geldim devom geldim yazdım tüm detaylarıdevommmmmmmmmm
çok kötü bişiy oldu kızlar aşkım uçağı kaçırmışşş yaaa dedesini hastaneye götürdüler bugün uçak 17:30 da idi 17:15 de gitmişler ve bi de ne desinlerr uçak kalktı benim ki çok sinirlenmişş bağğırmışşş dövecektim dio adamı babası zor zapdetmiş şimdi otobüsle gidecek ve geç kalacak doğal olarak inş bi sorun olmaz yaaaa
şoklardayım cnm yaaa askerliğini yakmazlar demi yaaa
artık şafak mafakkk yokkkkkkızzlarrrrr aşkım süpriz yaptı bana ve şu an yanımdaa bitti çok şükürler olsunnn gelicem yine yazarımm
artık şafak mafakkk yokkkkkkızzlarrrrr aşkım süpriz yaptı bana ve şu an yanımdaa bitti çok şükürler olsunnn gelicem yine yazarımm
şoklardayım cnm yaaa askerliğini yakmazlar demi yaaa
devomm inanmıyorum yaaa süper bi haber bu çokkk sevindimmm depükleyemedik yani seniii ama olsun çok sevindim adınaaaaartık şafak mafakkk yokkkkkkızzlarrrrr aşkım süpriz yaptı bana ve şu an yanımdaa bitti çok şükürler olsunnn gelicem yine yazarımm
selam kızlarrr ben yeniyim ama heycanımı paylaşmak istedim sizle. bizimde artık şafak doğan güneş yarın yanımda olcak çok mutluyum Allah asker bekleyen herkesi sağ salim kawuştuırsun. kawuşanlarında gözüaydın
mehabbetim
hürrgeneralim benim ya süper kavuşma nasıl gizli gizli oldu bu iş içeri girdiğinde ben olsam direk ağlama krize girerdim neyse atlatmıssınz kimse anlamadan :)
sınavı da bosladın sanki ama hayrlısı olsun
selam kızlarrr ben yeniyim ama heycanımı paylaşmak istedim sizle. bizimde artık şafak doğan güneş yarın yanımda olcak çok mutluyum Allah asker bekleyen herkesi sağ salim kawuştuırsun. kawuşanlarında gözüaydın
devomm inanmıyorum yaaa süper bi haber bu çokkk sevindimmm depükleyemedik yani seniii ama olsun çok sevindim adınaaaa
aramıza hoşgeldin tatlım...
yaa çok zordu ama gizli olunca daha tatlıydı be sanki:97:
ve sevindirici bi gelişme annem nasılsa askerimdeki değişikliği farketmiş aferin falan dedi bu bile mutlu etti beni
sınavda boşlamak değilde çalışsamda yapabileceğim bi sınav değildi diyorumya notlar ortada ama yorum sorusu gerçi yazdım bişiler ama hocanın istediği şeylerm i görücezn[/QeUOTE]t
hayırlısı olasun sınav izçin ekleseydin bugün aşkıma kavustum falan filan :)
zaten gizlinin tadı daha ayrıdır ne hikmetse töbe yarabbi heheh
allah kavustursun sevincin bizim sevincimiz paylaşmana da sevindim :)
allah baska ayrılık vermesin
mehabbetim devrem çokk sevindim duygulandım gızım yaaa ağlamadıma dua ettt
ay cnm ona rağzıyım ben yeter ki daha büyük bişiy olmasın aradı aşkım askeriyeyiii tamam demiş bölük komutanı takma kafana gelince konuşuruz demişşş :97:canım merak etme benimde askerim dağıtım izninden dönerken uçağı sis dolayısıyla ertelenmişti ve bir gün geç gitmek zorunda kaldı nerdeyse otobüsle gidicekti neseki sadece bir gün geç terhis oluyo canım 5inde çıkması gerekirken 6sında çıktı askeirm korkma yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?