- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
tatlım şartlandırmıyorum ki hapı ağzıma aldığım gibi erimeye başlıyo onun tadı da midemi bulandırmaya yetiyo :120:
incimmmmmmm sefiom ki ben seni
Günaydın hatunlarrr
Günaydın hatunlarrr
dün morelim bozuldu o kadar hayaller kurmşken öle bir yıkıldımki kaan dediki dışarda olmaz ya sizde yada bizde olurdu tanışırladı ama annen istemiyo baksana dedi olurda demiyor lmaz da demiyor canım ilk başta güldüydü sölediğimde sonra teyzen gider dedi ertesi gün fikir değişti bişey değil kaan annesine sölüyor hemen tanışma felan kadın sonunda istemicek olucak o yanisürekli fikirler değişiyo.sen ne diye tanışmaya gidiceksinki görecek olan evinde görsün diyor dün anneme sölediğimdede maem ciddi ailesiyle gelirler tanışmya bende babana açarım durmu konuşulur bizde onlara gideriz tanışılr aileler dedi.kaana söledim iş söze gidiyor benim durumum ortada bu şekilde ailesinin karşına çıkamam dedi benimle olmak mı istemiyor işi olmadığından mı kafam iyice çorba oldu canım.
ey şafak güzelleri hepinize günaydınlar olsun
Günaydın hatunlarrr
incimmmmmmm sefiom ki ben seni
Günaydın tatlım
Burcum annen bir konuda haklı..yani bu tanışmayı baban duyarsa kötü olabilir arkasından iş çeviriyormuşsunuz gibi olur...bazıları böyle yapıyor herkesin aile yapısı farklı tabiki...yani annene sadece şurda sana birkaç ay göz yummak düşüyorr.. yani haftasonu buluşmana yardım etmek yani bu çok zor bişey değil annen arkanda oldumu olay çözülüyorr tatlımm
bende seni seviomm bebişim..
evet hak veriyorum ona ama kaanda diyor annen buluşmamıza kısıtlama getirmesin yeter işler yoluna girene kadar. ben bunu anneme nasıl söyleyebilirm.tabi canım iş annemde bitiyor en azından biri destek olsa hiç sorun olmucak ama oda yok malesef
Söyle canım korkma bukadar annenden... kaanın dediği gibi sert değilde tatlı dille söyle annene..
günaydın canım nasılsın
Günaydın devreemmmm..nerelerdesin bakimm senn:26:
pisymm tarçının annesii hoşgeldinnn[/B]
durum darıldın mı cicim bana hiç bakmıosun bu yana darıldıysan barışalımmm
çıkmıom kız ne çıkmasıııı müşteri gelince sayfayı aşağı indiriom sadecehahahaha
tatlım bi girip bi çıkıyosunn yetişmek mümkün değilki hızınaa
oley o zaman sorularla sıkıştırmakta yok demi
piisim h.g cnm yaşadığın yeri severim ben anladın sen onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?