Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

tesekkurler cnm ben kullnmak ıstıyorum ama kararsızım:26:

Ben sana şiddetle kullanma derim.
6 yıl profesyonel spor yaptım,maçlarımızda istenilen siklete düşmek için antrenörlerimiz 1 hafta 10 gün içinde 4-5 kilo vermemizi isterdi. e bizde en hızlı yöntemleri denedik ve sonuç;sağlık sorunları,çatlaklar,göğüslerde sarkmalar.
Aklında bulunması gereken en önemli konu şu bence,kilo verirken göğüs egzersizlerini ihmal etmemek.
sadece 5 kilo bile versen göğüs çok kolay sarkar ve tek yolu cerrahi işlem maalesef.
Ben diyetisyene giderek zayıfladım,1 ay sonra herkes yuh dedi:) hemde hiç aç kalmıyorsun.
Hızlıca kilo verip yarın burda çatlaklara sarkıklara çözüm arama derim ben.
istersen fikir vermesi için doktorun verdiği diyet programımıda yazarım buraya.
Bugünü düşünüp kendine yazık etme derim,vücuduna iyi bak

canım yazarmısın

kızlar ben geldim nasılsınız ooo bya kaynatmışsınız vlla buraya başlık yazarken canım sevgilim die yazmışım aklımdan o geçiyordu bide baktım aaaaa ben ne yazdım diye kilodan konuşmuşken 5 kilo verdm askerim gttğinden beri şimdi yine bi 5 kilo fazlam var onuda verdim mi tmmdır yürüyüşede başladım

abooo siz bana versene kilolaarınızı seve seve alrım:86::86::86::86::86::86::86:

selaaaaam kızlaaarrrrrr

zayıflamaktan,fazla kilolardn mı konuşuyosunzz yer açın şişko biri olarak bnde qeldimmmmmmmmm

bu arada şafak 214

datlum boy kilo oranın nedir? hap kullanıcak kadar varmı ki Kuzenim hap kullandı 10 kg kadar verdi hapı bıraktı ve 20kg olarak geri aldı bence kullanma hem kalp için çok zararlıymış

boyum 1,70 kılom 80 cnm
ama okadar gostermıorum kemıklerım agırmıs doktor oled dedı

selaaaaam kızlaaarrrrrr

zayıflamaktan,fazla kilolardn mı konuşuyosunzz yer açın şişko biri olarak bnde qeldimmmmmmmmm

bu arada şafak 214

bizler şişko değiliz bi kere sende değilsin Sadece kemiklerimiz irii hoşgeldin canımm maşallah şafağınaa

eLf-34 subat10 deniz878 zeynelim+ ulmo eminapolat Babyke+ mentol+

Selam HatunLarrr....
Listeyi yapıp kaçıcaaammmm...
sonra uğrarımmm

mentolümmm nerlerdesin yawwwwww geliyosun kaybolyosun hemencikkk:97:97::97::97:

tamamn canımanlaştık sendende 3 aldık yeter bu kdar:86::86::86::86::86::86: ne garip ya almak için çabalıyorum siz vermek için valla bizim işimiz zor beaaaaaaaa:82::82::82::82::82::82::82:

ben 2 buçuk ayda 4 kilo verdim zaten :82: daha vermem qereken çookk kilom var 3 de sana vercem rahatladm bayaqa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…