ayy pardon tbiki değilizz kemiklerimiz irikim şişko dediki
hoşbulduk canımm
Selam lokumummmmm hatta listebaşımızz hoşgeldineLf-34 subat10 deniz878 zeynelim+ ulmo eminapolat Babyke+ mentol+
Selam HatunLarrr....
Listeyi yapıp kaçıcaaammmm...
sonra uğrarımmm
eLf-34 subat10 deniz878 zeynelim+ ulmo eminapolat Babyke+ mentol+
Selam HatunLarrr....
sonra uğrarımmm
Selam HatunLarrr....
sonra uğrarımmm
canım 10 kilo topladımmmm ama seninde kırmıyım hadiii sendede 2.5 alımmm damamdır kapanmıştır artık kilo almıyorum:86::86::86::86::86::86::86::86::86:ayfercim benim 5 kilocuk fazlam varya onu sana vereyim ben azcık etli butlu sevsin seni askerin olma mı
Selam HatunLarrr....
sonra uğrarımmm
canım 10 kilo topladımmmm ama seninde kırmıyım hadiii sendede 2.5 alımmm damamdır kapanmıştır artık kilo almıyorum:86::86::86::86::86::86::86::86::86:
Verirsin canım kararlı olup yediklerine dikkat edip biraz spor yaparsan başarırsın önce psikolojik olarak bunu yapacağına inanmalısın...bende ole ıstıom ama veremıorum moralım bazen cok bozuluo amaaman ne bılım ya :26:
A.s bnde burdaaym :))
selamm kızlar
askeri tanıyamıycak walla
Verirsin canım kararlı olup yediklerine dikkat edip biraz spor yaparsan başarırsın önce psikolojik olarak bunu yapacağına inanmalısın...
bende ole ıstıom ama veremıorum moralım bazen cok bozuluo amaaman ne bılım ya :26:
bende ole ıstıom ama veremıorum moralım bazen cok bozuluo amaaman ne bılım ya :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?