Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

slmm kızlarr..ben geldim yinee...valla buraya girmeden duramıyorum çok canım sııklıyo..geçmez bu 2 gün buraya girmezsem hatta atarsa 1

slmm kızlarr..ben geldim yinee...valla buraya girmeden duramıyorum çok canım sııklıyo..geçmez bu 2 gün buraya girmezsem hatta atarsa 1

kızım bitti valla ya
darısı başımıza inşallah
Pazartesi mi geliyor senin ki
öff saniyeler saat gibi şimdi ya
naptın hazırlıklar tamam mı

Şafak Atarsa 80 OSMANİYE ' YE SelamYola Devam

Son düzenleme:

kızım bitti valla ya
darısı başımıza inşallah
Pazartesi mi geliyor senin ki
öff saniyeler saat gibi şimdi ya
naptın hazırlıklar tamam mı
ayynen canımmm bittiii şaka gibii yaaa sıyırmazsam iyi valla evet pazartesi geliyoooo...hazırlıklar tamam da kalbim durucakkk sankiii:18::18:

ayynen canımmm bittiii şaka gibii yaaa sıyırmazsam iyi valla evet pazartesi geliyoooo...hazırlıklar tamam da kalbim durucakkk sankiii:18::18:
tahmin edebiliyorum tatlım ya
olsun güzel heyecan bunlar allah başka ayrılık göstermesin inşallah :)
nasıl olsun cnm ev iş - iş ev öyle geçiyor
zaman evet canım evliyim sen neler yapıyorsun
bende öyleyim tatlım çok sıkıldım artık
bitsin artık çok bunaldım youruldum sabır kalmadı artık yani :)
sen evlisin bide daha zor oldugunu tahmin ederim
ama bi yandan da iyi yönleri var
nerde seninki yakın mı sana

ahh canım evli olupta göndermek çok zor ve sevdiğim bana çok uzakta teee diyarbakırda iki hafta sonrada hakkariye gidecek hemde çok zor şartlar altına girecek hantepe diye bir yere dağın başına gideceklermiş elektrik yokmuş, su yokmuş hiç bişey yokmuş bol bol çatışma varmış çok tedirginiz çok :18:

tahmin edebiliyorum tatlım ya
olsun güzel heyecan bunlar allah başka ayrılık göstermesin inşallah :)
evet çok güzel heyecanlar da bende korkuyorum çok güzel ölücem diye korkuyorum bu heyecan beni mahfetti vallaa..sakinleştirici iğne mi olsam ne yapsam valla şaşırdım kaldımm ..tedbirimi alıyım diyorumm

evet çok güzel heyecanlar da bende korkuyorum çok güzel ölücem diye korkuyorum bu heyecan beni mahfetti vallaa..sakinleştirici iğne mi olsam ne yapsam valla şaşırdım kaldımm ..tedbirimi alıyım diyorumm

hey maşallah yedin askerliği sende:)
hadi darısı bizlerin başına inşh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…