Hoşbulduk tatlım naber nasılsınn
aynı canım sana sormalı yaa
Iyıyım canm vizeler basladı onlarla ugrasıyorum bu dönem bayagı zorluyor onun harıcınde bi sıkıntı yok askımı bekliyorumcumartesi Allah nasip ederse öğlen burda olcak
Bende tatlımm :80:ıyı canım benım yaa
ercanda cumartesı sabah 10 da burda ınsallah bakalım ben cıkıyorum canım cook optum senıı:92:
devommm canım benim eniştemizde bize süpriz yapmış oldu o yüzden hemen depüğümü atım ben sanaa Rabbim hiç ayırmasın inşşşşşş:130:
anaaaammm çok teşekkür ederimmminanılmaz mutluyumm aşkım yanımdaaa
Selaam cnmm) Nasılsın ?
süper yaaa cok romantik olmu$ heartık şafak mafakkk yokkkkkkızzlarrrrr aşkım süpriz yaptı bana ve şu an yanımdaa bitti çok şükürler olsunnn gelicem yine yazarımm
:18: gecmi$ olsuun tatlim yaBenimkiyle konuşuoduk kızlar telde telefonu kaptırmış komutana... komutan ikiye parçalamış telefonu geri vermiş...
İyyyii tatlım sen nasılsın görüşemıyoruz bayadır?
Evett canım görüşemedik, iyiym bende şafak saymaya devam ediyoruz
ama vakit geçmiyoo artık.. bi düşemedik 100'lerden.. Senin mehtap yakın
heyecan doruktadırr ne güzeel
Az kaldı cnm 100lerden düşmene de ne kaldı sankii.Mehtap yakın heycan cokkçifte bayram olacak fakat ayrılık bu sefer öyle böyle yıkmıycak gbı...İnş bı gıtdınde 6ay 5 ay gelememe gıbı bı durum olmaz eger merkezden ayrılmassa yerını değiştırmezlerse bız gıderız ama değiştırebılrılermıs.
Az kaldı cnm 100lerden düşmene de ne kaldı sankii.Mehtap yakın heycan cokkçifte bayram olacak fakat ayrılık bu sefer öyle böyle yıkmıycak gbı...İnş bı gıtdınde 6ay 5 ay gelememe gıbı bı durum olmaz eger merkezden ayrılmassa yerını değiştırmezlerse bız gıderız ama değiştırebılrılermıs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?