- 17 Nisan 2009
- 6.795
- 2.193
- 373
napıyosunuz güzeller şafak kaç şafaak
bizim topiğin güzelleri hala uyuyor, buraya geliyim dedim
bizim şafak 71
selamlar günaydınn bacularrrr nasılsınız bakemm herkeze iyi haftalarr
Günaydınnnn arkadaşlarrrŞafak 49 50 lerde bitti çok şükürrrrr
bizim şafak 71
Ohhhh ne güzel hasret gidermişsiniz incimmm....
sizin sorununuz sadece ayrı kalmak cnm.. bak yanyana gelince herşey yolunda gidiyooo
ohhhh ne güzell acısını çıkarmışınızdır ben facede bazı şeylerrr görmüştüm ama nesekii
hangi filme gittiniz canım
Geçen hafta bitti demiştik ayrılmıştık.. Ciddi bir kavga etmiştik çünkü..Sonuç olarak kopamadk birbirimizden..günaydın tatlımmşahsen çok iyiyim haftaya askerimin sesiyle başladım güzel bir hafta olucak kesin... Ayyy süperr hangi filme gittiniz pekii
ay inşallahhh su gibi geçsin kavuşalım aşklarımıza
günaydın canım hoşgeldin...
günaydııın
nasılsınız kızlar moraller nasıl bakıyım
şafak atarsa 210 :18:
selamlar günaydınn bacularrrr nasılsınız bakemm herkeze iyi haftalarr
bizim şafak 71
günaydııın
hoşbuldumm pek mutlusun umarım hep mutluluk yanında olurrr bu mutluluğu kimsenin bozmasına izin verme
hoşgeldin seda
hımmmm.... Tühh ne güzel heveslenmiştikkkkkk
şu durumda bile hala nereye gitme konusunda sorun yaşanıyorsa biz barıştığımızdada aynı sorun devam edicek biliyorum burnumdan fazlasıyla getiricekti ayrıldığımız için hiç hevesli deildim bilio musun gelen mesajlarında hiç ama hiç heyecanlanmıyorum artıı..
günaydııın
Geçen hafta bitti demiştik ayrılmıştık.. Ciddi bir kavga etmiştik çünkü..Sonuç olarak kopamadk birbirimizden..Dünde eufak bi tartışmamız olmadı değil neyseki topladık sonra durumu Ya sonra filmine gittik kızlar ben cadılar zamanını istiyordum ama gösterimden kalkmış aşkımda ya sonraya bilet aldı..
hoşbuldumm pek mutlusun umarım hep mutluluk yanında olurrr bu mutluluğu kimsenin bozmasına izin verme
Noluyo bakimm burdaaaa
günaydınn canım ben rüyamda askerimi gördüm etkisinde kaldım nasıl sarılmıştım seni çok özledim aşkım diodumm
noluyo bakimm burdaaaa
şu durumda bile hala nereye gitme konusunda sorun yaşanıyorsa biz barıştığımızdada aynı sorun devam edicek biliyorum burnumdan fazlasıyla getiricekti ayrıldığımız için hiç hevesli deildim bilio musun gelen mesajlarında hiç ama hiç heyecanlanmıyorum artıı..
ooy cnm bnm bnde cok göruorum askımı ama zamanla rüyada bile dıorumkı sen askerdesin dıorum ole bır bılıncaltı olmus yanıı
bende iim cnm askım la gunde bı sefer anca konusuoz oda 5 dk cıkGünaydın hoşgeldin canımmgözün aydın olsun... darısı 40ların başınaa
Günaydın cicimmm, ben iiim sen nasılsın bakalımmm
allah ayırmasın datlumm, maş
canım konuyu bilmiyorum ama hakkında hayırlısı neyse o olsun...
geçen hafta salı günü kaan mesaj atmıştı haftasonuda görüşelim eskisi gibi olalım diyordu..
Cumartesi başım ağrıdığından çıkamadım.pazar günüde o benim dediğim yere gelmedi görüşmedik.şu durumda bile gelmiyorsa enim ona sölücek lafım yok.barışma gibi durum asla söz konusu olamaz bu saatten sonra.değişti dedim ama nafile..canım..
Saol canım benimm aminn inşallahhallah ayırmasın datlumm, maş
geçen hafta salı günü kaan mesaj atmıştı haftasonuda görüşelim eskisi gibi olalım diyordu..
Cumartesi başım ağrıdığından çıkamadım.pazar günüde o benim dediğim yere gelmedi görüşmedik.şu durumda bile gelmiyorsa enim ona sölücek lafım yok.barışma gibi durum asla söz konusu olamaz bu saatten sonra.değişti dedim ama nafile..canım..
Geçen hafta bitti demiştik ayrılmıştık.. Ciddi bir kavga etmiştik çünkü..Sonuç olarak kopamadk birbirimizden..Dünde eufak bi tartışmamız olmadı değil neyseki topladık sonra durumu Ya sonra filmine gittik kızlar ben cadılar zamanını istiyordum ama gösterimden kalkmış aşkımda ya sonraya bilet aldı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?