Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

mavim susum ecm merhabaaaaa

mavim plakalar nasıl gidiyo bakiim?
susum kayınvalidenle görüştün mü canım?
ecm sen yenisin galiba canım hoş geldin Allah kavuştursun?

merhaba canım saol
evet yeniyim ve hemen eskimek istiyorum bende

Keşke keşke dede olmak istiyorum onu da geçtim abi falan olsamda yeter bana şimdilik
canım benim yaa güldürdün beni çok saol.olursun inş.bana da bi alt devremin geldiği günleri görmek hayal gibi gelirdi şimdi kep altı olduk çok şükür.

merhaba canım nasınsın?

plakalar iyi gidiyor çook şükür hep plakalar geçmez derlerdi ama benim ki gayet geçiyor,düğün de yaklaşıyor ya bu yoğunlukta farkedemiyorum geçip geçmediğini sanırım

iyi olmaya çalışıyorum canım.bizde siz gibi plakalara düşünce düğün telaşına başlayacağız o yüzden çabuk geçtiğini duyduğum için sevindirik oldum mavim.hemncik bitsin inşallah

iyi olmaya çalışıyorum canım.bizde siz gibi plakalara düşünce düğün telaşına başlayacağız o yüzden çabuk geçtiğini duyduğum için sevindirik oldum mavim.hemncik bitsin inşallah

o buzlu kurbağalar ne öyle kız

düğün tarihini sormuşmuydum daha önce?:)

düğün telaşı şafağın bile önüne geçiyor tatlım inan bana. bide biz 1 ay içinde yapacağız düğünü o yüzden telaş çok.. bakalım hayırlısıyla bitirip gelsin de kavuşayım kocama
sen zaten zoru atlatmışsın,bundan sonrası kolay ALLAH'ın izniyle

bilmem ki senin yazdığında çıkmış.evet sormuştun canım 09/10/11
benim aşkım da 7 ağustosta gelecek inş 10 ekimde düğünnnnn
valla 200 lerde kolay geçmişti 100lerde çabuk geçiyo şükür

canım benim yaa güldürdün beni çok saol.olursun inş.bana da bi alt devremin geldiği günleri görmek hayal gibi gelirdi şimdi kep altı olduk çok şükür.
gül tabi cnm şafağın ne güzel..bana da şimdi o günler çok uzak gelio azı gitti çoğu kaldı valla
400lerin bitmesine bişey kalmamış tatlım zaten 300ler çabuk geçiyor bak göreceksin

öyle hemen kaçmak yok ama dur daha yeni geldin :)

300ler bi gelsin de ozaman görücez inşallah dediğin gibi çabuk geçer
valla daha burdayım çoook günüm var benim kaçmıorum

sende kısa zamanda düğün yapacaksın demekki:)
çok şükür ya,aman tüküreyimde nazar değmesin sana sende totonu kaşı

400 lerdeyken bende benim şafağımda olanlara özenirdim.şimdi de tezkere alanlara özeniyorum

sende kısa zamanda düğün yapacaksın demekki:)
çok şükür ya,aman tüküreyimde nazar değmesin sana sende totonu kaşı

ALLAH izin verirse öyle olacak mavim.kaşıdım kaşıdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…