Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ferro mu verdiler canım sana

durum hoşgeldinn bidenem

noldu tatlım hayrola ya.. nie keyfin yok senin.. anne mi sorun çıkarttı :26:

aman dün konuştum canım madem ciddi ben annesinin ayağına gitmem dedi gelir ailesiyle tanışırız bende babana durumu açarım dedi oda haklı kaanda iş söze gidiyo bu şekilde çıkamam dedi oda haklı kafamdan sildim herşeyi yani sanki olmucak gibi ya
bide diyorki işler yoluna girene kadar annen buluşmamıza kısıtlama koymasın yeter diyor.

tatlım zaten olay ailenin tanışmasına gittiğinde söze gider... kaan da bunu istemiyor.. gizli saklı görüşün o halde sizde tatlım şu aşamada pek yapabilceğiniz bişey yok gibi annen haklı çünkü bu durumda
Hoşbuldumm hatunlarrr

nasılsın durum

İyiyim çok şükür burcummm.. dün mektubum aşkıma ulaştı. çok beğenmişş aşkım ben senin kadar güzel mektup yazamıyorum benimki baya acemice oluyor dedi.. bende olurmu aşkımm senin bi kelimen bile bana şiir gibi geliyo dedim.. oyy ölürüm ben onaaa
senden naber burcum yine sorunlar var anlaşılan?

ancak iş bulunca bunlar gerçekleşicek tabi canım tanışmaya gedikleirnde konuşulur yani evt haklı annem bu durumda .sırf işi olmadığından mı yoksa istemiyor mu anlamadım ki:26:

iğrenç bi hap ya alır almaz midem bulanıo daha yutmadann offfofff netçem bilmiom

canım kendini o şekilde şartlandırma hapı yuttuktan hemen sonra ağzına çikolata,şeker at ben öle yapıyordum

oyyy oyy ne güzell yaaa bene iyi diyeyim ii olayım bir önceki sayfamda yazdım canım bilmem ben abartıyorum bilmiyorumki

yok burcum abartmıyosun. annenle aranız nasıl?
yani sana fikrini açıkca direk söylemiyomu olur veya olmaz ya da olmaz ise sebebi ?
aslında anneler daha anlayışlı davranmalı kızlarına...sen belki annene daha yumuşak şekilde yaklaşsan oda ısınabilir...yani şöyle olucak ben yapcam değilde sürekli fikrini sor izin al annenden tatlımm eğer anlayışlı biriyse annen eminim kıyamıcak sana ve kaana bir şans vericektir diye düşünüyorumm

dün morelim bozuldu o kadar hayaller kurmşken öle bir yıkıldımki kaan dediki dışarda olmaz ya sizde yada bizde olurdu tanışırladı ama annen istemiyo baksana dedi olurda demiyor lmaz da demiyor canım ilk başta güldüydü sölediğimde sonra teyzen gider dedi ertesi gün fikir değişti bişey değil kaan annesine sölüyor hemen tanışma felan kadın sonunda istemicek olucak o yanisürekli fikirler değişiyo.sen ne diye tanışmaya gidiceksinki görecek olan evinde görsün diyor dün anneme sölediğimdede maem ciddi ailesiyle gelirler tanışmya bende babana açarım durmu konuşulur bizde onlara gideriz tanışılr aileler dedi.kaana söledim iş söze gidiyor benim durumum ortada bu şekilde ailesinin karşına çıkamam dedi benimle olmak mı istemiyor işi olmadığından mı kafam iyice çorba oldu canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…