Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ben 4 saaat durmuştum ama hafta sonu gitmiştim hafta içini bilemiyorum canım. diren vazgeçme komutanlara karşı:90::90::90: ayyy bide hepsi aynı tip bakalım bulabilcenmi aşkını ben herkese benzetmiştim benimkini:90::90::90::90::90::90:

hafta sonu daha fazlaaaa :))))) ağlarım ben slaya sümük yalvarırım görmeden gelmemm yarın anlatırım size de maceralarımı ayy evet hepsi birbirine benzerrrr yandıkkkk

hafta sonu daha fazlaaaa :))))) ağlarım ben slaya sümük yalvarırım görmeden gelmemm yarın anlatırım size de maceralarımı ayy evet hepsi birbirine benzerrrr yandıkkkk

bekliyoruz maceralarınııı ben karıştırdım valla işte bu dedim hep sonra bi baktım gelmiş arkamda

kıslarrr ben kaçarrrr birraz çalışmam lazım sabahta dersane var yine pufffffffffff:97: hepisinizzeee şimdidennnn iyi gecelerrrrr
ernesta sakın ol çok heycan yapma sivilce pıtlar yüzünde hadi güzellerr

kıslarrr ben kaçarrrr birraz çalışmam lazım sabahta dersane var yine pufffffffffff:97: hepisinizzeee şimdidennnn iyi gecelerrrrr
ernesta sakın ol çok heycan yapma sivilce pıtlar yüzünde hadi güzellerr

iyi geceler cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…