Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

hayrola tatlım yaa noldu nie sıkıldın annenee

hayırdır burcum noldu naptıki annen?

annem hep kaan geldiğinden beri niyeti ciddiyse gelsin istesin dediydi bunu sölemştm kaanda ailesine tamamıyla açmıştı konuyu felan rahatda buluşamıyoruz ya dün işte bu son felan dedi baban şüpheleniyor sölim dedi annem.ben evde kavga istemiyorum dedi ciddiyse gelsin dedi bende bunu kaana söledim baya morelim bozulmuştu oda işte çözüm bulmaya çalıştı zaten annesine demiş işte burcuyu tanıştırım diye oda tamma demiş şimdi dün konuştuk dışarda buluşuruz dedi bişey diyemedim hatta sende anneni getir beraber tanışmış oluruz hemde tanışırlasr dedi o annesiyle konuşmuş okeylemiş ama ben anneme anlattım ses çıkarmadı bugün için öğlen konuşuruz dedi radım gülüyo hiçbişey demiyor ya evet de yada hayır de dedim bişey demedi bu sefer kaanla tartıştık ne zaman böle ciddi adımlar atmaya kalksak olmuyor yine takılıp kalıyoruz dedi haklıda annemde bişey demedi daha
anneside ilkde fa seni böle ciddi görüyorum demiş komşuları felan 2 sene oldu ne zaman evleniceksiniz demiş ne hayaller kurmuştuk halbuki ya

Dualarımız sennle devremm güzel bi gün geçir sonr buraya zıplaaa :81: :80:

Aiii canim allah kavustursun.. Sonra hersey anlat ok.. kavusma aninizi...
Sinavin icin basarilar diliyorum canim.. öptüm:92:

canlarım yaa rabbim sizede nasip etsin bu güzel mutluluğu merak etmeyin tüm detayları anlatıcam ama uzun olursa kusuruma bakmayın

çok kötü bişiy oldu kızlar aşkım uçağı kaçırmışşş yaaa dedesini hastaneye götürdüler bugün uçak 17:30 da idi 17:15 de gitmişler ve bi de ne desinlerr uçak kalktı benim ki çok sinirlenmişş bağğırmışşş dövecektim dio adamı babası zor zapdetmiş şimdi otobüsle gidecek ve geç kalacak doğal olarak inş bi sorun olmaz yaaaa

ee nasıl wakti gelmeden uçagı kaldırabiliyorlar canım...bnde olsam sinirlenirdim orayı dagtırdım ama herşeyde hayır wardur canımmmm sag salim otobüsle gtsinnn

çok saçma yaa nasıl vakti gelmeden kalkar bi uçak... neyse gözdem her şerde bi hayır vardır üzülmee

iyi akşamlar kızlar..

gözdecim bişey olmaz inşallah..benim aşkımda 1 gün geç teslim olmuştu,bişey olmadı canım.

yok canım yaaa okadarda diildir herlde..nerden nereye gtcekti askerin?

valla cnm bizim durumlar biraz karışık aşkım annesinn yanında sadece 2 gün kaldı o yüzden bi kere daha görmek için bu sabah samsuna gitti uçakla ssora ordan da tekrar manisaya dönecekti işteee ama malesef erken kaldırmış gerizekalılar uçağı yaaaa aramıştır tabi arıcam dedi askeriyeyiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…