Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kavga falan etmioruz canım ben üstüne gitmiorum ama çok soğuk davranıo gibi az arıo aradığında kart bitio dio o kadar kartı kime harcıosa sinir oluorum

:26::26::26: üzülme be canım boşver nasıl olsa acemı bırlıgının bıtmesıne kac gun var ızne gelınce alır karsına adam akıllı konusursun bole yapmaması gerektını solersın

yarım saatmi biz 5 dk konuşmuoruz oda 2 günde birr

:26::26::26: üzülme be canım boşver nasıl olsa acemı bırlıgının bıtmesıne kac gun var ızne gelınce alır karsına adam akıllı konusursun bole yapmaması gerektını solersın

daha var canım ya mayısta gelicekmiş daha çok var bitmesine acemiliğin

HMMMMMMMM BIzım 28 gundu o yuzden ole dedım bekle bklım senı ozluomu evdekılerın baskı altında kalıo olbılır brz sabret dua et cnm :26:

baskısına başlıcam rüyamda kaynanamı görüorum her gece fatih kadar yaa ben nasıl baskıdayım hep bana olmuo yani bu gidişle bende kayışlar kopucak zaten annen beklesin ben beklemiorum seni diycem hiç değer vermio bana yaa

:26::26::26::26: senı cok ii anlıyorum cnm bende kaynanamla anlasamam aylardır tel bıle gorusmuoruz yanı ama oglunu cok sevıorum neapım ama askım askerden gelsın oglunu tamamen alacam ondan sadece bnm olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…