çoooooookkkkkk mutluyum şafak dogan güneşşşşşAllah herkesi kavustursun sag saglimm
[ı]allah başka ayrılık vermesin cnm gözünaydın[/ı]
öyle miydim
son 3 haftamız durumm
sonra sizlere devrediyoruzz
bekliyorum durum
Ş A F A K = 72
geçen sene bugündü yarimi gönderdim askere..bugün bıraktı gitti beni..taa uzaklara..akşam bindin otobüse,bursaya gittin önce..o akşamki halimi düşünüyorumda,o kadar kötüydümki anlatamam..nasıl geçecek bu kadar gün diyordum..geçmez,bitmez diyordum..ağlamaktan gözlerim şişmişti..bak bugün tam 1 sene olmuş..ne kadar çabuk geçmiş diyemiycem,ama geçti ya çok şükür..bugünleride gördüm ya..şimdi her batan güneş seni bana bir adım daha yaklaştırıyor..şafak 72 bugün..teskereci devreyiz artık..5 aydır görmedim yüzünü..ne kamerada,ne de başka bi şekilde..
çoooooookkkkkk mutluyum şafak dogan güneşşşşşAllah herkesi kavustursun sag saglimm
Selam kızlar
Hoşgelmişsen devreemmmm:97:
hoşgörmüşem devreeem
nasılsın? ne var ne yok dünden beri?
öyleydin tabii... valla bana öyle geldi....
Ah ahh hele şu 90/1 ler bi gitsinde sonra sıra bizim İnşallahhhh
darısı başına canımm hayırlısıyla şu 21 günümde geçsinde
kavuşayım artık 6,5 aydır görmedim hiç
Selam kızlar
hoşgeldin canımm
kavuşayım artık 6,5 aydır görmedim hiç[/B]
Ş A F A K = 72
geçen sene bugündü yarimi gönderdim askere..bugün bıraktı gitti beni..taa uzaklara..akşam bindin otobüse,bursaya gittin önce..o akşamki halimi düşünüyorumda,o kadar kötüydümki anlatamam..nasıl geçecek bu kadar gün diyordum..geçmez,bitmez diyordum..ağlamaktan gözlerim şişmişti..bak bugün tam 1 sene olmuş..ne kadar çabuk geçmiş diyemiycem,ama geçti ya çok şükür..bugünleride gördüm ya..şimdi her batan güneş seni bana bir adım daha yaklaştırıyor..şafak 72 bugün..teskereci devreyiz artık..5 aydır görmedim yüzünü..ne kamerada,ne de başka bi şekilde..
Aminnn inşallaahhhhh....
ohh kıyamam sana azıcık kaldı bak 3hafta sonra aşkın hep yanındaa
şükür devrem iyi diyelim iyi olalım....
ay ama hava düne göre daha bi kötü yaa
çok yağmur yağıyo.. içim sıkılıyo biraz da öyle işte...
Senden naberr?
öyleydin tabii... valla bana öyle geldi....
Ah ahh hele şu 90/1 ler bi gitsinde sonra sıra bizim İnşallahhhh
kavuşayım artık 6,5 aydır görmedim hiç
hoşgeldin canımm
hoşbuldum hejar :79:
ben bu tabaklardan almak istiyorum. Paşabahçede varmış lakin geçen sene sevgililer günü ürünü olduğundan stok sorunu var.
bunlardan gören, bilen, alan var ise insaniyet namına bana haber vermelerini istiyorum!!! :78:
çok istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?