Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Iyıyım canm vizeler basladı onlarla ugrasıyorum bu dönem bayagı zorluyor onun harıcınde bi sıkıntı yok askımı bekliyorum cumartesi Allah nasip ederse öğlen burda olcak

ıyı canım benım yaa
ercanda cumartesı sabah 10 da burda ınsallah bakalım ben cıkıyorum canım cook optum senıı:92:

sarilale0308 Canıımm hadi gözün aydınnn
Allaah daha büyük ayrılıklar vermesin size, askerinlee ay yokk artık sevgilinle =)))
bir ömür boyu mutlu olursunuz inş..

artık şafak mafakkk yokkkkkkızzlarrrrr aşkım süpriz yaptı bana ve şu an yanımdaa bitti çok şükürler olsunnn gelicem yine yazarımm
süper yaaa cok romantik olmu$ he kim bilir nasil $a$irmi$indir kar$inda görünce
vakit buldugun zaman anlat canim nasil oldu cok merak ettim
hadi gözün aydin canim askerligi yedin bitirdin
bundan sonra dügün $afagini sayarsin
Rabbim birdaha ayrilik vermesin , daima böyle yüzünüzü güldürsün

Benimkiyle konuşuoduk kızlar telde telefonu kaptırmış komutana... komutan ikiye parçalamış telefonu geri vermiş...
:18: gecmi$ olsuun tatlim ya

Evett canım görüşemedik, iyiym bende şafak saymaya devam ediyoruz
ama vakit geçmiyoo artık.. bi düşemedik 100'lerden.. Senin mehtap yakın
heyecan doruktadırr ne güzeel

Az kaldı cnm 100lerden düşmene de ne kaldı sankii.Mehtap yakın heycan cokk çifte bayram olacak fakat ayrılık bu sefer öyle böyle yıkmıycak gbı...İnş bı gıtdınde 6ay 5 ay gelememe gıbı bı durum olmaz eger merkezden ayrılmassa yerını değiştırmezlerse bız gıderız ama değiştırebılrılermıs.

102 bugün =))) inşallah biticeek, plakalara gelsek bi an önce artık.. Ohh ne güzel canım
gerçekten çok şanslısınn.. Gidebiliyosun yanına, inşallah değişklik olmazda
arada gidersin hep böle, bide size denk gelicek bu askerlik süresinde ki değişiklik
kolay atlatıcaksınızz ))

slmm canımmmm...senn askerin nereye çıktı canımm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…