İyiyim tatlım eet muhasebeciim bi fotonda ders tahtanızdaki notlar gözme çarpmıştı sermaye hesapları falan ahaa dedim bizim şafakçı güzelde bizim mesleğe geliyo herhaldee
Allah zihin açıklığı versin tatlım sınavında
mrb canım..valla şuanda nasıl buluşucz telaşı var bende daha çok..sennki nezaamn çıkıyo yola..ben onu çözmüş değilm şuanda..
Şafağım 17
Çanakkaleye selamlar olsunnnn
Aşkımmmm az kaldı 17 gün sonra yanımdasınnn
saolasın gözdem aynen bende vakit geçiyo işte öyle böyle..
Ne zman ckıo cnm yolaaaaaaaa askerın bızımkı tam bellı dıel ya 5 gun var ya 6 gun bi orası bellı
bayanlar hepinize selam
kayınvalidem ve görümceciğimle alışverişe gitmiştik az önce geldik yorulmuşum bi hayli yahu
sizler neler yapıyosunuz?
sarilalenin esinin askeri gelmiş kızlar duydunuz mu? sürpriz yapmış
bende muhasebeciyim kızlarrrEvet cnm meslekdaşın olucam bende senın buyuk ıhtımal...Şirketler muhasebesı dersındeydıkkk:)))Yarında şirketler muhasebesı sınavım var bılgısayrlı muhasebe cok berabt gectı valllaaaaaaa .Hayırlısı artık hadi öptüm kocaman
eda canım h.geldin..neler aldın okadar
ben bayramlık işini hallettim de görümceme felan baktık cnmbnm görümce 9 yaşında
ben bayramlık işini hallettim de görümceme felan baktık cnmbnm görümce 9 yaşında
görümce 9yaşında ohh negüzell benimde kaynım 9yaşında
ne güzel canım..bitanemi görümce
baya yaş farkı var nişanlımla aralarında
bi tane görümcem bi tane kaynım var cnm. kaynım nişanlımdan 2 yaş büyük.
didemcim burdamısın...gel bi hele sana diyeceklerim var
Benimki cumartesi cıkıoo :) cuma cumartesi pazar diye bölmüşler 150 kişi cuma cıkıyomus 20 si cumartesi geri kalanda pazar dagıtım yeriyle alakalı tamamen
büşüm didom kardelenimm laydm susum çağlam nbrsinizzz canlarımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?