evet canım ünv. birlikte okuduk işte:78: sonra ben son sınıftayken askere gitti hala askerdefarklı şehirlerdemisiniz cnm
evet canım ünv. birlikte okuduk işte:78: sonra ben son sınıftayken askere gitti hala askerde:) ben zonguldktym o orduda yani evlenmek şart
evet canım ünv. birlikte okuduk işte:78: sonra ben son sınıftayken askere gitti hala askerde:) ben zonguldktym o orduda yani evlenmek şart
canım benim görüş varmış,geçen hafta babasıyla amcası falan gitti,gerçi yarın gideceğimden haberi yok umarım girebilirim yaa(( keşke fazladan görebilsem izin vermezler sanırım... orası rahattır bence biraz daha dişinizi sıkcanız bitiyor canım:81::81:
kız orduya mı gelin gitcen aaa bende bende
ben 4 saaat durmuştum ama hafta sonu gitmiştim hafta içini bilemiyorum canım. diren vazgeçme komutanlara karşı:90::90::90: ayyy bide hepsi aynı tip bakalım bulabilcenmi aşkını ben herkese benzetmiştim benimkini:90::90::90::90::90::90:
hafta sonu daha fazlaaaa :))))) ağlarım ben slaya sümük yalvarırımgörmeden gelmemm yarın anlatırım size de maceralarımı ayy evet hepsi birbirine benzerrrr yandıkkkk
bekliyoruz maceralarınıııben karıştırdım valla işte bu dedim hep sonra bi baktım gelmiş arkamda
iyi bari başkasına gidip sarılmadın canımayyy fena heyecan yaptımm offff komutanlarr çekilinn
:90::90::90::90:çekilin ernesta geliyo boş gitme kıs sarma fln sar yol yakın nede olsa:86::86::86::86::86:
dua ediyorumm ALLAHIM ne olurr göreyim yaa hazırr hazır bohçam kız
inş. görürsün canımheee iyi afferin bak askerine:90::90:
iyiyiz şekerim sen nasılsın
kıslarrr ben kaçarrrr birraz çalışmam lazım sabahta dersane var yine pufffffffffff:97: hepisinizzeee şimdidennnn iyi gecelerrrrr
ernesta sakın ol çok heycan yapma sivilce pıtlar yüzündehadi güzellerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?