- 12 Nisan 2010
- 660
- 4
- 318
cnm silüs tarihi kaç sizin ?
Selam kızlar.
Ya ben ne şanssızım,40 yılda bir çarşı izni aldı,oda 1 saat ama seviniyoruz yinede.
Kalktım hazırladım bi heves,süslendim püslendim.
İnternette sorun vardı;55dakikamız kamera isteği yollamakla geçti
Sesimizi duyuyoruz,konuşuyoruz ama görüntü yok.
Artık sinirlerim bozuldu ağladım,makjaım falan aktı iğrenç oldum son 5 dk açıldı kamera.
Beni öyle görünce onunda sinirleri bozuldu ama 5 dk sonra çıktı mecbur
İnternet kafeyle karakol arası 5dk sürüyor,hemen aradım karakolu 5dk sonra,canım benim oda ağlıyoriyice moralim bozuldu.O kadar zaman bi heves görecem diye bekle bekle içinde kalsın
kizzlaarr ben geldim nasilsiniz bakalim nasil gidiyo safaklar.. Ay ben cok saskinim yaa nasil bitti diye dusunuyorum off Allah hepinize sag salim kavusmayi nasip etsin ya.. Cidden saskinlik icindeyim nasil bitti gercekten geldi mii diye dusunuyorum
Selam kızlar.
Ya ben ne şanssızım,40 yılda bir çarşı izni aldı,oda 1 saat ama seviniyoruz yinede.
Kalktım hazırladım bi heves,süslendim püslendim.
İnternette sorun vardı;55dakikamız kamera isteği yollamakla geçti
Sesimizi duyuyoruz,konuşuyoruz ama görüntü yok.
Artık sinirlerim bozuldu ağladım,makjaım falan aktı iğrenç oldum son 5 dk açıldı kamera.
Beni öyle görünce onunda sinirleri bozuldu ama 5 dk sonra çıktı mecbur
İnternet kafeyle karakol arası 5dk sürüyor,hemen aradım karakolu 5dk sonra,canım benim oda ağlıyoriyice moralim bozuldu.O kadar zaman bi heves görecem diye bekle bekle içinde kalsın
meraba ecm
askerimin silüs tarihini sormussun ama bilmiyorum
seninde safak ayni mi benimle??
ayy canim cok büyük bir sanssizlik yasamissiniz, umarim birdahaki sefere daha iyi olur
üzülmeyin
.
kıyamam canım ya şansızlık kamerada sorun çıkarıcak günü bulmuş bi daha çıkamıcakmı izne ? haklısın üzülmekte canım ama sabret az kalmış kavuşmanıza
Düzenli bir izni yok canım,çok küçük bir karakolda yapıyor yoğunluk durumuna göre izin veriyorlar.
Oda en fazla 1 saat oluyor.O bir saati bölmemek için ailesinin yanına gidiyorum hep beraber görüşüyoruz.
Annesinede yazık,benim için daha az görsün istemiyorum.
Bir daha ne zaman izin verirler Allah bilir
tatlım benim şafak 402 bugün aynı sandım ondan sordum sana silüsü
Teşekkür ederim canım,hiç izin vermeselerdi bu kadar içime batmazdı valla,uğraşıp uğraşıp göremedik
Bu arada senide Allah kavuştursun...
Düzenli bir izni yok canım,çok küçük bir karakolda yapıyor yoğunluk durumuna göre izin veriyorlar.
Oda en fazla 1 saat oluyor.O bir saati bölmemek için ailesinin yanına gidiyorum hep beraber görüşüyoruz.
Annesinede yazık,benim için daha az görsün istemiyorum.
Bir daha ne zaman izin verirler Allah bilir
ayni degilmis, ama pek fark yok arada
ayni degilmis, ama pek fark yok arada
olsun yaaa 5 dak bile o kadar kiymetli ki :98:, gerisini bosver düsünüp üzülme, sen en azindan türkiyedesin ayni havayi soluyorsunuz, ben yurtdisinda sevdigim ise ankarada
amin ins Allah hepmizi kavustursun
hmm anladım canım şans işte ya kötü olmuş ama insanın hevesi kursağında kalıo böle olaylarda üzme sen tatlı canını geldiğinde doya doya görüceksin yüzünü :)
tatlım ya bi yanlışlık var senin şafakta yada benimkinde çizelgelerimizin arasında bir gün var çünkü ne zaman gitti askere sevgilin ?
aa evet sadece bir gün var cizelgelerin arasinda
benimkisi 14 ocak teslim oldu, ama tam 460 gün degil de 458 gün askerlik yapcak hesap ettik
.
Hayırlı aksamlar herkese..
Bi sürü yeni arkadaş goruyorum bu aralar topiciğimizde, hepiniz hoşgeldiniz ..:13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?