Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ayni gün müs yaa, nerde yapti acmiligini, simdi nerde??

o zaman silüs tarihi de aynidir, bilemicem

zaten benimkisi iznini tam kullanmayacakmis ki erken bitsin

Konya hava savunmada yaptı acemiliğini şimdi gökçeadada canım senin askerin nerde ?
biz izin kullanıcaz canım ya ama hepsini kullanmayabiliriz belli olmaz :)

herkezee merabaaa canlarımmm benımm hepınızz nasılsınızzz neoluyoo kısmelerr yok buradaa:44::44::44:

Konya hava savunmada yaptı acemiliğini şimdi gökçeadada canım senin askerin nerde ?
biz izin kullanıcaz canım ya ama hepsini kullanmayabiliriz belli olmaz :)

seninki de havaci desene

benimkisi kütahya da acemilik yapti, simdi de ankarada
:98:

herkezee merabaaa canlarımmm benımm hepınızz nasılsınızzz neoluyoo kısmelerr yok buradaa:44::44::44:

merabalaaaar :80:

.

merhaba canım hoşgeldin buralara kimse uğramıo artık nedense :S

bizde başta havacı sandık ama değilmiş tatlım teskere tarihi 12 nisan dimi ?

meraba canımm ekıdenn coktuu amaa artıkk gelmıyoo sekerımm nasılsınızz ısınınzz herhalll

iyiyim diyemicem canım bugün yüzüme telefon kapattı bi daha da aramadı sinirlerim bozuk sen nasılsın ?

ahhh canımm ahh benn kackere yedımm oo tlf suratımaaama artıkk yapmıyoo samanla alısırr bıkerede sen kapt bakk sopnraa neoluyoo laff solıyolarr bıdee bende nasıl olımm ııyımm ıste tıpık yarınn ış var sendromu:44:

ben kapatsam telefonu herhalde kafayı yer canı sıkkkın bende alttan alıorum canım yapıcak biişey yokki başka :) benim de yarın okul var hiç sevmiorum pazartesileriii
bu yeniler beni hiç görmüyor

canım ben görmedim valla kusura bakmaa hoşgeldin

ecm h.b cnm yaaaa bnm eski şafakçılarım nerdeee tek eski benimm şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…