Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kizzlaarr ben geldim nasilsiniz bakalim nasil gidiyo safaklar.. Ay ben cok saskinim yaa nasil bitti diye dusunuyorum off Allah hepinize sag salim kavusmayi nasip etsin ya.. Cidden saskinlik icindeyim nasil bitti gercekten geldi mii diye dusunuyorum

Selam kızlar.
Ya ben ne şanssızım,40 yılda bir çarşı izni aldı,oda 1 saat ama seviniyoruz yinede.
Kalktım hazırladım bi heves,süslendim püslendim.
İnternette sorun vardı;55dakikamız kamera isteği yollamakla geçti
Sesimizi duyuyoruz,konuşuyoruz ama görüntü yok.
Artık sinirlerim bozuldu ağladım,makjaım falan aktı iğrenç oldum son 5 dk açıldı kamera.
Beni öyle görünce onunda sinirleri bozuldu ama 5 dk sonra çıktı mecbur
İnternet kafeyle karakol arası 5dk sürüyor,hemen aradım karakolu 5dk sonra,canım benim oda ağlıyor iyice moralim bozuldu.O kadar zaman bi heves görecem diye bekle bekle içinde kalsın

ayy canim cok büyük bir sanssizlik yasamissiniz, umarim birdahaki sefere daha iyi olur
üzülmeyin

.

kizzlaarr ben geldim nasilsiniz bakalim nasil gidiyo safaklar.. Ay ben cok saskinim yaa nasil bitti diye dusunuyorum off Allah hepinize sag salim kavusmayi nasip etsin ya.. Cidden saskinlik icindeyim nasil bitti gercekten geldi mii diye dusunuyorum

ayy ne güzel, gözün aydin olsuuuun

DARISI BiZE iNS.....
:98:

kıyamam canım ya şansızlık kamerada sorun çıkarıcak günü bulmuş bi daha çıkamıcakmı izne ? haklısın üzülmekte canım ama sabret az kalmış kavuşmanıza

meraba ecm

askerimin silüs tarihini sormussun ama bilmiyorum

seninde safak ayni mi benimle??

tatlım benim şafak 402 bugün aynı sandım ondan sordum sana silüsü

tatlım benim şafak 402 bugün aynı sandım ondan sordum sana silüsü

ayni degilmis, ama pek fark yok arada

Teşekkür ederim canım,hiç izin vermeselerdi bu kadar içime batmazdı valla,uğraşıp uğraşıp göremedik

Bu arada senide Allah kavuştursun...

olsun yaaa 5 dak bile o kadar kiymetli ki :98:, gerisini bosver düsünüp üzülme, sen en azindan türkiyedesin ayni havayi soluyorsunuz, ben yurtdisinda sevdigim ise ankarada
amin ins Allah hepmizi kavustursun

hmm anladım canım şans işte ya kötü olmuş ama insanın hevesi kursağında kalıo böle olaylarda üzme sen tatlı canını geldiğinde doya doya görüceksin yüzünü :)

Haklısın canım,eğer durup dururken gel 5 dk görüşelim dese havaya uçarım ama ayarladım ya kendimi 1 saat görcem diye,ve bide karşımda olduğunu biliyorum sesini duyuyorum ama göremiyorum deli oldum

Senin şafakda varmış daha,Allah sabır versin canım benim.Sağlıkla kavuştursun inşallah.

hmm anladım canım şans işte ya kötü olmuş ama insanın hevesi kursağında kalıo böle olaylarda üzme sen tatlı canını geldiğinde doya doya görüceksin yüzünü :)

İnşallah canım,hele bi gelsinde:)
Allah hepimize hayırlısıyla nasip eder inşallah biran önce.

tatlım ya bi yanlışlık var senin şafakta yada benimkinde çizelgelerimizin arasında bir gün var çünkü ne zaman gitti askere sevgilin ?

aa evet sadece bir gün var cizelgelerin arasinda

benimkisi 14 ocak teslim oldu, ama tam 460 gün degil de 458 gün askerlik yapcak hesap ettik

.

Hayırlı aksamlar herkese..

Bi sürü yeni arkadaş goruyorum bu aralar topiciğimizde, hepiniz hoşgeldiniz .. :13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…