Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

canım ne zamandr nerelerdesn tertibim miracle nasılsn canım senin düğün tarihini ben çook sevdm canım ya bende o tarihlerde nişana hazırlanıyor olacağım kısmetse

canım ne zamandr nerelerdesn tertibim miracle nasılsn canım senin düğün tarihini ben çook sevdm canım ya bende o tarihlerde nişana hazırlanıyor olacağım kısmetse

tertibim bu aralar yoğunum baya ara ara okuyorum ama selam veremiyorum bayadır.bizim nişanımz 11/10/09 du tam tersi de düğünümüz olsun istedik inşallah olur tertibim.nişana hazırlıkkonusunda herzaman yardım destek olurum tertibimmm sen nasılsın nasıl gidiyo şafak bakiim

kuzum ya düşünsene seneye bugünler evli mutlu muhtemelen daha çocuksuz olacağızz

oyyyyyy muhteşem olacak ya
düşüncesi bile çok güzel kuzum
kendi evimiz,uyandığımızda sevdiğimiz olacak yanımızda

hejarım sana slm olmazmı fıstık ama ben şimcik seni çok kıskandım yaaa ne güzel 18 güncük kalmışşş darısı başımıza miracle tertibim ya ben nişan diyince acayip panik oluyorum malum ilk resmi tören şaşırıp kalcam gb geliyoo yardımlarını beklerim artık demen bile yeterli kuzum tşk ederim canım ferihayı izliyorum izleyenlere iyi seyirler

ama ama ama kuzum ben ev işlerinden çok bunaldım malum bu sıra o yüzden evlilikten soğudum

ev işleri evlilikten soğutamaz kuzum
hem bu geçici süre
kendi evinde temizlik yapmak istiyeceksin zaten
hemde zevkle yapacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…