Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

gücüm kalmadı ki artık,eski halinden eser yok

ah bitanem bilmezmiyim ama bak yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin. Şimdi onuda orada şafak sıkıştırıyordur hepsi geçiçi çok iyi biliyorsun bunu sen yüreğinizdeki sevginizi düşün ondan güç al. Hem çok güçlü bir insan olmasaydın buraya kadar gelemezdin. Koyverme kendini herşey yoluna girecektir. Farzetki bizim gibi onlarında arada ay başısı tutuyor

gücüm kalmadı ki artık,eski halinden eser yok

slm mavimm..
sabretmeye çalış arkadaşım..inan hepsi geçecek..bak sizin düğün tarihiniz bile belli ne güzel..bu askerlik psikolojisi nasıl oluyor ben anlamadım..
çok şükür bizimki öyle bi duruma girmedi hiç..arada oluyor tabi çok sıkılıyor,anlıyorum ama..ben ona daha çok naz yapıyorum..

sAol tatlım çok haklısın ama bu aybaşı değil ayın tamamını kapsamaya başladı artık
sizde olmasanız iyice pert olurdum..

aman tatlım bilme zaten nasıl bişey olduğunu boşver
ben düğün öncesi bunalımına girdim,o askerlik psikolojiisine girdi napcaz bilmyiorum
ev ile ilgili anlaşmazlıklarımız oluyor,canımı çok sıkıyor.. mantıksız konuşuyor,garip davranışlar sergiliyor,çok değişik oldu çok.. tabiki alttan alıyorum ama patlamama az kaldı.. patlarsam da kötü olacak,nolcak bilmiyorum
çok şükret öyle bi duruma girmediyse,şanslısın...

sAol tatlım çok haklısın ama bu aybaşı değil ayın tamamını kapsamaya başladı artık
sizde olmasanız iyice pert olurdum..

eh tabi erkek milletinin sendromudanda başka türlüsü beklenemez canım benim bu dönemleri birlikte atlatıcaz hem bak seninki bitmek üzere ya ben gariban ne yapayım daha 369 günümüz var ve benim kocişim normal hayattada hep sendromlu bir insandı

demekki sen alışıksın önceden kocişinin haline,o yüzden pek koymaz sana:) eminim kocanı tanıyorsundur yan,.. biz 4 aylıkken askere gitti,dağıtımda nişanlandık,teskerede evlencez.. ben hiç böyle olacağını ummuyordum((
ama benimki yüzde yüz değişti ya,melek gibiydi kara melek oldu..
genç yaşımda yaşlandım yemmin ederim
bu kız beni 15 aydır sabredip bekliyo demiyo,bunu mutlu edeyim demiyo da üstüme üstüme geliyo,,affffff affffffff

anacım hiç koymaz olurmu beterin beteri vardır oldu beterdi daha bi beter oldu ama bugün bi tuhaf bügün ağzından bal damlıyor dışarda olsa kesin beni aldatıyor diye düşünürdüm senin yaşadığın srtesleri oda yaşıyordur canım benim evlilikte kolay bir iş değil hele dur bakalım bir gelsin daha her kafadan bir sürü ses çıkacak emin ol ki geçici bu dönem ve sana şunuda söyleyeyim canım sevdiğin gelip seni kollarına aldığı zaman diyecek senin bu söylediklerini 15 ay bekledin beni hakkını ne yapsam ödeyemem diye bir başlayacakk devamıda gelecek

allah iyiliğini versin ya güldürdün beni,demek aldatıyor diye düşünürdün he:)
aman hep bal damlasın ağzından inşh..
bizimki de msjlarıma cvp vermiyor,beni bidaha arama dedi bana sinirlendide.. yinede arıyorum ama dönmüyor,bakalım..
geçici bi dönem gerçekten dimi?
ayyy umutlandırdın beni gerçekten de değerimi anlar mı? dermi ki öyle bişey??

ohh seni güldürdüysem ne mutlu bana:) aman inş bacım böle devam eder valla az önce aradı üstüne basa basa sordum kafana sert bir darbe yemedin demi diye yok valla yemedim diyor
sen şimdi azıcık bekle onun siniri bir geçsin böyle üstüne düştüğün zaman daha çok triplere giriyor hem biraz sakinleştikten sonra konuşmak daha iyidir.
Tabikide geçici bir dönem bu adamın senden başka kimi var 15 ay boyunca senden başka kim destek oldu ona kim çekti kahrını bunların tamamını şimdi göremez belki, bir çoğunu gelince farkedecek şuanda farkına varacağı tek şey sensizlik olur biraz bi dinlensin yokluğunun farkına varıp kendine gelecektir sonrada ya tatlı tatlı yada üstü kapalı bir özürdileyecektir. Küçük bir çocuk anasına nasıl muhtaçsa oda sana muhtaç içini ferah tut sen arkadaşım

Son düzenleme:

adamın sana bi jest yapacağı tutmuş sende üstüne gitme dah:)))
gerçekten çok iyi geldin tatlım yaa,kara kara düşünüyordum
inşh dediğin gibi farkına varabilir tüm olanların..

adamın sana bi jest yapacağı tutmuş sende üstüne gitme dah:)))
gerçekten çok iyi geldin tatlım yaa,kara kara düşünüyordum
inşh dediğin gibi farkına varabilir tüm olanların..

öle valla bu seferde düzgün bi damarı tutmuşş aman amann Allah bozmasın
ama yani azıcıkta iyi şeyler yapsın ben onun sözünden çıkmıyorum işten eve, evden işe ki daha ne kurallar kısaca büyün hayatım kısıtlanmış durumda.

Canım benim içini bir parçada rahatlabildiğime çok sevindim ne zaman istersen destekçin olurum her konuda hiç çekinme ister buradan yaz ister özelden muhakkak veririm cevabını

Sen şimdi bunlara kafanı yorma boşver senin seçmen gereken bir gelinlik modelin var diye biliyorum ben Valla bana göre en büyük problem

slm kızlar bır gırıp bakayım dedım sızlere
safak 219
askıma bıraz kızdım o yuzden moralım bıraz bozuk hadı yarın gorusuruz ben cıkıyorum k.i.b

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…