Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

tuana_lalinsende hoşgeldin aramıza canım..

kızlarr az önce askerimle konuştumm benim kocişe bi haller olmuş hergün ömrümü yiyen adam bugün süt dökmüş kedi gibi ağzından bal damlıyordu. Başka zaman olsa bu herif kesin beni aldatıyor derdim Ayy şoktayım valla Allah bozmasın onun bu hallerini benim gibi tartışan bi çok arkadaşımız vardı darısı onların başına

Amin canım benim..

iki taraflı istememek:26: emin misiniz peki?
of üzülüyorum işte böyle duyunca yaa
hayırlı olsun hakkında bebeem ne diyim..
Megim o beni istemiyo belli , bende böyle bi durumda onu istemiyorum tabiki. o yüzden artik geri dönüsü yok canim. Bence en hayirlisi böyle olmasiydi :)

bende seviyom canım benim..
gelişmelerden haberdarsın demek
bende çok sevındımmmm
Susu mucize gerceklesti anlasilan hadi hayirli olsun canim Rabbim tekrardan yasatmasin

Erbakan vefat etmiş..
Allah rahmet eylesin..
Amin ...

hoş bulduk canım benim gelir gelmezz ne kadar güzel yürekli bir insan olduğunun haberlerinide aldım

ay teşekkür ederim utandum ben

herkes birbirinden iyidir bu topikte,herkes tam gaz destektir birbirine burda,kaderdaşız ne de olsa

adam olsunlar hıhhhhh:92:

ay teşekkür ederim utandum ben

herkes birbirinden iyidir bu topikte,herkes tam gaz destektir birbirine burda,kaderdaşız ne de olsa

aynen canım buranın enerjisi bir başka üç gündür bu topikteyim ama öyle güzel insanlar varki insan konuştukça rahatlıyor

hayırlı olsun leydim benim..

seni hakedicek bi insan çıksın karşına ve çok mutlu ol inşallahhh...

kolay gelsiiinn:80:

bende kaçıyorum biraz,öpüyorum hepppinizi..
birazdan gelebilürümm tekrar..

Çok Şükür Rabbime, Plakalaarr ...

Şafak 81, Düzceye Selaamm ...

tatlı bayanlar ben geldimmmm dün hiç giremedim bu arada organiğm benim ben özledim kısss seni askerinin izin işine çooooook sevindim malesef biz ağustosa kadar izin kullanamayacağız 10 ay göremeyeceğim kocişimi ooofff offff bazen dayanamayacakmışım gb geliyo ama burda dğoan güneşleri görünce seviniyorum çalışan bayanlar çok kısmetlsiniz ben evdeyim zamanımı çıldırarak geçiriyorum bide daha önceki sayfalarda muhabbeti geçmiş bu erkekler hep böle sanırsam çalıştırmayı istemiyorlar benimkide öyle şimdi izin verdi ama vardiyalı falan olmayacakmış şartlı tahliye olsun varsın ben yine onu çoook seviyorum çoooookda özledimmm

bizim aramız bu aralar çok kötü,ne yapacağımı şaşırdım.. iyice psikolojisi,duyguları,davranışları değişti nişanlımın çok canım sıkkın çoookkk:2::2:

mentolüm canım hoşgeldin izin kullanmaması iidir ii daha erken kavuşursun sevdiceğine biz kocişimle öyle karar verdik tabi dayanabilirsek ama dayanmaktan başkada çaremi var evet erkekler hep böyle benim eşimde kesinlikle çalışmamı istemiyor zar zor ikna ettim ama hergün zorluklarını çekiyorum neyseki çalıştığım yerden yana şansım yaver gitti ailemden öte oldular benim için benim şuan yaşadıklarımı yaşayan bir patronum var (oda evlenipte asker yolu beklemiş kıskançlık nedir bilen ) o yüzden halimden anlıyor bana öyle çok destek oluyorki patronum değil ablam oldu. eşimde telefonda görüşünce içi birazda olsa rahat etti yuvarlanıp gidiyoruz işte
şafak 80 osmaniyeye selam yola devam
ohh ohh culyammmm nazar değmesin canım
bizim aramız bu aralar çok kötü,ne yapacağımı şaşırdım.. iyice psikolojisi,duyguları,davranışları değişti nişanlımın çok canım sıkkın çoookkk:2::2:

mavim benim bu dönemler gelip geçici dönemler ne olursa olsun sen alttan alacaksın bizim burada böylece beklerken psikolojimiz bozuluyor sadece düşünerekten onlar orada canlı canlı yaşıyor hak vermek lazım sen suyuna gitmeye devam et arkadaşım sabret geldiğinde herşey düzelecektir inan buna üzme o tatlı canını

gücüm kalmadı ki artık,eski halinden eser yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…