Meraba canım.. Allah kavuştursun inş.. :13:
Hayırlı aksamlar herkese..
Bi sürü yeni arkadaş goruyorum bu aralar topiciğimizde, hepiniz hoşgeldiniz ..:13:
Bende yeni olarak alınıyorum hemen:)
Hoşbulduk canım.
Allah kavuştursun
Amin cnm hepimizi inş
ayy canm benimkide 14 ocakta teslim oldu askerlik 454 gün zaten bizim silüs tarihimiz 12 ocak ama
Hayırlı aksamlar herkese..
Bi sürü yeni arkadaş goruyorum bu aralar topiciğimizde, hepiniz hoşgeldiniz ..:13:
ayni gün müs yaa, nerde yapti acmiligini, simdi nerde??
o zaman silüs tarihi de aynidir, bilemicem
zaten benimkisi iznini tam kullanmayacakmis ki erken bitsin
herkezee merabaaa canlarımmm benımm hepınızz nasılsınızzz neoluyoo kısmelerr yok buradaa:44::44::44:
Konya hava savunmada yaptı acemiliğini şimdi gökçeadada canım senin askerin nerde ?
biz izin kullanıcaz canım ya ama hepsini kullanmayabiliriz belli olmaz :)
herkezee merabaaa canlarımmm benımm hepınızz nasılsınızzz neoluyoo kısmelerr yok buradaa:44::44::44:
kuzummm ben burdayımm yaaa
bizde başta havacı sandık ama değilmiş tatlım teskere tarihi 12 nisan dimi ?seninki de havaci desene
benimkisi kütahya da acemilik yapti, simdi de ankarada :98:
.
merhaba canım hoşgeldin buralara kimse uğramıo artık nedense :S
bizde başta havacı sandık ama değilmiş tatlım teskere tarihi 12 nisan dimi ?
meraba canımm ekıdenn coktuu amaa artıkk gelmıyoo sekerımm nasılsınızz ısınınzz herhalll
iyiyim diyemicem canım bugün yüzüme telefon kapattı bi daha da aramadısinirlerim bozuk sen nasılsın ?
ben kapatsam telefonu herhalde kafayı yerahhh canımm ahh benn kackere yedımm oo tlf suratımaaama artıkk yapmıyoo samanla alısırr bıkerede sen kapt bakk sopnraa neoluyoo laff solıyolarr bıdee bende nasıl olımm ııyımm ıste tıpık yarınn ış var sendromu:44:
bu yeniler beni hiç görmüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?