- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
iyiyim canım sen nasılsın ?
nie üstüne alındınki gözdem ben avatara sölüodum onlarııı
Günaydınlaaaarrrrrrr:79:
üstüme alınmadım kız nickim melek oda melek yaaa ondan şeyetmiştim ben :97:
bana yutabilceğim bi demir hapı söleyin kızlar yaa...
aç karnına alıorum bugün içeyim dedim içemedim çöpe gitti hap.. biraz önce tok karnına yutayım dedim hoppp o da çöpe
ıykk iğrenç bunun tadı :120:
Günaydınlaaaarrrrrrr:79:
bende iyiyim canım napim ii olmayıp mutluluğu oynuyorum bugün mutlu,keyifli olmak için.
ferro mu verdiler canım sana
durum hoşgeldinn bidenem
noldu tatlım hayrola ya.. nie keyfin yok senin.. anne mi sorun çıkarttı :26:
ferlos yazıo tatlım :26:
günaydın hoşgeldin durum
durum hoşgeldinn bidenem
Hoşbuldumm hatunlarrr
durum hoşgeldinn bidenem
Hoşbuldumm hatunlarrr
nasılsın durum
tatlım zaten olay ailenin tanışmasına gittiğinde söze gider... kaan da bunu istemiyor.. gizli saklı görüşün o halde sizde tatlım şu aşamada pek yapabilceğiniz bişey yok gibi annen haklı çünkü bu durumdaaman dün konuştum canım madem ciddi ben annesinin ayağına gitmem dedi gelir ailesiyle tanışırız bende babana durumu açarım dedi oda haklı kaanda iş söze gidiyo bu şekilde çıkamam dedi oda haklı kafamdan sildim herşeyi yani sanki olmucak gibi ya
bide diyorki işler yoluna girene kadar annen buluşmamıza kısıtlama koymasın yeter diyor.
Hoşbuldumm hatunlarrr
hımm beyaz turuncu kutu dedil ferro sanol yazıyo benimkinde
enelde demir eksikliğinde hep bunu veriyor doktorlar
nasılsın durum
tatlım zaten olay ailenin tanışmasına gittiğinde söze gider... kaan da bunu istemiyor.. gizli saklı görüşün o halde sizde tatlım şu aşamada pek yapabilceğiniz bişey yok gibi annen haklı çünkü bu durumda
iğrenç bi hap ya alır almaz midem bulanıo daha yutmadann offfofff netçem bilmiom
İyiyim çok şükür burcummm.. dün mektubum aşkıma ulaştı. çok beğenmişş aşkım ben senin kadar güzel mektup yazamıyorum benimki baya acemice oluyor dedi.. bende olurmu aşkımm senin bi kelimen bile bana şiir gibi geliyo dedim..oyy ölürüm ben onaaa
senden naber burcum yine sorunlar var anlaşılan?
hadi hadi rencide ettin beni :84: :84: :84:hehehee yirim len senii sana söledim tabii.. meleğim benümmmmm
canım kendini o şekilde şartlandırma hapı yuttuktan hemen sonra ağzına çikolata,şeker at ben öle yapıyordum
oyyy oyy ne güzell yaaa bene iyi diyeyim ii olayım bir önceki sayfamda yazdım canım bilmem ben abartıyorum bilmiyorumki
canım kendini o şekilde şartlandırma hapı yuttuktan hemen sonra ağzına çikolata,şeker at ben öle yapıyordum
yok burcum abartmıyosun. annenle aranız nasıl?
yani sana fikrini açıkca direk söylemiyomu olur veya olmaz ya da olmaz ise sebebi ?
aslında anneler daha anlayışlı davranmalı kızlarına...sen belki annene daha yumuşak şekilde yaklaşsan oda ısınabilir...yani şöyle olucak ben yapcam değilde sürekli fikrini sor izin al annenden tatlımm eğer anlayışlı biriyse annen eminim kıyamıcak sana ve kaana bir şans vericektir diye düşünüyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?