Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

selam hatunlar nasılsınız

yılbaşı çekilişine katılıyosunuz dimiiii

ders çalışmam lazımmmmm ama bütün gün alışveriş yaptımm:18:

Bnde canım yaaaaa yarın vizemm varrrrr bendeeeeee ciciler aldımmmmmm cok guzelller:))) sen neler aldn bakalım incimmm.Hg bu arada

Bnde canım yaaaaa yarın vizemm varrrrr bendeeeeee ciciler aldımmmmmm cok guzelller:))) sen neler aldn bakalım incimmm.Hg bu arada

benim hergün düzenli olarak çalışmam lazım ama daha bir düzen kuramadım matematik çözüyorum deli gibi çok eğlenceli başarılar canım şimdiden

oyyy sorma canım battım ben hiç eleme yapmadan hoşuma giden herşeyi aldım yaa canım sıkkın olunca alışverişe veriyorum kendimi gerçi alışveriş için her zaman bahanem var:roflol: son 2 haftada kot, dar paça pantalon, 2 tane çizme, 1 ceket tarzı ince mont, 3 triko, uzun hırka, 1 gömlek,2 kemer, iç çamaşırı şal aldım :83: bayramın hergünü bşak giyincem heralde sen neler aldın tatlımm aslında pembe dolaba eklesek süper olur da vaktim yok
hoşulduk canım

canım bi şekilde denk gelirsinz inş..hiç olmadı tlde bulur seni:)
Anlıyorum cnm ama belkıde düşündün gbı olmucak ya zman bulan öle bı bulur kı hc kafana takmaaaaaaa göruceksn
haklisiniz kizlar tabi bi $ekilde elbet bulunur vakit , ama izinde yaninda olamiyorum diye bozuldum biraz :97: neyse vardir bunda da bi hayir , sagolun canlarim

selam hatunlar nasılsınız

yılbaşı çekilişine katılıyosunuz dimiiii

ders çalışmam lazımmmmm ama bütün gün alışveriş yaptımm:18:
selam canim ho$geldin coktandir görü$emiyoruz özlettin kendini
cicilerin de hayirli olsun güzelim güle güle giyin

35 gün sora geri sayıma bende katılacağım... =(((
ho$geldin canim aramiza
ALLAH kavu$tursun tatlim bi ba$layinca 460 demeye gerisi geliyo zaten

COGU GITTI AZI KALDI DIYENLER
( 230/81 ARASI )
$AFAK SAYAN GÜZEL KIZLARIMIZ

:119::119::119:​

82 FLOWERB

85 0306
2008

94 DİDEM_EVO

100 BABYKE

104 BUSRAE

127 HEJAR12

114 FIDES

156 SUSU

190 ANGELGÖZDE

190 ECEM3004

192 GRIMSI

192 KARDELEN44

192 YENGEC123

196 DUYGU_C

196 MAVIMAVIMAVI

198 NURAN07

Son düzenleme:
laydim benimmm hoşbuldum canım evet giremiyorum pek çok yoğunum üzülme bitanemmm herşey daha güzel olcak inşallah senin için

Son düzenleme:
:82:90/1 3 ay sonra ki teskereci güzeller :82:
artık onlar onlar da bir hürgeneral kraliçeleri adayı

ANGELGÖZDE

ECEM3004

GRİMSİ

KARDELEN44

YENGEC123

DUYGU C

MAVİMAVİMAVİ

NURAN07

susum bi çekiliş var anladım ama tam çözemedim nasıl olcak..hediye almasını çok severim ama çıkan kişiyi tanımıyorum mesela neyden hoşlandığını bilmiyorum falan orda takıldım

susum bi çekiliş var anladım ama tam çözemedim nasıl olcak..hediye almasını çok severim ama çıkan kişiyi tanımıyorum mesela neyden hoşlandığını bilmiyorum falan orda takıldım

siz katıldıgınızı söyleyiin gerisini ben halledicem
iyice kalabalık olunca topık açıcam..ayarlıcaz ordan

Ohhhhhhhhh maşallah cnm sen ıyıdennnnnnn coşmuşun Bende elbıse aldım tatlım ama cok cok kibarrrrrrrrr dar siyah pembe tonlarındaa.Şal aldımmm bende:))) Bir de bulizzzzzzz tatlım

ne hikmetse bi senn şafağın şaşıo zatennnnn başka kimsede sorun yokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…