çalışıyorum cnm peki sen?
bende çalışıyorum canımm çalışmasak halimiz ne olurdu kim bilir çıldırırdık evde sanırım
slm arkadaşlar nasılsınız
slm arkadaşlar nasılsınız
Iyi Pazarlar Yarenler
Cooooook uzun bi süre sonra ben geldiim
Aramiza katilan arkadaslar hepiniz hosgeldiniz, Allah kavu$tursun , askerlerinizin cok rahat bi askerlik gecirmesini diliyorum
öncelikle hoşgeldinn canımmm. Sonrada yeni yeni gelenlerden biri olarak hoşbulduk diyorum. Askerlerimizin için dileklerinede içten bir şekilde aminnnnnn diyorum
ho$buldum canim sagolLady yuvaya döndüüüü
Kaca kac tertipsiniz canim ? acemilik / usta neresi ?
benimki 90/2b gitti , acemiligini kütahyada yapti , simdi diyarbakirda usta birliginde
ha bu arada listeyi yapiyorum canim , her gece safaklari attiriyorum, seni de ekledim , keske bana özel msj atsaydin hemen eklerdim :) KK da kalamadigimdan göremedim
90/4 üz biz canım acemiliğini burdurda yaptı şimdi diyarbakırda iki hafta kadar sonra hakkari çukurcaya gidicek tezkere almaya yakın tekrar diyarbakıra döncek valla canım yeni olduğum için bilemedim artık tanışmış olduk sayarız hep birlikte
ooo diyarbakirda ha :) merkezdemi ilcedemi canim ? olsun canim ögrenirsin daha ben buraya ilk katildigimda askerligin a sindan haberim yoktu
burda hep beraber atlatiriz bu günleri
miyabaaa:79:
hayırlı tezkereler canlar
hoşgeldinnn canım
güzel kankam sen nettemisin kız sarı şeker,m boncuğum bnm
hoşbuldum canım
Allah kavuştursun askerine..
bitiyo bitecek inan.. biz tezkereyi alalı 7 ay oluyo bile bak.
öncesinde 460 gün bu topikteydim bende..
7 ayını sevem senn saru şekerümmm bnmmm kızlaar bu meg var yaaaa öle yüreği güzel bir arkadaştır kiiii kocamn bi kalbi var[ onun sefiom kankam seni
miyabaaa:79:
hayırlı tezkereler canlar
tamam canim , olsun ya ögrenirsin bende öyleydimilçede canım merkeze yarım saat kadar uzaklıkta diye biliyorum. Aynen valla bende şuan askerliğin a'sını bilmiyorum ufaktan ufaktan öğrenmeye başladık işte bişiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?