Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Ohhhh ne güzel hasret gidermişsiniz incimmm....
sizin sorununuz sadece ayrı kalmak cnm.. bak yanyana gelince herşey yolunda gidiyooo
ohhhh ne güzell acısını çıkarmışınızdır ben facede bazı şeylerrr görmüştüm ama nesekii
hangi filme gittiniz canım
günaydın tatlımm şahsen çok iyiyim haftaya askerimin sesiyle başladım güzel bir hafta olucak kesin... Ayyy süperr hangi filme gittiniz pekii
Geçen hafta bitti demiştik ayrılmıştık.. Ciddi bir kavga etmiştik çünkü..Sonuç olarak kopamadk birbirimizden.. Dünde eufak bi tartışmamız olmadı değil neyseki topladık sonra durumu Ya sonra filmine gittik kızlar ben cadılar zamanını istiyordum ama gösterimden kalkmış aşkımda ya sonraya bilet aldı..

ay inşallahhh su gibi geçsin kavuşalım aşklarımıza

günaydın canım hoşgeldin...

hoşbuldumm pek mutlusun umarım hep mutluluk yanında olurrr bu mutluluğu kimsenin bozmasına izin verme

hoşgeldin seda

selamlar günaydınn bacularrrr nasılsınız bakemm herkeze iyi haftalarr

Günaydınnnn arkadaşlarrrŞafak 4950 lerde bitti çok şükürrrrr

napıyosunuz güzeller şafak kaç şafaak
bizim topiğin güzelleri hala uyuyor, buraya geliyim dedim
bizim şafak 71

günaydııın
nasılsınız kızlar moraller nasıl bakıyım
şafak atarsa 210 :18:

Günaydn kızlarrr.. Maşallah şafaklarınızaa

hımmmm.... Tühh ne güzel heveslenmiştikkkkkk

şu durumda bile hala nereye gitme konusunda sorun yaşanıyorsa biz barıştığımızdada aynı sorun devam edicek biliyorum burnumdan fazlasıyla getiricekti ayrıldığımız için hiç hevesli deildim bilio musun gelen mesajlarında hiç ama hiç heyecanlanmıyorum artıı..

Günaydınnnn arkadaşlarrrŞafak 4950 lerde bitti çok şükürrrrr

Günaydın hoşgeldin canımm gözün aydın olsun... darısı 40ların başınaa

günaydııın
nasılsınız kızlar moraller nasıl bakıyım
şafak atarsa 210 :18:

Günaydın cicimmm, ben iiim sen nasılsın bakalımmm

allah ayırmasın datlumm, maş

hoşbuldumm pek mutlusun umarım hep mutluluk yanında olurrr bu mutluluğu kimsenin bozmasına izin verme

Son düzenleme:
günaydınn canım ben rüyamda askerimi gördüm etkisinde kaldım nasıl sarılmıştım seni çok özledim aşkım diodumm

ooy cnm bnm bnde cok göruorum askımı ama zamanla rüyada bile dıorumkı sen askerdesin dıorum ole bır bılıncaltı olmus yanıı

noluyo bakimm burdaaaa

geçen hafta salı günü kaan mesaj atmıştı haftasonuda görüşelim eskisi gibi olalım diyordu..
Cumartesi başım ağrıdığından çıkamadım.pazar günüde o benim dediğim yere gelmedi görüşmedik.şu durumda bile gelmiyorsa enim ona sölücek lafım yok.barışma gibi durum asla söz konusu olamaz bu saatten sonra.değişti dedim ama nafile..canım..

Canım konuyu bilmiyorum ama hakkında hayırlısı neyse o olsun...

Günaydın hoşgeldin canımm gözün aydın olsun... darısı 40ların başınaa

Günaydın cicimmm, ben iiim sen nasılsın bakalımmm

bende iim cnm askım la gunde bı sefer anca konusuoz oda 5 dk cık bırde sımdı dagda olması tatrıpakatta lar cadırda fln lar ya :2: ona uzuluom bırazcık okadar

canım konuyu bilmiyorum ama hakkında hayırlısı neyse o olsun...

saol ttalım ex sevgilim mesaj atmıştı barışma gibi bişe oluak kendi kaybettii hiç umrumda değil artık böle şeyleri düşünmüyorum uzun bir sürede olmucak artık...

Saol canım benimm aminn inşallahh

Anladım canım.. Canı istediğinde giip canı istediğinde geri gelmesine izin verme yine gidicektir çünkü.. Yaşadım biliyorum.. Kaanla sizin durumunuzu benim eski bi ilişkime benzetiorum.. Değişen bişey olmuo.. Sonra karşına yepyeni biri çıkıo tüm üzüntünü alıp götürüoo..
Dün ev eşylarına baktık kızlar..Aşkımın amcasına gırtlak kanseri teşhisi koyuldu bugün ameliyatı var.. Eğer bu hastalık çıkmasaydı mayısta seni istemeye gelicektik dedi.. Benim niye haberim yok dedim Babamla amcam öyle konuşmuşlar dedii Neyse yaza inşallahh

Son düzenleme:

Bende istiyorum aşkımla sinemaya gitmekkkkkkkkkk:78:
Çok kıskandımmmmmmmm:95:

hımmm....
Ben sana dediydim demek istemiyorum artık burcummm... çünkü çok duydun benden bu lafııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…