şimdiye kadar bir günümüz ayrı geçmemişti
ama bu askerlik 15 ay soktu aramıza lanet olsun

ama sevgili. işte aynı evi paylaşmak. falan filan bambaşka.
yani bu bizim şirkette gidenlerden yola çıkarak yorum.. evini.çocuklarını.bırakıp gidiyorsun
dediğim gibi canım tabi eşini yollamak daha zordur ama inan sevgilini uğurlamakta çoook ama çook zorr

ama sevgili. Işte aynı evi paylaşmak. Falan filan bambaşka.
Yani bu bizim şirkette gidenlerden yola çıkarak yorum.. Evini.çocuklarını.bırakıp gidiyorsun

haklı olabılırsın ama bızde 4,5 senedır beraberız mesala her gun yan yana olmak fln cook zor seven ınsan ıcın hersekılde zor oluo sadece bızım cocugumuz yok tek sansımız o ama uzuntu hasretlık acı aynı :26:

[COLOR="darkred"
[B][COLOR="darkred"]dediğim gibi canım tabi eşini yollamak daha zordur ama inan sevgilini uğurlamakta çoook ama çook zorr [/COLOR]

e zaten bende sevgiliyi yollayın onda ne varki demedim.
eşinden.çocuklarından.evinden.işinden ayrılan bi baba ile sevgilisinden ayrılanı aynı kefede tutamıyorum ben dedim. bana göre daha kolay gibi geliyor dedim.
konu da kuzenimden açıldığı için söyledim
sizin tabi şuanda sevgiliniz gitti. o zor geliyor abiniz gitse o zor gelecek. eşiniz gitmiş olsa eşinize zor gelecekti Allah sağlık versin askerlerinize bitirir gelirler inşallaj

ay evet ben korkarım mesela isim koyarken dalga geçilir mi diye
begüm de çok var benim yaşıtım yaa, deliricem şirkette bile 4 taneyiz

Ben şundan eminimkii bnm nişanlıma hiçbişey koyması ne ailesinden ne memleketinden ne dostlarından ayrılmak koydu... sadece benim yanımda olamıycağı koydduu

aynen cnm bnmkı dıokı en cok senın yoklugun dayanamıyorum baska kımse aklıma gelmıo sadece senı ozluyorum dıoo

Günaydın duyguşummm
Hopppp yokuş aşşağı sallan bakalımmm

bende torun istiyorummm:95:
Naber durum iyi misin
sırayla kızım yapacak bişey yok

hoşgeldin tertoo :13:

ahh ahh çeken biliyo iştee
dediğim gibi canım tabi eşini yollamak daha zordur ama inan sevgilini uğurlamakta çoook ama çook zorr
hoşbuldum canım benim
evet gel bide çekene sor demişler ya aynen öyle
hiçbirşey göründüğü gibi değil, evli olana tabii daha zordur ama kolay yanlarıda var dilediğin zaman kimseye hesap vermeden gidebilirsin evci çıkartabilirsin hafta sonları filam
ama bizim öyle bi şansımız yok

kızlar dun gece asker gıdıodu bızım ordan 91/1 ler asker olduuu aayy dun bıan dusun dum yenı baslayanlar dusunsenıze 460 gun sayıyo bıan sukrettım allaha 223 gun bıter dedım yaa bıandan asker gıtıkce mutlu oluyorum 90/1 lere yol gozuktu kral devre oldular sıra 90/2 lere inşallah

223

Naber durum iyi misin
sırayla kızım yapacak bişey yok

İyiyim çok şükür canım...
Hava yine çok kapalı...
Sabah sabah içim bunaldııı
senden naber yavrum....
İyi ayy bişimi dedikk... sizden sonra sıra bizde inşallahhhhh

aynen cnm bnmkı dıokı en cok senın yoklugun dayanamıyorum baska kımse aklıma gelmıo sadece senı ozluyorum dıoo

Aynennnnnnnnnnn...
diorum arada olsun seni ailende bekliyo diyom...
yemin ederim hiç kimse umurumda değill ...bi sana hasretim bi seni arıyo gözüm gönlüm diyooo

oof oooff oooofff

ayyyyyyy kızlar noluyor burda yine depreşmiş duygular oy anam oyy yaaa

kızlar dün annemle 1 de oturduk sohbet ettik..

Ayy ne heyecanlandım varya ayrı ev ,çeyizler felan çok heveslendim varya.

çeyizini yıkar koyaryerleştirirsin sonra oğlan tarafı hazırlık yapıp evine götürü yer içer eğlenirsin dedi.çok zevkli şeyler dedii oyy anam bende yaşamk isterim ama ya..

burcummmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…