Canım yaaaaa saglık olsun kac gun kaldıizin b,tt, cnm askerim uçağı kaçırdı gerizekalı hava yolu şirketi uçağı 20 dk erken kaldırmışşe askerim bu yüzden bigün erken teslim olcak bölğük komutanını fln aradık hep yaaaaa
canım bundada vardır bihayır.hiç üzülme sen :90:
Canım yaaaaa saglık olsun kac gun kaldı
neden güldün kiii
neden güldün kiii
Sanıırm öpme smıly koycaktı tatlım benzıolar ya.Neyse gözdem baya kalmıs askerın vallla süperrrrrrrr ya bzdede ulaşım prob kesn 1 gunumuz gderrrrr gbı.
tmm cnm :97::84:gülmedim canım vardır bihayır üzülme diyorum..üzülme derkende öpeyim dedim
yazdım tabikisii canısııı:79:
yazmazmıyım
ayyy ben sana kıyamam cnm yhaaa olsun nette görürsn sende istediğin kadar telde konuşursun msjlaşırsınnnn :97:
Ladyım uzulmeeeeee lutfen .Bak sımdı cep telı rahat rahat elınde olucakkk netıde olucakk kesın guzel gelişmeler alıcazzzzzzzzz sendeeeeen emınım bennn sen hıc merak edmeeeeeee
canı sağolsun napalım birgünden bişiy olmaz hayırlısı olsun
Tammamm şekerimEeeeee kızlarrrrrr hepiniz yasdıırn bakalım susuya ısımlerınızıı hedıyeleşmek ıstemıyormusunuz yoksa hııııııııııı
sagolun kizlarama biraz zor gibi görünüyo
ailesi , akrabalari , arkadaslari derken tüm gün + gece onlarla gecirecek
ki benim bu dönem okul maalesef cok yogun , sabah 5 de uyaniyorum hazirlanip cikiyorum evden aksam 8 anca giriyorum eve :84: moralim cok bozuk bu yüzden ya
birde bayrama geliyo ki zaten vakit bulamaz ke$ke hic izine gitmeseydi onun yerine askerligini önce bitirseydi yaaaa
sagolun kizlarama biraz zor gibi görünüyo
ailesi , akrabalari , arkadaslari derken tüm gün + gece onlarla gecirecek
ki benim bu dönem okul maalesef cok yogun , sabah 5 de uyaniyorum hazirlanip cikiyorum evden aksam 8 anca giriyorum eve :84: moralim cok bozuk bu yüzden ya
birde bayrama geliyo ki zaten vakit bulamaz ke$ke hic izine gitmeseydi onun yerine askerligini önce bitirseydi yaaaa
11kişi olduk hedef 20 olsa ne güzel olur:92::92:
kızlar ben çıkıorum herkese iii gecelerrr
iyi geceler bnm güzel adaşımİyİ Geceler cnmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?