hoşgeldin tertoo :13:Günaydın ben geldim :81:
Şafak Osmaniye
ahh ahh çeken biliyo işteeYengec ime şiddetle katılıyorummmm....
Bende 6yıldır birlikteyim nişanlımlaa... ve onsuz geçirdiğim bi an bile yoktu...
ben tahmin ederim tertibim hem de çok iyi bilirim ne demek olduğunu
4. yılımızı bitiriyoruz, şimdiye kadar bir günümüz ayrı geçmemişti
ama bu askerlik 15 ay soktu aramıza lanet olsun
dediğim gibi canım tabi eşini yollamak daha zordur ama inan sevgilini uğurlamakta çoook ama çook zorr
ama sevgili. işte aynı evi paylaşmak. falan filan bambaşka.
yani bu bizim şirkette gidenlerden yola çıkarak yorum.. evini.çocuklarını.bırakıp gidiyorsun
Ben şundan eminimkii bnm nişanlıma hiçbişey koyması ne ailesinden ne memleketinden ne dostlarından ayrılmak koydu... sadece benim yanımda olamıycağı koydduu
ama sevgili. Işte aynı evi paylaşmak. Falan filan bambaşka.
Yani bu bizim şirkette gidenlerden yola çıkarak yorum.. Evini.çocuklarını.bırakıp gidiyorsun
Umarım çabuk biter ne diyim canım. bi şekilde bitecek
[COLOR="darkred"
[B][COLOR="darkred"]dediğim gibi canım tabi eşini yollamak daha zordur ama inan sevgilini uğurlamakta çoook ama çook zorr [/COLOR]
uykucu burcummm günaydınnnnn
Biraz soğuk ama yağmur var.. Hele gece çok kötüydü şimşek kkasırga yağmur hepsi biraradaydııı:18:
Bide bizleri düşün senin yine kuzeninn.. tamam yakının çok seviyosundur ama bizim canlarımız
İyiyim çok şükür cnm senden naberr?
Ay Allah analı babalı büyütsün... çok sevindim.. zaten bnm kendi yaşıtım adaşım yok hiççhepsi küçücük yeni yeni moda olmaya başladı isim.. Ama ben ilkokuldayken adım Duru dediğimde ben de Hacı Şakir diye dalga geçiolarda.. .. Allahtan şimdi yaygınlaştıda o salak espriden kurtuldummm
haklı olabılırsın ama bızde 4,5 senedır beraberız mesala her gun yan yana olmak fln cook zor seven ınsan ıcın hersekılde zor oluo sadece bızım cocugumuz yok tek sansımız o ama uzuntu hasretlık acı aynı :26:
Ben şundan eminimkii bnm nişanlıma hiçbişey koyması ne ailesinden ne memleketinden ne dostlarından ayrılmak koydu... sadece benim yanımda olamıycağı koydduu
ay evet ben korkarım mesela isim koyarken dalga geçilir mi diye
begüm de çok var benim yaşıtım yaa, deliricem şirkette bile 4 taneyiz
Naber durum iyi misinGünaydın duyguşummm
Hopppp yokuş aşşağı sallan bakalımmm
bende torun istiyorummm:95:
hoşbuldum canım benimhoşgeldin tertoo :13:
ahh ahh çeken biliyo iştee
dediğim gibi canım tabi eşini yollamak daha zordur ama inan sevgilini uğurlamakta çoook ama çook zorr
Naber durum iyi misin
sırayla kızım yapacak bişey yok
aynen cnm bnmkı dıokı en cok senın yoklugun dayanamıyorum baska kımse aklıma gelmıo sadece senı ozluyorum dıoo
İyiyim çok şükür canım...
Hava yine çok kapalı...
Sabah sabah içim bunaldııı
senden naber yavrum....
İyi ayy bişimi dedikk... sizden sonra sıra bizde inşallahhhhh
Aynennnnnnnnnnn...
diorum arada olsun seni ailende bekliyo diyom...
yemin ederim hiç kimse umurumda değill ...bi sana hasretim bi seni arıyo gözüm gönlüm diyooo
ayyyyyyy kızlar noluyor burda yine depreşmiş duygular oy anam oyy yaaa
kızlar dün annemle 1 de oturduk sohbet ettik..
Ayy ne heyecanlandım varya ayrı ev ,çeyizler felan çok heveslendim varya.
çeyizini yıkar koyaryerleştirirsin sonra oğlan tarafı hazırlık yapıp evine götürü yer içer eğlenirsin dedi.çok zevkli şeyler dedii oyy anam bende yaşamk isterim ama ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?