valla ya gündüzleri boş olur dedim hafta sonu belki askerlerini görürler diye ama akşamlarıda böyle bi kaç gündür:44::44::44::44:
şafak sıkıştıryo geçen zamn sıkıştırıo aşkımı özledimmmm ya 10 ay ooldu yaw:84::84::84::84::84::84: şu atte ksır yiyorum üstünede alaksız bi şekilde kahve içiyorum:97::97::97::97::97::97::97: kafayı yiyorum galiba ya:86::86::86::86::86::86:
eh nolsn iste ya.. durgunm biraz sesni duyamadm
sn naslsn ?
anammm kıyamm ben sanaa yaayaa senn yaslann bızee kendınıı bırakmaa nevarr ondaa yırsınn tabıı canımm zewkk kafayıı yemezzsınn senn akıllısınnn hemde bıkeremmm bendee turtaa yıyomm elmalıı ıstenmıı kzuuu bakk 50 küsürün kladıı senn 10 ayy beklemısınn bumuu bıtmycekk bakk bugundee bıttıı yapmaa
şafak sıkıştıryo geçen zamn sıkıştırıo aşkımı özledimmmm ya 10 ay ooldu yaw:84::84::84::84::84::84: şu atte ksır yiyorum üstünede alaksız bi şekilde kahve içiyorum:97::97::97::97::97::97::97: kafayı yiyorum galiba ya:86::86::86::86::86::86:
canım yanlız değilsin insan sıkıntıdan ne yapıcağını şaşırıo yemeklerle oyalanıobende hep böle alakasız şeyler yerim bizim günümüz daha çok son aylara geldiğimde ne olucam kimbilir
ama okudum ki senin askerin izne gelcekmişbakk benn şafagımıı bılee unuttumm canımmm dusunn okadarr cokkıı
kıyamam ya ne kadar kötü bişey dimi haber alamamak sesini 2 dk bile olsa duyamamak..
bende iyi olmaya çalışıorum cnm :/
keşke aşkımın çarşı izni olsada azcık görebilseydim ama oda yok işte:97::97: yesemde kilo alsam ama oda yok ya ben ne talihsiz birisiyim yaaaa:86::86::86::86::86::86:
öyle bi burnumda tüttüyoki artık:59 isterim ya istemem mi pekde severiim turtayı ayy bide face roamtik roamntik şeyler paylaşmışlar
evet..
bse sorcam ya hani siz diosunz ya safak atarsa bilmemkac gün kaldi diye..
atmama gibi bi durmdami var cakmiom bunu
haklısın canım kamerada görsen bari ama artık bunu düşünmek yerine geliceği güne odaklanoff bak o kilo derdi bende de var zarganam benim die dalga geçiio artık benimle hayatımmm
yok ya ne yapsam kilomda tık yok çbuk gibiyim ya:86::86:
benımm faceemm yokkk vardıı ama artıkk yokk kocişş kısıooama bolee daha ıım canımm yaa suu julımdenn allah razıı olsunn şafagımıı unutmustummm 172miymişş peeeff bee cokk
napalım ya bizimde kaderimiz buymuşben çok şey denedim yok macunlar ilaçlar vs vs hepsi boşa metabolizmamız hızlı yapıcak bişey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?