Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

bende çalışıyorum canımm çalışmasak halimiz ne olurdu kim bilir çıldırırdık evde sanırım

aynen öle canım ilk gittiğinin bi dönemi evdeydim sürekli düşünüyorsun çıldıracak duruma geliyorsun en azından işteyken aklın birşeylerler meşgul oluyorda biraz olsun beynin dinç kalıyor

Iyi Pazarlar Yarenler

Cooooook uzun bi süre sonra ben geldiim

Aramiza katilan arkadaslar hepiniz hosgeldiniz, Allah kavu$tursun , askerlerinizin cok rahat bi askerlik gecirmesini diliyorum

Iyi Pazarlar Yarenler

Cooooook uzun bi süre sonra ben geldiim

Aramiza katilan arkadaslar hepiniz hosgeldiniz, Allah kavu$tursun , askerlerinizin cok rahat bi askerlik gecirmesini diliyorum

öncelikle hoşgeldinn canımmm. Sonrada yeni yeni gelenlerden biri olarak hoşbulduk diyorum. Askerlerimizin için dileklerinede içten bir şekilde aminnnnnn diyorum

öncelikle hoşgeldinn canımmm. Sonrada yeni yeni gelenlerden biri olarak hoşbulduk diyorum. Askerlerimizin için dileklerinede içten bir şekilde aminnnnnn diyorum

ho$buldum canim sagol Lady yuvaya döndüüüü

Kaca kac tertipsiniz canim ? acemilik / usta neresi ?

benimki 90/2b gitti , acemiligini kütahyada yapti , simdi diyarbakirda usta birliginde

ha bu arada listeyi yapiyorum canim , her gece safaklari attiriyorum, seni de ekledim , keske bana özel msj atsaydin hemen eklerdim :) KK da kalamadigimdan göremedim

90/4 üz biz canım acemiliğini burdurda yaptı şimdi diyarbakırda iki hafta kadar sonra hakkari çukurcaya gidicek tezkere almaya yakın tekrar diyarbakıra döncek valla canım yeni olduğum için bilemedim artık tanışmış olduk sayarız hep birlikte

ooo diyarbakirda ha :) merkezdemi ilcedemi canim ? olsun canim ögrenirsin daha ben buraya ilk katildigimda askerligin a sindan haberim yoktu

burda hep beraber atlatiriz bu günleri

miyabaaa:79:

hayırlı tezkereler canlar

ooo diyarbakirda ha :) merkezdemi ilcedemi canim ? olsun canim ögrenirsin daha ben buraya ilk katildigimda askerligin a sindan haberim yoktu

burda hep beraber atlatiriz bu günleri

ilçede canım merkeze yarım saat kadar uzaklıkta diye biliyorum. Aynen valla bende şuan askerliğin a'sını bilmiyorum ufaktan ufaktan öğrenmeye başladık işte bişiler

güzel kankam sen nettemisin kız sarı şeker,m boncuğum bnm

hoşbuldum canım

Allah kavuştursun askerine..

bitiyo bitecek inan.. biz tezkereyi alalı 7 ay oluyo bile bak.
öncesinde 460 gün bu topikteydim bende..

7 ayını sevem senn saru şekerümmm bnmmm kızlaar bu meg var yaaaa öle yüreği güzel bir arkadaştır kiiii kocamn bi kalbi var[ onun sefiom kankam seni /B]

7 ayını sevem senn saru şekerümmm bnmmm kızlaar bu meg var yaaaa öle yüreği güzel bir arkadaştır kiiii kocamn bi kalbi var[ onun sefiom kankam seni

kızlar bu culya var ya,şekerlemedir,kocaman kalpli bi şafak güselidir yaaa

ben çok çok çok seviom onu bi kerem kankamdır kendüsüüü

Son düzenleme:
miyabaaa:79:

hayırlı tezkereler canlar

meeegg canim hosgeldiiiiin

ilçede canım merkeze yarım saat kadar uzaklıkta diye biliyorum. Aynen valla bende şuan askerliğin a'sını bilmiyorum ufaktan ufaktan öğrenmeye başladık işte bişiler
tamam canim , olsun ya ögrenirsin bende öyleydim

Juliaaaaa sende hosgeldiin balim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…