Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

tertibim ne yapsak az valla buralara gelmek hayaldi bir zamanlar ama sabredince oluyor Allah'ın izniyle.:81: iyiyim tertibim bende 100'ler güzel gidiyor şimdilik onun sevinci var üzerimde AYFER 'e maşallah aylardır görmeden beklemiş sevdiceğini azkaldı bi daha hiç ayrılmamak üzere kavuşacak inşallah

teşekkür ederim iyiyim cnm sen nasılsınn ?
evet az kaldı 12 bozulursa bende çok mutlu olucam

bende iyiyim canım.şafak saymacaya devam işte.1 yıldan düştüğü zaman daha hızlı geçtiğini sende göreceksin.çabucak bitsin inşallah şafaklarımızzzzz

çok sağolun kıslar yaww darısı sizlerinde başına hayde düşün plakaya görim sizleride ben hep burdayım ztn yanınızda olurum imkanım oldukça

amann ett barıı şekerımmm yaaa hee bolee iştee bakk mutluu oll iştee senn busunn busunn senn

çok oynaduk galiba kıssss benim midem bi tuhaf oldu:86::86::86::86::86::86: üzülmek yok demi aşkım gelcek mıncık mıncık yapıcam koparcam ağzını burnunu:86::86::86::86::86::86::86::86::78::78::78::78::78::78::78::78:

bende iyiyim canım.şafak saymacaya devam işte.1 yıldan düştüğü zaman daha hızlı geçtiğini sende göreceksin.çabucak bitsin inşallah şafaklarımızzzzz

amin canımmmm inşallah dediğin gibi çabucak geçer zaman

çok sağolun kıslar yaww darısı sizlerinde başına hayde düşün plakaya görim sizleride ben hep burdayım ztn yanınızda olurum imkanım oldukça

amin canım amiiinnnn
bizde düşcez siz bi gidin hemencik de
sevdiğine kavuşunca bizi unutmak yooookkk

ÇOKŞEKER TERTİBİM BAKMA ÖYLE ALTTAN ALTTAN SES VER BAKİİİMMMMMMM:95:

maşallahh dıyelımmdee benımm cokk zorr dııldıı zatenn hanıı gectıı bana zorduu ama nezamann buralara geldımm allaha sukurr hıssetmedımm fazlaa 3.4 defa konusuyoruzz gundee nebılımm cnmm.ama zorduu tabııı seekerıımm benım uzerımdede kızzz kulagınıı çekkk 100lerr zorduu dıyolarr ewett ama bakalımm bundann sonraa hemenn gecerr ınsallahhh

tabıı canımmm uzulmekkk yokk onun gelcegıı gunuu hayal et ne gıycenn napcann suprızz yapcanmıı hanıı dusun anladınn canımm steresee gırmezsınn merak etmee ttalişşşş

tabıı canımmm uzulmekkk yokk onun gelcegıı gunuu hayal et ne gıycenn napcann suprızz yapcanmıı hanıı dusun anladınn canımm steresee gırmezsınn merak etmee ttalişşşş

ya onu sğrekli haya ediyorumda o kdar yol gitcem ne kadar süslensemde bozulcak hepsi :44::44::44::44: bi çözüm düşünüyorum ona yaw:44: süpriz yapamam ki aşkım 29 unda çıkcak 30 unda evinde olcak bende 1 mayısta gitcem inş. yanına planlı yapmamız lazım herşeyi:90::90::90:

aynenn canımm sess verıyorumm cnaımmm vee oo sess derkııı bırdaha bızıı bırakmıycaksınn yokssaaaama ayferr bırakkmaz bılıyorummmbizii

yaniiiiii bırakırmıyım ya dövme kıs asıl sen ne giycen süpriz yapcan 2 haftn varmış bak ayyy ne güzel ne güzelll:78::78::78::78::78::78:

osamnn gelsınn hepımızz dusunuruzzs senıı suslerızzz merak etmeee sekerımmm

yaniiiiii bırakırmıyım ya dövme kıs asıl sen ne giycen süpriz yapcan 2 haftn varmış bak ayyy ne güzel ne güzelll:78::78::78::78::78::78:

bilmıyorumm nee gıysemm napsamm ne etsemm kızzz ne gergıı vardıı stress ettınn benıı şincikkk heee off kurttlandımm bakk maşamıı yapsamm fonmuu çeksemm ne etsemm acebaaa

bilmıyorumm nee gıysemm napsamm ne etsemm kızzz ne gergıı vardıı stress ettınn benıı şincikkk heee off kurttlandımm bakk maşamıı yapsamm fonmuu çeksemm ne etsemm acebaaa

ayyyyy ne zorrr bişey bu kıslarrr yaaa gelsin diye bekle telaşlan sonra gelince ne yapcm diye talş yapbenim saçları verim mi bonus olursun tarz yaparsın

amin canımmmm inşallah dediğin gibi çabucak geçer zaman

Geçer canım geçer yeterki sen kendini üzme geçiyo bak diye teselli et kendini sende geçtiğini göreceksin

maşallah maşallah 41 kere maşallah

hoppppppp ne unutması canım ya olurmu öyle şey

bi unut bak böyle yaparız sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…