Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

euphoria ilk sıktığın zaman bir baharat kokusu alırsın ama sonrasında çok güzel bir kokuya sahip olur. Eğerki sarışınsan şekerli kokulardan uzak durmanı tavsiye ederim şekerli kokular sende ekşime yapar. Esmelerin kokusudur. Sarışınlara baharatlı kokular çok yakışır tenlerinde çok güzel bir uyum sağlar fresh kokularda tercih edebilirsin. Baharatlılara örnek olarak angel'ide verebilirim biraz ağır bir kokudur. Sonra hypnotic poisin afrodizyak etkisi yatatır. Daha sonrasında gucci rush var oda aklında bulunsun. Ve caldion ben bunun kokusunuda çok beğenirim ama tabiki herkesin zevkleri farklıdır

Ben sarışınım ama hep şekerli vanilyalı kokular kullandımm....:44:
Nişanlım da çok beğeniyoooooooo

canımmm çok teşekkür ederim dediğin parfümleri biliyorum ama ben baharat kokularını pek sevmiyorum
esmerim ben canım,daha çok çiçeksi,şekerkokularını seviyorum bunlardan önereceğin var mı tatlımm

Dkny Pure de güzel vanilyalı koku
lokumummm

aaa hiç kullanmadım baak....
Şimdi var yedeklerim .... bitince ondan alıyımmm.... saol cnmmm

dimi kız aralarında kıvrılı verırsın ama dıkkat et ateslerı senı yakmasın

dimi yaaaaaa çok şey istiyom sankimmm
ben gözümü kapatırımmmm

genelleme böyle tenden tene görede fark var tatlım demekki senin tenin kabul etmiş

Evet cnmm olabilirrr....

Uleynn 6ay idare etsen nolurrr.....
Arada kaynar giderim bişe olmazzz
idare edemem lokumum idare edemem
yok kıızz yazık seni yüzüstü bırakır mıyım ben
Dkny Pure de güzel vanilyalı koku
lokumummm
Chanel Chance ve Escada diyorum
dimi kız aralarında kıvrılı verırsın ama dıkkat et ateslerı senı yakmasın
ne yanması kızım kömür olur külü bile kalmaz ayol

kenzo flower, avondan celebre, sonracıma burberyy serisi(clasic ve wekeend)absolutely irresistible, jadore,noa,rush,she aklıma gelenler bunlar tatlım

idare edemem lokumum idare edemem
yok kıızz yazık seni yüzüstü bırakır mıyım ben

Chanel Chance ve Escada diyorum

ne yanması kızım kömür olur külü bile kalmaz ayol
amanıın sızden uzak duralım mazallah kul oluveriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…