- 12 Nisan 2010
- 660
- 4
- 318
tatlım ben mi yedim askerliği o mu beni yedi bitrdi anlayamadımhey maşallah yedin askerliği sende:)
hadi darısı bizlerin başına inşh
hadi bakalım sende hoşgelmişsin öyle ise:)
nasıl gidiyo şafak saymaca:)
gerçi 400ler geçtiyse hepsi geçer,hele 300leri anlamazsın bileeee
yakın benimki de sana, içini ferah tut kötü düşünme lütfenahh canım evli olupta göndermek çok zor ve sevdiğim bana çok uzakta teee diyarbakırda iki hafta sonrada hakkariye gidecek hemde çok zor şartlar altına girecek hantepe diye bir yere dağın başına gideceklermiş elektrik yokmuş, su yokmuş hiç bişey yokmuş bol bol çatışma varmış çok tedirginiz çok:18:
ooooooy tertibim hoşgeldiiiiiiiiiinnnn :81::81:hayırlı akşamlar kızlar napıyosunuzzzzz
dur kızım ya tam kavuşma vakti ne ölümü delievet çok güzel heyecanlar da bende korkuyorum çok güzel ölücem diye korkuyorumbu heyecan beni mahfetti vallaa..sakinleştirici iğne mi olsam ne yapsam valla şaşırdım kaldımm ..tedbirimi alıyım diyorumm
geldim devrem ya çay aldım kendime de ondan geç yazdım :81:devrem aşağılarda saklanıyorsun özledim ama gelsene yanımıza:2::2:
hoşbuldum canım benim valla bizde bi şekilde oynuyoruz işte bu askercilik oyununuçok şükür ki 400 ler bitti inş dediğin gibi 300 lerde çabuk biter ama bu oyun çok zor bir oyunmuş Allah yardımcımız olsun
yakın benimki de sana, içini ferah tut kötü düşünme lütfen
hayırlısıyla gidip gelsin canım benim
maalesef dua etmekten başka caremiz yok :)
yakın benimki de sana, içini ferah tut kötü düşünme lütfen
hayırlısıyla gidip gelsin canım benim
maalesef dua etmekten başka caremiz yok :)
ooooooy tertibim hoşgeldiiiiiiiiiinnnn :81::81:
görüşemedik seninlen kızım bayagıdır
Şafak atarsa IGDIRmavim bitiyo mu ne
dur kızım ya tam kavuşma vakti ne ölümü deli
aç müziğini bağıra bağıra şarkı söyle hakettin kızım gün senin günün
geldim devrem ya çay aldım kendime de ondan geç yazdım :81:
Neyse aşkım gelsinde onla bağıra bağıra şarkı söylerizdur kızım ya tam kavuşma vakti ne ölümü deli
aç müziğini bağıra bağıra şarkı söyle hakettin kızım gün senin günün
bende hiç bu kadar zorunu görmemiştim,hemde hiç..
ama biz kızlar ne kadar güçlüymüşüz ki bu zorluğunda üstesinden geliyoruz çok şükür
Neyse aşkım gelsinde onla bağıra bağıra şarkı söylerizonLa atrım stresimii
aynen canım gerççekten ne kdar güçlüymüşüz..vay bee dedim kendime hiç sabretmeyen yada sabretmekten nefret eden biri olarak.zzaten asker bekleyenlerin hakkı hiç ödenmezmiş..geçenlerde askerim kocam dediki ben senin hakkını nasıl ödiycem dedii.bende hak almak için beklemedim sevdiiğim aşık olduğum için bekledim kimse aferin desin diye değill dedimm..oysa ki millete ne kadar kolay geliyoo asker beklemekk..kaynvalidem bile ne derdi var demiş eşime..o da çok sinirlenmişş ne demk ne derdi var benden ayrı daha ne olsun demiş..bide üstüne üstlük beni koruyo diye daha da sinirlenmiş hey Allahım yaa..bende hiç bu kadar zorunu görmemiştim,hemde hiç..
ama biz kızlar ne kadar güçlüymüşüz ki bu zorluğunda üstesinden geliyoruz çok şükür
amiiiinnnnnnnnÖyle canım Allah bütün askerlerimizi korusun
koydum tertibim ne demek yasorma kuzum yaaaaa bi denk gelemedik ama valla şimdi bırakmam seni bi çay da tertibine kap bakalım
ayyyyyyyy bitiyo devo yaaaaaaaaaaa şafak yetmiş altıııııııııııııııı ığdırrrrrrrrrrrr teskereci son imparator başkada yok!!!!!!!!!!!!
sen önce heyecanını bastırmak için provalara başla kızımNeyse aşkım gelsinde onla bağıra bağıra şarkı söylerizonLa atrım stresimii
stres mi hemde ne stres var yavalla stres yapmakta haklısın tatlım koskoca 15 ay bitti dile kolay.. ama yinede ölme bak kavuşma anınızı anlatacaksın daha
aynen canım gerççekten ne kdar güçlüymüşüz..vay bee dedim kendime hiç sabretmeyen yada sabretmekten nefret eden biri olarak.zzaten asker bekleyenlerin hakkı hiç ödenmezmiş..geçenlerde askerim kocam dediki ben senin hakkını nasıl ödiycem dedii.bende hak almak için beklemedim sevdiiğim aşık olduğum için bekledim kimse aferin desin diye değill dedimm..oysa ki millete ne kadar kolay geliyoo asker beklemekk..kaynvalidem bile ne derdi var demiş eşime..o da çok sinirlenmişş ne demk ne derdi var benden ayrı daha ne olsun demiş..bide üstüne üstlük beni koruyo diye daha da sinirlenmiş hey Allahım yaa..
aynen canım anlatıcam vallavalla stres yapmakta haklısın tatlım koskoca 15 ay bitti dile kolay.. ama yinede ölme bak kavuşma anınızı anlatacaksın daha
aynen canım gerççekten ne kdar güçlüymüşüz..vay bee dedim kendime hiç sabretmeyen yada sabretmekten nefret eden biri olarak.zzaten asker bekleyenlerin hakkı hiç ödenmezmiş..geçenlerde askerim kocam dediki ben senin hakkını nasıl ödiycem dedii.bende hak almak için beklemedim sevdiiğim aşık olduğum için bekledim kimse aferin desin diye değill dedimm..oysa ki millete ne kadar kolay geliyoo asker beklemekk..kaynvalidem bile ne derdi var demiş eşime..o da çok sinirlenmişş ne demk ne derdi var benden ayrı daha ne olsun demiş..bide üstüne üstlük beni koruyo diye daha da sinirlenmiş hey Allahım yaa..
amiiiinnnnnnnn
koydum tertibim ne demek ya
özledim kızım seni be
ay şaka gibi mavim ya aklım almıyor buralara nasıl geldik diye
Kral devre olduk ulen
sen önce heyecanını bastırmak için provalara başla kızım
stres mi hemde ne stres var ya
oooof ıof çeken bilir derler ya aynen öyle
gün geçtikçe daha iyi fıstığım senden nbr
aynen canım anlatıcam vallaneler olucak merak edıyorum ama kesın zırıl zırıl aglarım o anda bı rahatlarım heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?