Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

anammm kuzummm benimmmm hoş geldinnnn ben yedim valla yemeğimi işim gücümde yok öle dolanıyorum nette nevresim takımlarına felan bakıyorum gerçi içine gireceğim kocam askerde ama olsun beğenirsem alacağım koyacağım kenara sende çok oyalanma burda git yemeğini ye müsait olduğun zaman gene gel çok özletme kendiniii

chanel güzel bende kullanmıştım bir dönem
magnetism güzel mi kız aceba onu mu alsam
güzel ben geçiş döneminde kullanıyorum işte, sürekli kulanabileceğim birşey değil çabuk sıkılırım
baharatlı kokusu çok ağır değil ama fresh te değil
ama birinci tercihim chance :)
evet possion çok patladı ama hakikatten nefis bir koku
o yüzden herkes kullanır oldu, ama bana göre değil :)

hossbulldumm cnaımm benımm yıcemm doyurıımm göbişiimii iiceebakk anam bak berbaede bakarızz kıss all koyy vallaa kenarrdaa dursunn optumm senıı kokulu kokuluu optümm canımmm

hossbulldumm cnaımm benımm yıcemm doyurıımm göbişiimii iiceebakk anam bak berbaede bakarızz kıss all koyy vallaa kenarrdaa dursunn optumm senıı kokulu kokuluu optümm canımmm

bakalım valla canım bakcak daha çok şeyy varr müsait olduğun zamanlarda haber verirsin bende seni öptümmm

aa üzülme yok duurm mutlu ol hep emi.bak ben çok mutluyum:)

kızlar tchıboya bakın harika şeyler var ama annem aldırmıyor bana ya(

Ohh süper burcummm...
Bende mutluyumm kız bugünnn

hemen bakayımm cnmm.. ama bende alamam sadece bakmakla yetinicem bi süreee

ulaaa bana niye pas vermiyonuzzz bakimmm

niye pas vermiyonuz bnm burcumaaaaa

Duyguşşşşşşşşşş
canım sıkılıyo benimmmmmmmmmm

benimde sıkılıyo lokumum ya
napsak
sinemaya gitmeyi özledim ben ya
Neredeyse 460 gündür sinemaya gitmedim
bir sürü film kaçırdık
ama olsun aşkım gelince hepsini izlices hepsini
ulen o değil de biz aşkımla hiç gilm kaçırmazdık ya
ve bu sene Nolan'ın filmi vizyona girdi İnception ve ben kaçırdım halen aklım almıyor
ulen ne kadar seviyormuşum ben bu çocuğu ya

yok canım ya soramadım diorumya ben çok üzerine gitmiorum rüyasında görmüş beni gece sıkıntım malum oldu herhalde

hmm iyi bakalım neyse aradı ya seninde için rahatladı ohh çok sevindim tatlım. Bende şimdi kapattım teli kocoşim aradı ağzından bal damlamasa aradı ya çok şükür hala limonilik var ama olsun okadarda dün ayrılığın eşiğinden döndük. Çok nazlı bir kocam var yaff

aman allah korusun canım ya benimkide arıo ama dertlerini anlatıo yemekler kötü falan die sürekli aynı şeyleri soruo sorun yok dimi yemin et falan die plak gibi her zaman aradığında aynı şeyleri konuşuoruz çok gülüorum kapadıktan sonra

al benden de okadar duyguşşş
bende ne sinema ne dışarda yemek hiçbi sosyal aktivitem yok...
Valla insan sevince böyle oluyo cnm... Onsuz tebessüm bile edince sanki ona yanlış yapıyormuşun gibi hissediyo insan....
Valla biz kızlar böyleyiz ama erkekler bu kdr ayrıntılı düşünebilirlermi bilemicem

bende aynen şunu diyorum kendime "ulen ne kadar seviyormuşum ben bu çocuğu ya" :78:

halime tavrıma yaptıklarıma şaştığım anlar oluyor secdiğim askere gittinden beri.

ama sinemaya gidiyorum ben onu ertelemedim :76:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…