Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

tatlım şartlandırmıyorum ki hapı ağzıma aldığım gibi erimeye başlıyo onun tadı da midemi bulandırmaya yetiyo :120:

ağzın kuruyen al hapı al hemen suyu iç tatlım ağrı kesici içiyormusun gibi düşün aklına getirdikçe içmezsin kendimden biliyorum çünkü:)

hoşgeldin yengecim nasılsın

Günaydın hatunlarrr

Günaydın tatlım

Burcum annen bir konuda haklı..yani bu tanışmayı baban duyarsa kötü olabilir arkasından iş çeviriyormuşsunuz gibi olur...bazıları böyle yapıyor herkesin aile yapısı farklı tabiki...yani annene sadece şurda sana birkaç ay göz yummak düşüyorr.. yani haftasonu buluşmana yardım etmek yani bu çok zor bişey değil annen arkanda oldumu olay çözülüyorr tatlımm

evet hak veriyorum ona ama kaanda diyor annen buluşmamıza kısıtlama getirmesin yeter işler yoluna girene kadar. ben bunu anneme nasıl söyleyebilirm.tabi canım iş annemde bitiyor en azından biri destek olsa hiç sorun olmucak ama oda yok malesef

Söyle canım korkma bukadar annenden... kaanın dediği gibi sert değilde tatlı dille söyle annene..

günaydın canım nasılsın

günaydın burcum, iyilik tatlım bayramın son günü aşkımın yanında olacağım nasipse

Günaydın devreemmmm..nerelerdesin bakimm senn:26:

devreemmm günaydın sanada. sorma cnm işler pek bi yoğundu dün. bugün sakin gibi ama bakalım ilerleyen saatler ne gösterecek.

sen nasılsın :78:

pisymm tarçının annesii hoşgeldinnn [/B]

oyyhh güzel arkadaşım hoşbuldum
şafak sıkıştırması ne alemde :82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…