Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

artık şafak mafakkk yokkkkkkızzlarrrrr aşkım süpriz yaptı bana ve şu an yanımdaa bitti çok şükürler olsunnn gelicem yine yazarımm

geldim devom geldim yazdım tüm detayları

şoklardayım cnm yaaa askerliğini yakmazlar demi yaaa

canım merak etme benimde askerim dağıtım izninden dönerken uçağı sis dolayısıyla ertelenmişti ve bir gün geç gitmek zorunda kaldı nerdeyse otobüsle gidicekti neseki sadece bir gün geç terhis oluyo canım 5inde çıkması gerekirken 6sında çıktı askeirm korkma yani
artık şafak mafakkk yokkkkkkızzlarrrrr aşkım süpriz yaptı bana ve şu an yanımdaa bitti çok şükürler olsunnn gelicem yine yazarımm

anammm devremmm depük yemedenmi gızzz süperrr valla

Evtt kızlarrr sonunda böcüğüme kavuştumm hemen merakla beklenen detaylara geçeyimm

Şimdi öncelikle pazar gününü anlatayım.Annem benimde anlamadığım bir şekilde askerimi ziyarete gidelim diye abime ısrar etmişti ve anca akşama gideriz diyince bende anneme o vakit biz önden gidelim akşam abim gelir alır bizi deme cesaretinde bulundum(bu arada malum askerim benim akrabam oluyor ve aileler bilmediği için şuan gizli o yüzden bu şaşkınlığım annem şüphelenmesine rağmen sağolsun gitti) apartmana girerken kalbim ama nasıl hızlı çarpıyo annem anlamasın diyede çaktırmamaya çalışıyorum.Nese biz gittik işte onun ablaları yengesi falan hoşbeş derken bu evde yoktu o an tabi bu arada mesajlaştık geliyorum diye baya heycanlı oda bekliyo.Sonra eve gelince geldim ben eve tabi odada oturuyorum sonra bu geldi eve odaya diğer kuzenim ile birlikte bi girdi ama bittim o ann. göz göze geldik ikimizde içimiz gidio birbirimize sarılmak için ama nerdeee annem zebellah gibi başımızda:18: nese sıradan hoşbeş yaptık güya ama gözler neler neler anlatıyo
ve sürekli bi adrenalin ama sormayın gitsin sofrayı kurarken gizliden arkadan elimi tutmaya çalışmalar falan çocuk gibiydik ya:86:sonracımaaa bu ben her evlerine gittiğimde çikolata alır ve çantama koyardı bu seferde almış ama çantamı bulamamış banyoda elini yıkamaya gitmişti hemenn çabuk cebini aç diyo bana bende elimi uzatıyorum ne alakaysa:89:uzattı aldım hemen başımı göğsüne yasladı ama tabi heran biri görme ihtimali kalabalık nese gene ayrıldık derken sonunda böcüğüm boş olan odaya geçti bende napıp edip çaktırmadan geçtim odaya işte o annn herşeye değerdi
kapıyı kapattı diyorum kapama ya yanlış anlıcaklar yoook diyo bi kere bu kapı kapandı sonra askerim öle bi sarıldıki evt kısa sürmek zorundaydı ama onun tadı hala başka "Seni çokk özledim bücürğümm "dedi ama ben tabi hemen ya görcekler falan hem sarılıyorum bırakmıyorum hem kapıyı açıp kaçıcam yakalanmım diyenese sonunda çıkabildim ama ben içimden diyorum hayda benn bihterle behlül gibi oldu yoksakaçamak kaçamak yani Pazar günümüz hep bu şekilde kaçamakda olsa hasret giderdik

Ve gelelim asıl bugünee....Bugün metrobusda buluşmak zorundaydık çünkü sınavım vardı ona gidicem nese buluştuk ama tabi bu sefer bende bi utangaçlık başlamasınmı:78: nese bizim mekana gelince hepsi çözüldü baya bi sarıldık hasret giderdik zorla bana poğça yedirmeye çalışıyo ama benim mide heycandan bulanıyo kustum kusucamm yiyeyemedim tabi sınava gittim sonra beni garibim tam 3 saat bekledi dışarda hoş sınavımda notlar ortada serbest bakabiliyoduk ama öle baba gibi yorum sorusu sormuşki berbat geçti yani nese canım sağolsun:90:
sonra çıktık okulumuzdan tekrar mekanımıza gittik bu sefer daha güzeldi hem karnım o kadar aç ki anlatamam ama ağzıma lokma koyduğumda dışarı çıkıcak gibi hissediyorum.Askerime diyorum midemi bulandırıyosun ama heycandan tabi nese biraz yedirmeye çalıştı derken dudağım kanamasınmı elimle oynuyodum farkında olmadanama maşallah baya bi kanıyo aldı peçeteyle kanı durdurmaya çalışıyo :93: o an daha çok sevildiğimi hissettim bebek gibi baktı resmen bana
bol bol sevdiğimizi özlediğimizi söyledik durduk işte. He bide askerde kalan arkadaşlarını koğuşu aradık askerim baya bi nisbett yaptı:90: kaç kişi teli aldıysa sonunda bücürüğüne kavuştunmu diye bizi tebrik ettiler. ve artık ben eve giderken böcüğümmm baya bi kötü oldu ben gayet iyiydim artık gitmicek bi yere hep yanımda olucak diyebildiğim için üzülmedim ama askerime çok koydu üzüldüm o haline ama yarın gene buluşuyoruz.bu hafta full böcüğüm yani

Not: hani pazar günü çikolata verdi ya bana meğer bu paketin içinde bana mektup varmış ben odun tabi eve gelince hiç açıp bakmadım sürekli askerim diyo çikolatayo yedinmi ben yooo yarın beraber yeriz dedim.sonra bu günde dio hadi yiyeylim sonra yeriz diyip duruyorum sonra zorladı hadi yiyelim tamam dedim bi açtımki içinde mektubuuçook mutlu oldum.
tabi hemen bizim mekana gelince hediyelerini çıkardı bi tane midyat işi kolye almış boynuma taktı sonra kışları hep şal takarım boğazıma şal almış onu taktı canımmmm
böcüğümmmm onu çok seviyorummm ben yaaa
Darısı tüm sevenlerin başına kızlarr

esincim hadi gözün aydın olsun hürgeneralim :)
çabuk gel dicem ama diyemem gel de anlat bi ara kuzum

Son düzenleme:
mehabbetim
hürrgeneralim benim ya süper kavuşma nasıl gizli gizli oldu bu iş içeri girdiğinde ben olsam direk ağlama krize girerdim neyse atlatmıssınz kimse anlamadan :)
sınavı da bosladın sanki ama hayrlısı olsun

selam kızlarrr ben yeniyim ama heycanımı paylaşmak istedim sizle. bizimde artık şafak doğan güneş yarın yanımda olcak çok mutluyum Allah asker bekleyen herkesi sağ salim kawuştuırsun. kawuşanlarında gözüaydın

Son düzenleme:
devomm inanmıyorum yaaa süper bi haber bu çokkk sevindimmm depükleyemedik yani seniii ama olsun çok sevindim adınaaaa

aramıza hoşgeldin tatlım...

yaa çok zordu ama gizli olunca daha tatlıydı be sanki:97:
ve sevindirici bi gelişme annem nasılsa askerimdeki değişikliği farketmiş aferin falan dedi bu bile mutlu etti beni
sınavda boşlamak değilde çalışsamda yapabileceğim bi sınav değildi diyorumya notlar ortada ama yorum sorusu gerçi yazdım bişiler ama hocanın istediği şeylermi görücez

allah kavustursun sevincin bizim sevincimiz paylaşmana da sevindim :)
allah baska ayrılık vermesin

Son düzenleme:
mehabbetim devrem çokk sevindim duygulandım gızım yaaa ağlamadıma dua ettt

devommm sağol tatlım sende bakk ne kaldıki aynı duyguları yaşıcaksınnn
başta ilk gördüğümde nasıl korku vardı sanki geri gidicek gibi ama bugün anladımki askerlik bitti bittiiiiiiiiiiiiiii:90:

betüşümm bu hocaya onu yazsaydı uçururdu beni
ama korkmuyorum ya hallederim yarında var sınavım ama yine askerimle buluşucaz akşam bu sefer çalışım bari

ay cnm ona rağzıyım ben yeter ki daha büyük bişiy olmasın aradı aşkım askeriyeyiii tamam demiş bölük komutanı takma kafana gelince konuşuruz demişşş :97:

devommm canım benim eniştemizde bize süpriz yapmış oldu o yüzden hemen depüğümü atım ben sanaa Rabbim hiç ayırmasın inşşşşşş:130:

sarılaleemmm çok sevindim ya nasıl mutlusundur şimdi canım benim

(poposuna tepüğü vurmak üzere olduklarımız hehehehe)

:92::92::92::92::92::92:

....08/11/2010.....SARILALE0308=ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ......

:118::118::118:

.....14/11/2010.....ESMERİMM=05 AMASYA SELAM.....

....18/11/2010.....NNİSANYAĞMURUU=08 BALIKESİR SELAM......

....21/11/2010.....OZLEMBBC=13 BİTLİS SELAM.....

....27/11/2010.....SİYAH_İNCİ=18 ÇANKIRI SELAM.....

....11/12/2010.....SEHT=33 İÇEL SELAM.....

....20/12/2010.....YORGUN SEWDA=41 KOCAELİ SELAM.....

:118::118::118:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…