[/QUOTE
niye kzıyosun kısa kıssss:90:
benlee konusmadıı naptımm benn onaa ayferrcıkk kızdımm onaa benn
maaşşallhcanmm ne güzell azz kalmıss keskee bendee gorebılsemm onlarıı amaa oncelıkk senınn senınn hakkıınn gormekk bızz sıramızıı bılelımm dımıı ama tezzz zamandaa kavuss yarınee ınsalllaahh en fazzlaa ayrılıgınızz buu olsunn cnm benımm
al canım alllll safağım senin olsun banada sıfır kalsın aşkım kolumda olsunnee kalmıss yaaa nee güzelll hadiii gözünn aydınn uykunuu rahatt uyuuu cunkuu allahınn ızınıyleee bıtmıss azz kalmıs gecmısee baktıgında ayferımm nelerıı atlattınn senn buu ufacıkk sayılarmıı senıı korkutuyoosafagınaa bayıldımm azıcıkk ucudann verseenn :86::86::86:
ne kızıosun kız :84::84:
banaa merabaaa demedınnn senn suclusunn
inş canım hepimiz kavuşuruz..bidaha hiççç ayrılmayalım..bu ara özlem tavan yaptı.onda da bende de..:2:
senin mehtabın var ne güzel..izin sonrası çok zor oluyor ama canım..
banaa merabaaa demedınnn senn suclusunn
kısss ben daha yeni geldimbirazdan kaçıcam zaten
al canım alllll safağım senin olsun banada sıfır kalsın aşkım kolumda olsunahhh ahhh ömrümüü yedi bu askerlik ztn askerlik yapmış gibiyim zten bende artık:90: darsı hepinizin başına
ayferımm sanaa demedımm hatlarr karsııtıı juulişşe deıdımm benn skerımm neysee cnmm kendınee ıı bakk ıış var yarınn gec kalmım optumm tatlımm derss calıss sendee bakk he kızarımm vallaaoptumm senıı
Günaydınnnnnnn canımŞafak 54 Sakaryaya slmmmmmmm [/QUOT
maşallah cnm şafağına
off offf Allah bizim yardımcımız olsun canım ya aynı şeyler benimkindede var ben sana güveniyorum dışarıdaki insanlara güvenmiyorum ben ne diyorsam senin iyiliğin için söylüyorum. Aynen tatlım bende eşim için ne savaşlar verdimki halade veriyorum en başından beri bizimki hiç kolay bir ilişki olmadı ne zorluklar atlattık biz ki hala bir çok şeyin zorluğunu çekiyoruz böyle ufak tefek şeylerdende bu kadar büyük kavgaladar çıkardığı zaman çok üzlüyorum yani diyorumki benim yaptıklarım emeklerim ne çabuk bir kenera atılıyor. Ah tatlım Allah hakkımızda herşeyin hayırlısı versin diyeyim ne diyeyim yapcak başka birşeyimiz mi var aynan karşısına geçer anca halimize bakar bakar ağlarızvala guluorum cnm bence evlı oldumuz ıcın kıskanıolar bu kadar korkuolar ve o yuzden bole yapıolar bnmkı ıyıken dıokı senı kaybetmekten korktum ıcın bole oluo yoksa ben guvenıorum fln fln ben sabaha kadar agladımı bılıorum bnn yuzunden neler yaptım bı blsen ne cahıllıkller nelere goguz gerdım nelere katlandım ama sımdı hıcbısey gozune gelmıo hepsını unutmus sadece kızıo kotu seler fln soluo ve bu benı cok yıpratıyo
iyiii akşamlarr herkezee nasılsınızz bkalımm dıcemmm ama kmsee yokkı burdaakımbılırr nasılsınızz bırı bana bır varmıss bırr yokmuşş yapsssınn cıksınn ortayaa neyssee şafakk atarsaa 176 bıtmıyoo batmıyoo buu şafakklarrr allahhtannn mehtappcımm varr 19 yuppyyy cocukk gıbıymm sankıı elımmdenn elmaa şekerımıı almıslardııı boleykenn bıandaa bolee:118::118::118::118::118::118::118::118::118: oldummm.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?